Manhattan MondoHub: 28 portos USB HUB eszközzsonglőröknek

Ma már szinte minden digitális kütyü USB portot használ adatkommunikációra és/vagy a működésükhöz szükséges energia beszerzésére, így könnyen előfordulhat, hogy egy asztali számítógép vagy laptop korlátozott mennyiségű aljzata hamar szűkössé válhat, a kábelek folyamatos cserélgetése pedig nem valami kényelmes megoldás, arról nem is beszélve, hogy a sok taszigálástól idő előtt elfáradhat az USB kapu.


(forrás: ThinkGeek)

Ilyen esetben a legegyszerűbb egy HUB beszerzése, amivel további néhány aljzattal bővíthető a repertoár, de lehet, hogy egyeseknek még ez sem elég. Ezért a Manhattan bemutatta 28 portos USB elosztóját, a MondoHubot, amely már szinte biztos, hogy a legkomplexebb eszközparkkal rendelkező felhasználók igényeit is maradéktalanul kielégítik. Természetesen táplálása külső adapterrel történik, így több csatlakoztatott szerkezet egyidejű, stabil meghajtása sem okozhat számára gondot.


(forrás: ThinkGeek)

A portok jelentős része USB 2.0 szabványú és az előírt 500 mA leadására képes, de a 28-ból négy – a megfelelő számítógép mellett – USB 3.0-s kompatibilitással is rendelkezik. Remélhetőleg itt az 500 mA-es limitet kicsit feljebb tolták, hogy a nagyobb étvágyú eszközök akkumulátorának töltésére se kelljen túl sok időt várni, de erről nincs pontos adat.

A 23 x 229 x 112 mm-es és 354 grammos MondoHub tetején és oldalán sorakoznak az aljzatok, amelyek kényelmesen külön gombbal kapcsolgathatók, ezzel is csökkentve a felesleges újracsatlakoztatások számát. Az áram alatt lévő portokat LED-es háttérvilágítású számok indikálják.


(forrás: ThinkGeek)

A 28 portos Manhattan MondoHub vételára 90 dollár.

Előzmények

Hirdetés