- 200 milliárd dollárt önt a memóriagyártásba a Micron
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
waverider
senior tag
válasz
Komplikato #16 üzenetére
linkelned kerlek, bena vok es nem talalom / kereso nem mutatja az adott temaban. koszonom!
-
waverider
senior tag
koszonom a hasznos hozzaszolasokat!
-
Abel-0101
aktív tag
Biztosan olcso lesz, bár az ara aranyosan novekszik a minoseggel, legalabb)...
-
mad823
őstag
válasz
waverider #13 üzenetére
Aránylag részletesen le van írva. (LiveDash)
-
waverider
senior tag
engem az érdekelne inkább, hogy a másodlagos kijelzőt taglalják -e majd részletesebben?
ki gyártja, lehet -e programozni vagy kikapcsolni, ha kell. filmnézésnél baromi zavaró de játéknál meg hasznos is lehet, mégis mit takar a mindenféle hasznos infó és azt hogyan lehet majd kedvünk szerint beállítani? -
-
Zanik
addikt
Én vagyok az egyetlen akit taszít ez a talp kialakítás?! Miért nem lehet normális talpakat csinálni a gamer monitoroknak?
-
törölt tag
Valószínűleg a beszállítókat se fizetnék ki annyiból. Az összes mini LED-es monitor hasonlóan drága. De ahogy írták, érkezik a hagyományos háttérvilágítású, elvileg HDMI 2.1-es változat is kb. harmadennyiért.
#11 Zanik
Nekem se tetszik, de én falikarra teszem a monitort és ezért nemigen nézem a gyári talpat. -
Nagyon durva az ára, mostanában az Asus árazó ceruzája igen csak vastagon fog.
-
snecy20
nagyúr
Nem lenne elég nagy a haszonkulcs rajta még úgy is, ha csak ~1500 $-ért adnák?
-
M107
addikt
3000 dódóért bolond ez a gyártó és "csak 144 Hz" Ennyiért már a 300 Hz járna.....
Pénzlehúzás felső fokon, az ilyen hírek olvasása után 300 a vérnyomásom....
Vér pistikének jó lesz.
Normális játék sincs már évek óta főleg az utóbbi 2 évben erre minek költsenek az emberek 3000 dódót.
UI :
Olyan termék lesz mint egy felső kategóriás Rolls-Royce villogni lehet vele, de milyen áron. -
Június végén érkezik a hagyományos háttérvilágításos verziója HDMI 2.1 csatlakozóval, FreeSync/G-Sync Compatible szinkronizációval, DisplayHDR 600-zal, 999 euróért PG32UQ típusjelöléssel.
Várom már, mint a messiást.
-
intuicio
aktív tag
Kenjék a hajukra... Bele sem merek gondolni, itthon mennyi lenne az ára.
-
zzola
titán
3000 dolcsiért népmonitor lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraGear 45GR95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0,03ms / G-SYNC / FreeSync! BeszámítOK
- HP OMEN Transcend 32 - 31,5", OLED, 3840x2160, 240Hz, HDR400, 0.03ms - Eladó!
- LG 27GL850-B monitor eladó!
- Eladó Samsung Odessey G6 S27DG600SU Monitor!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest