Hirdetés

Május végétől lesz kapható az ASUS miniLED-es, UHD felbontású játékos monitora

Végre előrendelhető státuszba lépett a tavalyi CES-en leleplezett ROG Swift PG32UQX.

A 2020-as CES kiállításon mutatta be az ASUS az 1152 zónás miniLED háttérvilágítással ellátott, ,32 hüvelykes, UHD felbontású kijelzővel szerelt monitorát, a ROG Swift PG32UQX-et, ám azóta nem sok konkrétumot olvashattunk az eszköz piacra kerülésével kapcsolatban. Most a gyártó végre bejelentést tett, a 2999,99 dolláros áron listázott monitor előrendelhető státuszba lépett, a szállítás pedig várhatóan május végén kezdődik.


[+]

A kijelző 144 Hz-es képfrissítési rátát tudhat magáénak, emellett támogatja az NVIDIA G-Sync Ultiimate, illetve a VRR technológiákat, utóbbinak köszönhetően az új generációs konzolok 120 Hz-es maximális képfrissítési rátájának megjelenítése sem okoz majd komolyabb problémát. A monitor dobozán megtalálhatjuk az 1400 nites maximális fényerő miatt kiérdemelt VESA DisplayHDR1400 plecsnit, míg belül egy gyári színkalibrációs tanúsítvány fogad bennünket, mely alapján megbizonyosodhatunk a 2-nél kisebb Delta E értékről és a 10-bites panel 98%-os DCI-P3 színtérlefedettségéről. Portkínálat szempontjából nem lehet okunk panaszra, hiszen a DisplayPort 1.4 és HDMI 2.0 kimenetek mellett két USB 3.0 csatlakozót és egy jack portot is találunk a monitor hátoldaláról, sőt, a felső élre is került egy – már csak 2.0-s – USB csatlakozó is, közvetlenül a beépített állványmenet mellé.

A dönthető, forgatható, illetve állítható magasságú talpon elhelyezett monitor egy második kijelzőt is kapott az alsó káván, melyre egyedi grafikákon kívül mindenféle hasznos információt is megjeleníthetünk a számítógép állapotával kapcsolatban.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Előzmények

Hirdetés