Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Apple szerviz topic: iPhone, iPod, iPad, MacBook, iMac
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Csak gratulálni tudok. Így tovább.
Annak ellenére, hogy kis országban élünk, és még ehhez képest is aránylag kevesen hódolnak a számítógép modding szenvedélyének.
Nem azzal van gond, hogy kis ország.[ Szerkesztve ]
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Moddingboy
Modder
Köszönöm!
macilaci78 - Nem kerülnek fel apróra A jelenlegi rendszerem gyorsítására fogom őket használni.
kiskaktusz - Sajnos már nem tudom megmutatni, mert a verseny befejezte után törlődött a kép, de volt egy ürge aki nagyon vicces kedvében lehetett, mert egy "Beer Cooler" design tervet készített. Ez annyiból állt, hogy egy ram modul tetejére volt fektetve egy sörösüveg
DonMuscle - Legyártom én nekik nagyon szívesen
http://www.facebook.com/pages/Moddingboy-Mods/293405150688776
-
Muerte
addikt
Nagyon szépek
-
HaZsolt
őstag
Valóban szépek, ha a jövőben így kinéző memóriákat látok az tudom, hogy te tervezted . Gratula a nyereményhez.
-
Qkackca
őstag
Gratula
http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
DonMuscle
csendes tag
Nagyon szépek lettek. Én is gratulálok! Ezeket a ramokat nem akarják neked külön legyártani? Mondjuk mindegyikből 2x4gigát. És csak neked lenne ilyen.
donmuscle felhasználónak 13 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Tomcat
őstag
Ilyenem nekem is van/volt. Corsair 1GB DDR1 kit LED kijelzéssel. Anno az A62X2-WinXP időkben használtam, amolyan állejtésre jó volt, de ha rajta volt a ház oldala akkor nem igen látszott belőle semmi. Évek óta a polcon van kihasználatlanul. Újonnan valami 120e Ft volt egy ilyen csomag.
Corsair TwinX 1GB kit
Később volt DDR2-ből is ilyenem. Az is ugyanúgy villogott mint a DDR1 változat.Tomcat
-
.:LoMAX:.
aktív tag
Nagyon jól néznek ki! Gratula
Samsung Galaxy Note 3 || OnePlus 2 ||
-
XtremLor
őstag
Gratulalok Moddingboynak, nekem is nagyon tetszenek a hutok
"Legen...Wait for it...Dary"
-
ViiiiktorOC
senior tag
Gratula! Szép eredmény.
LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
kiskaktusz
addikt
Bejön a dizájn nagyon!
Ugyan nem láttam a többi nevezett tervet, de ezek tényleg megérdemlik a legalább dobogós helyezést. Az első helyért gratulálok és a tervekért is
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
vanhalen
senior tag
válasz planbmokus #67 üzenetére
"Olyan jó látni, hogy kis országunk Mesteremberének keze munkája a világ minden táján forgalomba kerül!"
YEEEAH!
-
Motar
tag
Nagy gratu, tényleg szépek!
Attól hogy mindig a szexre gondolok, már szexmániás vagyok?
-
prmcsk
addikt
Tényleg szépek, gratu a moddernek, de el is keserít, mert a "mogul gyártó, egy tál lencséért" olyat kapott, amire elkönyvel még vagy 2milla dollárt, saját dizájnerére, aki bele húz még egy vonalat a kész műbe és ettől fogva az övé, lehet könyvelni...
Ez a multi pitiánersége. A piacon kész árak vannak. Be lehet lőni, hogy egy széria ilyen bizbaszt mennyiért dizájnolnak meg ? Ennek a felét dobják fel kesben és mindenki tudná mennyiért dolgozik...
"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
SQX_Barto
addikt
válasz Moddingboy #27 üzenetére
Szépek lettek, gratula, főleg a feketék tetszenek
Fórumokban nem hirdetünk.
[ Módosította: jones965 ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
F e Z o
veterán
Gratulálok, tetszetősre sikerültek.
H2O über alles!
-
planbmokus
senior tag
Olyan jó látni, hogy kis országunk Mesteremberének keze munkája a világ minden táján forgalomba kerül!
Egy kalappal ModdingBoy!
"Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (George Orwell - Állatfarm)
-
PR0JECTNR56
addikt
Szép munka, a győzelem abszolút megérdemelt.
-
bmollszeptim
aktív tag
Up.gratula.
üdv.
-
lujó55
addikt
Jól néz ki, főleg a zöld.
Gratulálok! -
DemonDani
addikt
grat!
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
macilaci78
nagyúr
Nem tudom, Aprón mikor lesznek fellelhetőek a nyeremények?
Minden esetre szép munka, még a versenykiírás nélkül is.
moli.hu: Ezt már nem akartam feszegetni.
[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
vanhalen
senior tag
Nagyon szép munka, szépek lettek és letisztultak. Őszinte gratulációm. Mindenképp!
Egy kérdésem lenne az egybegyűltek felé: ezek a "lap" hűtések mennyire számítanak a gyakorlatban? (nekem is ilyenek vannak Team Group Xtreem Dark kit, de foggalmam nincs.. )
(#62) macilaci78: Szerintem max. akkor, ha az unokái árverésre bocsátják, mint családi ereklyét
[ Szerkesztve ]
-
moli.hu
őstag
válasz Moddingboy #57 üzenetére
a Kingston által kifejezetten nagy teljesítményt igénylő felhasználóknak és játékosoknak ajánlott, SATA 6 GB/s sebességű HyperX SSD segítségével gyorsítok a rendszeremen. Egy memória kit és egy 64 GB-os, ultragyors pendrive pedig mindig jól jön, így ez a verseny pont kapóra jött” – mondta Böszörményi Szilárd, a tervek megálmodója.
most oszinten... tenyleg?
-
Overlocker
veterán
Gratulálok!
Remélem minnél hamarabb tuningolhatom őket!
-
petata
őstag
válasz Moddingboy #57 üzenetére
Pedig tényleg annyi lenne a minimum, hogy odaírják "by Moddingboy", vagy "Moddingboy style"..
I didn't poison your dinner. I wouldn't do that to food.
-
Moddingboy
Modder
Köszönöm a további hozzászólásokat!
Örülök, hogy a terveim elnyerték a tetszéseiteket Különösen jól esik, hogy egyesek már a gyártást is szóba hozták. Hát mit ne mondjak nagyon örülnék neki, de nem hiszem, hogy odáig jut a dolog Nagy elismerés lenne, de nekem már az dolog, hogy ennyi pozitív visszajelzést kapok Tőletekhttp://www.facebook.com/pages/Moddingboy-Mods/293405150688776
-
Archer
őstag
Ugyanezt akartam írni. Megspórolják a tervezéshez szükséges időt/energiát (pénzt), a nyertes szemét meg kiszúrják valami vackokkal (jó, azért nem 2 Ft a nyeremény értéke de nekik kb semmi). Amúgy szép munkák, bár engem soha sem hozták lázba ezek a hűtésnek nevezett lemezdarabok.
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
jones965
Modder
Micsoda hírek!
Elképedve és egyben örömmel telve olvasom a cikket.Őszinte gratulációm!
-
echterion
nagyúr
Nekem a fekete jön be a legjobban. Gratulálok a tervezőnek, szép lett mind.
-
Solten
őstag
Saor Alba
-
nicu71
addikt
nagyon szép munka,gratulálok!
az én kedvencem pedig a Blue lett!"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
CYBERIA
senior tag
válasz Moddingboy #27 üzenetére
Szép munka főnök, nem piskóta dolog!
APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.
-
DrJános
aktív tag
Gratula. Nagyon jók lettek. Nekem a fekete tetszik a legjobban
Szívesen látnám a gépemben is.[ Szerkesztve ]
Gép és régi mobilok profilban. jelenlegi mobilom : Samsung Galaxy S10
-
DiceBlade
aktív tag
hatalmas grat, nagyon szép memóriák
-
Gude
senior tag
A fekete dizáj nagyon bejön.Maszimális tiszteletem a tervezőnek
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
Srodney
senior tag
"A látvánnyal kétségkívül elégedett volt a gyártó, a kihívás sikeres teljesítését pedig értékes ajándékcsomaggal jutalmazták meg, mely egy 120 GB-os HyperX SSD-t, egy 64 GB kapacitású DT HyperX 3.0 USB-s pendrive-ot, valamint egy 16 GB-os, négycsatornás HyperX Genesis csomagot tartalmazott."
omg!!! gondolom akkor jöhet a konfig frissítés mellesleg büszke vagyok,gratulálok!
-
Bandee01
csendes tag
Gratulálok
Ha gyártásba kerül,reméljük nem feledkeznek meg egy aprócska,de fontos tényezőről.Máshol nem,legalább a sarokban egy "Designed by Moddingboy" felirattal[ Szerkesztve ]
uff,beszéltem :)
-
Grat, nagyon pofasak, szivesen latnam oket a gepemben. A fonyeremeny erteke no comment, nyugodtan megszorozhattak volna neggyel, es meg ugy is lenyegesen jobban jarnak.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
aram01
nagyúr
frankó mind3-om
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
P00By
nagyúr
Szuperek lettek! Gratulálok...ismét!
-
Gyufaaa
veterán
Gratula! Ügyes vagy!
-
Psychopeti
senior tag
Nagyon jók lettek
Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
Grobby
tag
Gratula! Nekem a LOVO teccik a legjobban.
Üdv,G
-
félisten
válasz banhammer #37 üzenetére
Pedig ez egy teljesen szokványos gyakorlat, hogy "versenyt indítunk" ahelyett, hogy tervezőt fizetnénk.
A nyertes meg örülhet a 2 vödör vattacukornak.Az eredményből ez nem von le semmit, csak a gyakorlat visszás kissé.
[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
banhammer
veterán
Nagy gratuláció.
A Kingston meg elmehet a fenébe, hogy nyertes szemét csak ennyivel szúrja ki.
Ha gyártásba kerül ez a memóriahűtő akkor igazán adhatnának részesedést a hűtés tervezőjének a befolyt pénzből.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
///Krisz\\\
senior tag
Jó a cím!
És persze gratulálok Moddingboy-nak!"Ha pókerezés közben körülnézel az asztalnál, és nem tudod megmondani, ki a vesztes, akkor te vagy az." | BFBC2 & COHTOV: HKrisz
-
törölt tag
válasz Silentfrog #9 üzenetére
A Crucial Ballistix Tracer is LED-es.
Le a kalappal, én is gratulálok az eredményhez!
-
T_Stark
őstag
A fekete NYÁK fekete bordával nagyon bejövős.
-
Oliverda
félisten
A HyperX Limited Edition OC egész komoly lett, bár a többi is elég jó.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
tlac
nagyúr
ezt olcsón megúszta a kingston
-
mghltm
addikt
ez mind semmi: a corsair-nek volt egy szeriaja, ami megmondta a testedben levo feszultseg volt erteket, az idokep.hu-rol valos idoben huzta le a foldrajzi helyednek megfelelo homersekletet es monitorozta dobog-e meg a szived
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
félisten
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Moddingboy
Modder
Sziasztok!
Köszönöm szépen Mindenkinek!Erről nem esik szó a cikkben, de nagy hálával tartozom enormous-nak aki némiképp besegített a tervek megrajzolásában.
A ledes memóriahűtős témához kapcsolódva... nekem anno volt egy ilyen Thermaltake memóriahűtő bordám ami tetszés szerint villogott pulzált stbstb. (kb csak designelemként szolgált, de abban az időben nagyon menő dolog volt )
Silentfrog - Geil memóriák esetén inkább csak design
http://www.facebook.com/pages/Moddingboy-Mods/293405150688776
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Silentfrog #22 üzenetére
Terhelés függvényében változik a színe a ledeknek rajta.
Fizikailag össze van kötve a RAM-al, nem kell hozzá semmilyen extra hardver vagy szoftver!A GEIL, amit a #14-esben linkeltem világít egyfolytában, a Corsair-ekre vonatkozott ez a HSZ-om.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
stratova
veterán
Gratula! A LoVo kifejezetten szép lett.
-
Nobuo
tag
Grat Szilárd, Büszkék vagyunk rád.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
hemaka
nagyúr
Gratulálok
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
mghltm
addikt
gratulalok, nagyon szep terveket alkottal, megerdemelten nyertel!
(#7) edward2 bar a pontos reszveteli felteteleket nem ismerem, de gyanitom az elkeszult tervek a kingston tulajdonat kepezik es kesobbi felhasznalasuk nem elkepzelhetetlen. gyakorlatilag "ingyen" dolgoztak nekik lelkes amatorok, akik profi minosegu munkakat adtak be
[ Szerkesztve ]
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
sing1ep1ayer
őstag
Nekem egyedül a LoVo tetszik, a többi nem jön be. Szerintem ugyanolyan kommerszek (vagy finomabban fogalmazva - nehogy sértődés legyen: visszafogottak), mint általában a Kingston modulok. Valószínűleg ez is segített, mivel így tökéletesen beleillenek a termékvonalba.
Mindenesetre gratulálok a győzelemhez és úgy általában le a kalappal Moddingboy előtt, mert fantasztikusak az alkotásaii!
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
PC-rev-RM
tag
Így egyben én sem tudom, létezik-e, de gyanítom a kolléga a Geil Black Dragon-ra gondolt, az LED-es.
#11: Tényleg! Ez még ddr1, ha jól sejtem? Már akkor...
A kék-fekete a best![ Szerkesztve ]
"My GPU maker took more money from me than yours did from you! My GPU maker is #1!"
-
Zodicus
senior tag
Gratula, tényleg tetszetősek.
-
ne_nezze
aktív tag
honne'vóna?
Intelligence is not the privilege of old age. »»───(knee)───►
-
radi8tor
MODERÁTOR
Itt is gratulálok, Moddingboy!
⭐ Stella
-
ben800
aktív tag
Nagyon jól néz ki az összes
Gratulálok! -
edward2
addikt
Brutál személy szerint jobban örülnék ha a nyertes nevével kiadnák a designját nagyobb elismerés csak gondolom az túl sok lenne.
-
Istikee007
tag
Nekem is a LoVo jön be a legjobban.De mindegyik nagyon szép lett.Grat hozzá.
-
ne_nezze
aktív tag
maxi gratula!
Intelligence is not the privilege of old age. »»───(knee)───►
-
petata
őstag
Gyönyörűek lettek.. nekem főleg a LoVo tetszik
...és a nyereményeket is elfogadnám Kingston-fanként...
I didn't poison your dinner. I wouldn't do that to food.
-
Apika
addikt
Mindegyik dizájnterve tetszik! Gratulálok az eredményéhez!
-
V!ck
senior tag
Én is gratulálok, semmi csicsa meg LED, egyszerűen stílusos
Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.
-
vinibali
őstag
tényeg nagyon jókat tervezett, gratula neki
BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hardcore café
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- Futás, futópályák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.