Magyar modder hűti legszebben a Kingston HyperX memóriákat

Annak ellenére, hogy kis országban élünk, és még ehhez képest is aránylag kevesen hódolnak a számítógép modding szenvedélyének, az utóbbi időben igen szép sikereket értek el a versenyzők a hazai és a nemzetközi színtéren egyaránt. Böszörményi Szilárd, vagy talán „szakmai” berkekben inkább Moddingboy néven ismert modderünk már többször megvillantotta tehetségét. Legutóbb például a tavalyi év végén vívta ki az egyik legnevesebb modding oldal, az angliai székhelyű bit-tech.net „Mod of the month” (A hónap modja) címét Gymkhana Mod nevű alkotásával, amely készítését Ken Block autója és a Codemasters DiRT3 című játéka inspirálta.

Azonban nem kellett túl sokat várni, hogy ismét felbukkanjon Moddingboy neve, ugyanis a Kingston hivatalos sajtóközleménye szerint megnyerte a Kingston Technology és az SK Gaming közös rendezésű, HyperX memória hűtőborda dizájntervező versenyét. A pályázatot az idei CeBIT alkalmával jelentették be, hogy azok se unatkozzanak otthon, akik nem jutottak ki a hannoveri kiállításra. A nevezőknek mindössze két hét állt rendelkezésükre, hogy a HyperX Community Facebook oldalán közzétegyék a HyperX memóriacsaládot érintő terveiket.

Böszörményi Szilárd 5 dizájntervet készített a Kingston HyperX Limited Edition, HyperX Limited Edition OC, HyperX Blu, HyperX LoVo és HyperX inspired by DataTraveler HyperX 3.0 modellekre. A látvánnyal kétségkívül elégedett volt a gyártó, a kihívás sikeres teljesítését pedig értékes ajándékcsomaggal jutalmazták meg, mely egy 120 GB-os HyperX SSD-t, egy 64 GB kapacitású DT HyperX 3.0 USB-s pendrive-ot, valamint egy 16 GB-os, négycsatornás HyperX Genesis csomagot tartalmazott.

„A pályázatra való jelentkezéskor magán a megmérettetésen felül természetesen a mesés díjak is motiváltak, mivel számomra a Kingston Technology márkanév egyenlő a minőséggel. Már egy ideje tervezgettem, hogy a Kingston által kifejezetten nagy teljesítményt igénylő felhasználóknak és játékosoknak ajánlott, SATA 6 GB/s sebességű HyperX SSD segítségével gyorsítok a rendszeremen. Egy memória kit és egy 64 GB-os, ultragyors pendrive pedig mindig jól jön, így ez a verseny pont kapóra jött” – mondta Böszörményi Szilárd, a tervek megálmodója.


[+]

Ezúton is gratulálunk az elért eredményhez!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés