- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
[CM]Crusher
senior tag
válasz
Moddingboy #142 üzenetére
Komoly, de legalább megtudtuk, hogy egy hajszál
-
jones965
Modder
válasz
Moddingboy #142 üzenetére
Ez igen, erre mondhatjuk, hogy csak a célfotó döntött.
Egy hajszálon múlott. -
Moddingboy
Modder
Sziasztok!
Furdalt a kíváncsiság, hogy összességében mégis mennyi pontot érhettem el így írtam egy levelet a CM felé.
About your final score, you got total 68.45, which is very closed to the top winners.
Scratch Build kategória:
1, TRON Lightcycle PC - Total scores : 88.00
2, L3p D3sk - Total scores : 87.42
2, BETA - Total scores : 77.90
3, LAMENT CONFIGURATION - Total scores : 75.16
3, PC-Reforged - Total scores : 69.47
3, Sors Salutis - Total scores : 68.49Gingerbread House - Total scores : 68.45 !!!!!!!!
Ha a .hu-s levelezők esetén nem adódik semmi gond és zökkenőmentesen megérkezik a voksot érvényesítő mail, akkor szerintem másképp alakult volna a végeredmény.
-
Moddingboy
Modder
válasz
jones965 #139 üzenetére
Köszönöm!
A szponzori dologgal és a bundával kapcsolatban pedig... hát szerintem van benne igazság.
Pl.: Devil May Cry Casemod tribute vs. MY GEAR
A DMC a közönségszavazat alapján magasan első lett 657 szavazattal ami véleményem szerint teljesen rendben van, mert nagyon szép munka míg a MY GEAR 26 szavazattal büszkélkedhet. Ehhez képest az utóbbi különdíjat kapott míg a DMC egy nagy rakás semmit.(érdemes összehasonlítani a 2 munkanaplót/művet)
Ezt a gépet se értem, hogy mi alapján lett harmadik a 0 kábelrendezésével holott ebben a kategóriában volt még pl. a PHINIX NANO ami azért sokkal igényesebb. Ráadásul kicsi és mégis rendet tudott rakni benne.
Lehetne még elemezgetni sokáig, de a végeredményen nem változtat. Mindenesetre az imént említett dolgok miatt engem is nagyon meglepett a zsűri döntése.
Még egyszer szeretném megköszönni Mindenkinek a támogatást és nagyon remélem, hogy lesz pár Magyar szavazó akiket kisorsolnak a leadott szavazat alapján!
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Moddingboy #138 üzenetére
Bundás szemét az egész... Legjobbakat a továbbiakban is
-
jones965
Modder
Magam részéről szeretnék gratulálni a megmérettetésen való részvételedért.
A végeredményen pedig nagyon látszódik a szponzori háttér.( no comment)
-
Moddingboy
Modder
Sziasztok!
A közönség szavazás véget ért!
Szeretném megköszönni Mindenkinek a sok szavazatot amit kaptam!
Szerencsére nem kell sokat várni a végeredmény kihirdetéséig, mert ez már a holnapi napon meg fog történni. Akárhogy is dönt majd a zsűri, szomorú semmiképp nem leszek, mert az a rengeteg pozitív/támogató hozzászólás amit ezalatt a 2 hét alatt kaptam nagyon sokat jelent számomra!Top5
SERAPH - 2969
L3p D3sk - 2469
Speed & Passion - 2259 (számomra a legnagyobb meglepetést [ill. gyanút] ő okozta)
Gingerbread House - 934
TRON Lightcycle PC - 556 -
tunkiih
őstag
durva!!
-
dkekesi
tag
Nagyon állat, még az asszonynak is tetszett. Az ablakokba tennék USB/eSATA/FW csatlakozókat...
-
Destructo
senior tag
ÁÁ mi kemény
BIG UP!
Nagyon jó lett
-
Koley
tag
Nagyon komoly
-
t.imi
addikt
Ninná hogy ment +1 szavazat
Kóstoltad már, nem túl édes
-
Recon666
Közösségépítő
Érdekes ötlet, jó kivitelezés, grat.
-
tribandi
csendes tag
-
Kassadin
addikt
Röppent egy szavazat a mézeskalácsra.
-
FlegetonR
csendes tag
Szép és jó gondolat, csak nem praktikus.
A legtöbb modding ház (ami szép) otthon is használatos. Ezt kicsit hamarabb megeszi az idő mint a fémet. XD
Egyszer talán indulok egy ilyen megméredtetésen. -
Piftuka
veterán
A szavazatokkal, s a "gyanakvással" kapcsolatban alapvetően egyetértek veled, bár meg kell jegyeznem, hogy azért az ilyen jellegű megmérettetések kapcsán a "szavazatgenerálás" nem magyar találmány. (Emiatt pedig a gyanakvás akár a konkrét esetben is teljesen jogos lehet.)
Mindamellett én éppen, hogy abszolút átlagosnak tartom az L3p D3sk féle megvalósítást.
Szó se róla... én is szívesen elfogadnám itthonra. De legyünk őszinték... a szó szoros értelmében vett számítógép-asztal, mint ötlet messze nem számít innovatívnak.
Az pedig már más lapra tartozik, hogy ha olyan versenyekről van szó, ahol a (elvileg) kreativitásra helyezik a fő hangsúlyt, akkor én mindig azokkal szimpatizálok, akik egyszerűbb eszközökből alkotnak valami igazán egyedit, látványosat.
Amikor valakinek a munkáját zömmel az adja, hogy mennyi pénze volt a megvalósításra, azzal engem a legkisebb mértékben sem tud levenni a lábamról.
Mint említettem, az L3p D3sk tényleg nagyon tetszetős, el is fogadnám, de az alkotója nem tett mást, mint sok ezer dollárért megvásárolta a legdrágább csúcshardvereket, vízhűtést, neon színű "kacatokat", 3 klassz monitort, gyártatott egy profi asztalt mindehhez, s beleszerelte a cuccokat.
Nem kétlem, hogy dolgozott vele nem is keveset, s át is kellett gondolnia, hogy ízléses legyen, de engem az ilyen "modding" hidegen hagy.Egy olcsó, kézzel festett, kartonpapírból készült "lovagvár" számítógépház, vagy a Moddingboy féle mézeskalácsból készült számítógépház (a zselécukor bekapcsológombon még mindig elmosolyodok) számomra százszor többet ér.
-
[CM]Crusher
senior tag
SERAPH - 1206
Amikor a kínaiak összefognak
-
Nekem sem jött meg a vnet-es címemre azonnal az aktiválós link, de egy nap múlva megérkezett...
-
Moddingboy
Modder
válasz
[CM]Crusher #124 üzenetére
SERAPH nagyon belehúzott... tegnap volt neki ~210. Estére lett 430... ma reggelre 530 és már itt tart.
-
[CM]Crusher
senior tag
válasz
Moddingboy #122 üzenetére
L3p D3sk - 1508
Gingerbread House - 775
SERAPH - 741 !!!!!!!
USS EURISKO - Intrepid Mark II Class - 409
TRON Lightcycle PC - 414 -
ftc
nagyúr
Lényegében a zsűri dönti el a egésszet...simán nyerhet egy 0 szavazatos is
-
Moddingboy
Modder
Nagyon örülök neki, hogy ilyen sokan támogatnak ill. hogy ezidáig ennyi voksot kaptam!
Viszont azt figyelembe kell venni, hogy a végeredmény 70%-a a zsűri kezében van és vannak még ott nagyon igényesen kivitelezett házak. Akárhogy is fog alakulni a végeredmény én semmiképp nem leszek elkeseredve, mert számomra már az egyfajta győzelemnek számít, hogy ilyen sok pozitív visszajelzést kapok Tőletek és azt hiszem ez többet ér mindennél!
El is múlt éjfél... a mai nappal már a félidőnél tartunk!
TOP 5 pillanatnyi állása:
1, L3p D3sk - 1407
2, Gingerbread House - 743
3, SERAPH - 438
4, USS EURISKO - Intrepid Mark II Class - 387
5, TRON Lightcycle PC - 377 -
A közönség tetszését elnyerted,ez a szavazatok számából is meglátszik.
A legnagyobb esélyes vagy a győzelemre,szerintem. -
zuzu000
őstag
Lol benne vagy a mai blikkben
-
Moddingboy
Modder
válasz
GumisPeter #115 üzenetére
Köszi!
-
easy...rider
őstag
válasz
LamerGyuri #111 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a szavazatokat
hát át kell lőnie 2 vasbeton közfalat, és még a 2x2 méteres vas villanyóraszekrény ajtaja is az útban van
-
[CM]Crusher
senior tag
válasz
GumisPeter #115 üzenetére
Bejáratott köröd van
-
GumisPeter
senior tag
Facebookon megosztva, remélem sok gyakorlott szavazóm fog szavazni munkádra!!!
-
TTomax
félisten
Tőlem is kaptál egy szavazatot... hajrá!
-
hoffman_
nagyúr
Ha ez így fog maradni, akkor is fixnek néz ki a második helyed. Egy 15k dolláros versenyen azért az nem lehet szar
Jutalékot kérünk
No, viccet félretéve. Van még egy L3p D3sk-re hajazó mű, ami ha nem is olyan komoly kaliberű, de nagyon szép munka. A szavazatok alapján viszont nagy tré helyen van. A másik asztal vezető helyét tekintve nem értem
mod:
Nagyon remélem, hogy legalább a top3-ban benne leszel a legvégén is!
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
easy...rider #103 üzenetére
Durva az a wi-fi antenna ott a háttérben...
-
Gude
senior tag
+1 a mézecskalácsnak
-
grafmókus
tag
+1 Szavazat.
Hajrá.
-
zsolthee
senior tag
Ment a szavazat az "édes hotel"-re.
Nagyon egyedi és igényes. Gratulálok! -
_Scythe_
aktív tag
399-állt, mikor szavaztam, de továbbra is annyin van. Viszont ha újra akarok szavazni, azt írja, már megtettem. WTF?
Amúgy sok sikert! Nekem nagyon bejött a munkád!Közben 401-lett. Nem tudom, remélem tényleg regisztrálta a voksom!
-
zsigus
őstag
válasz
Neked is ment +1
-
Moddingboy
Modder
válasz
Az én voksom Nálad landolt!
-
easy...rider
őstag
-
Moddingboy
Modder
Sziasztok!
Valóban nem semmi ahogy elhúzott az asztalos gyerek... Én még éjfél után is figyeltem az eseményeket és már, akkor sejtettem, hogy nagyon elfog húzni, mert pillanatonként 4-5 szavazattal több volt neki. Na de ezt nem gondoltam, hogy ~400 bejön neki
Viszont az tény, hogy a magyar szavazatokból rengeteg elveszhetett a freemail+citromail... miatt. Én ez ügyben írtam is a rendezőknek 2 napja, hogy nézzenek utána a probléma forrásának... válasz: We’re checking for this issue. Thanks for your feedback.
Különben az asztal nagyon ott van és én is tudom, hogy a nyomába se érek, de most nem ezen van a hangsúly, hanem azon, hogy így nem fair a játék!
Tegnap este óta látom érkezett rengeteg újabb szavazatom. Köszönöm!
Ma ismét megpróbálok kapcsolatba lépni a Cooler Master-al, de a biztonság kedvéért kérném, hogy aki teheti használjon Gmail-t!
-
zsigus
őstag
+1 Szavazat.
Hajrá.Bár freemail-re nem jött meg először, de Gmailről újra szavaztam és már jó volt.
Sok sikert.
-
[CM]Crusher
senior tag
Cooler Master fórumon látom már van topik a mail-es gond miatt. [link]
-
04ahgy
nagyúr
Az igazoló e-mail freemail és citromail esetén nem érkezik meg. Az e-mailben van a visszaigazoló link, csak utána érkezik a szavazat. Tehát aki nem kap e-mailt az NEM szavazott...
HGyu
-
Nagyon zsír!
Gondolkodtam egy vaddisznófej trófea házon, de aztán letettem róla
-
Probber
őstag
Szóval áram és fűtés már van a házban, de hol a víz?
-
[CM]Crusher
senior tag
válasz
d.véderjoe #93 üzenetére
lehet a .hu domain-es levelezők tiltólistásak
-
madgie
titán
válasz
[CM]Crusher #92 üzenetére
Dettó, pont gmail-re küldettem én is az aktiválós linket, ott sitty-sutty megjött.
-
d.véderjoe
tag
visszaigazolás a citromra sem jött... pedig szavaztam!!!
sok sikert! -
MongolZ
addikt
Nagyon eredeti és tetszetős
Gratula!
Szurkolok!!!
-
madgie
titán
válasz
[CM]Crusher #86 üzenetére
Tanúsíthatom, hogy freemail-re nem jelez vissza
-
hunmyke
aktív tag
Le a kalappal a mézeskalács ház előtt!
Az L3p D3sk elég kemény ellenfél, meg kell hagyni nem semmi amit alkotott a figura...
-
FishAir
senior tag
Hajrá-hajrá! Innen is ment egy szavazat.
-
[CM]Crusher
senior tag
válasz
GumisPeter #84 üzenetére
Na igen
Na nem baj, nyomjuk a szavazatokat, aztán lesz ami lesz
-
[CM]Crusher
senior tag
Persze, ebben igazad van, a mezőny egyik legjobb műve. Csak hirtelen hogy meglódult
Szavazatokkal kapcsolatban meg valóban a 3 számjegy meglepő. Viszont több ismerős jelezte, hogy freemail-es címmel szavazott és mai napig nem kapta meg a visszaigazoló mail-t. Remélem a szavazóink között nincsenek több százan freemailesek
-
tommjee
senior tag
SICK
-
GumisPeter
senior tag
válasz
[CM]Crusher #82 üzenetére
Ezen nem kell meglepődni, az Asus Pride versenyen a holland gyerek kopp ezt csinálta, naponta 8-10 szavazat, majd este 8-10-ig kb 200.És ezt minden nap....
Sajnos vannak ilyen "versenyzők"Persze ment egy vote!
-
rudi
nagyúr
válasz
[CM]Crusher #82 üzenetére
Azért azt meg kell hagyni, hog a L3p D3sk dimenziókkal a többi mod minősége, kivitele és belefeccelt munkaórája fölött áll, meg az ötlet sem éppen átlagos. Nem kell magyar mentalitással gondolkodni, nincsen itten csalás. Ennek a világszintű versenynek van akkora látogatottsága a párszázmillió internetezőből világszerte, hogy pár óra alatt összejöjjön egy adag szavazat. Én inkább a csak három számjegyű szavazatokon vagyok meglepve.
-
[CM]Crusher
senior tag
Ez az asztalos téma, L3p D3sk, egy éjszaka alatt csinált majdnem +400 szavazatot. Kérdem én, ha Hollandiában is hasonló az időzóna mint nálunk, tehát ők is aludtak, akkor ha késő este még 300 körül volt, hogy lett hajnalra majdnem 700. Még ha kapott volna is egy boost-ot valamelyik holland IT oldalról, akkor sem neteznek ennyien éjfél után. Kicsit gyanús. 1 éjszaka alatt annyit hozott, mint mi tegnap egész nap.
-
master90
aktív tag
válasz
Moddingboy #35 üzenetére
Nagyon Kreatív szép darab
siker gyanús
+1 szavazat
-
Quent1n
senior tag
Osztom jer1cho véleményét, ennek ellenére mivel a kivitelezés és az ötlet nagyon tetszik (és mert a magyarok tartsanak össze - pláne a magyar PH tagok
) nyomtam rá egy szavazatot! Egyszerűen jó ránézni!
Szép munka!
-
04ahgy
nagyúr
+1 szavazat. Te kellőképp elvetemült vagy.
HGyu
-
Plague1
tag
A végén szétosztod az édességet a szavazók között?
-
Jim-Y
veterán
válasz
Moddingboy #74 üzenetére
+1 vote
grt
-
DRB
senior tag
Azért jó ez a megoldás, mert ha esetleg kell még rá egy nyílás, mondjuk szellőzőnek vagy valaminek kell még egy kis hely, akkor nem kell vacakolni a fúróval vagy a dekopir fűrésszel, hanem csak simán kiharapod belőle a megfelelő darabot
Grat hozzá egyébként, különleges ötlet, remélem első lesz! -
mrzolee86
tag
Ebben a pillanatban az első helyen vagy.
Még a Star Trekest is előzöd egy szavazattal
-
Kloden
senior tag
Hatalmas gartula Nektek, nálam nyerő a házikó!!
-
szarnyalosas
tag
sziasztok
Sok sikert innen Erdélyből is, a mézeskalács tetszik, nem is gondoltam volna meg anó az első hír hallatán, hogy valaki ilyennek is neki mer fogni.
Gratulálok, és szavazat ment.
-
hoffman_
nagyúr
Na, gyümölcsöző a PH! társadalom?
Feljöttél a 3-ik helyre, de közel holtverseny az állás 1-3ig
(281-285-288) Így tovább.
-
Ment részemről is a szavazat
-
Elroi
csendes tag
válasz
Moddingboy #66 üzenetére
+1 szavazat
-
Piftuka
veterán
Hogy mik vannak!
Érdekes ötlet egy számítógépet mézeskalácsból készült házba zárni.
Egy biztos... abszolút nem szokványos, ráadásul remek lehet a hő- és hangszigetelése!
-
bambano
titán
csúcs
ha jövőre megcsinálod bélszínből, arra vevő leszek -
Daywalker
addikt
Innen is ment egy szavazat. Ha jól láttam, már nem kell olyan sok a második helyhez
-
^Clown
addikt
Ment egy szavazat, nagyon jó ötlet, igényes kivitelezéssel
Üdítő látvány és kivétel a sok neon meg plexicsoda között.
-
blackydan
senior tag
Szép lett a ház, bár már ellőtték páran ezt az ötletet ezen a téren
Természetesen ennek ellenére ment rá szavazat.
Ami nagyon tetszett az a USS EURISKO és a L3p D3sk, ezek a hollandok nem ciciznek... kemény a verseny -
Ted_Beneky
senior tag
+1
Bármi lehet számítógépház! Ez az ötletes ház kreatív, szépen van kivitelezve és ami nem mondható el a többiről: étvágygerjesztő!
-
sirzollee
tag
-
Akos96
senior tag
Ötletes.
-
szacsee
nagyúr
Kolbászból a kerítés elkopott filmnézés közben?
Nagyon jó ötlet, szép kivitelezés! -
F34R
nagyúr
hát ez állat
-
Indy69
aktív tag
Ment a szavazat
-
freestailo
őstag
jópofa, ment egy szavazat!
-
Indy69
aktív tag
válasz
Moddingboy #47 üzenetére
Hapsim Te aztán elvetemült Magyar vagy és nem rossz értelemben
Minek fúrni faragni egy házat, erre aztán senki nem gondolt még álmában sem
Grat -
jó lett, grat
-
banhammer
veterán
Kérhetek belőle egy harapást?
-
válasz
Moddingboy #47 üzenetére
Gyönyörű alkotás,és bőven esélyes vagy a győzelemre!
Kérlek,fogadd gratulációmat és még egy szavazatot! -
Moddingboy
Modder
válasz
TazLeacher #46 üzenetére
Én bizony nem fogok megsértődni, mert elfogadom azt, hogy mindenkinek más a véleménye.
Nekem is megvan a véleményem azzal kapcsolatban amit írtál, de minek írjam le? Te úgy is a saját álláspontodat fogod védeni ahogy én is a magamét (tehát fölösleges belemenni)... és ezt most nem bántásból írom...
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Moddingboy #45 üzenetére
Reméltem, hogy Te nem fogsz megsértődni, aki "kiteszi magát a kirakatba", az azért már hozzászokott, hogy kap hideget, meleget...
...így nem is rád gondoltam, hanem majd jönnek mások.
-
Moddingboy
Modder
válasz
TazLeacher #44 üzenetére
Nem vagy "köcsög" én erre csak azt tudom mondani, hogy emberek vagyunk különböző ízléssel... kinek ez kinek pedig az tetszik jobban. Nem leszólni kell a másikat hanem megérteni azt, hogy nem vagyunk egyformák!
Én ezt nem "köcsög"ségnek nevezném... csupán kinyilvánítottad a véleményedet azzal pedig semmi baj nincs amíg kulturált formában történik.
Mindenesetre köszönöm, hogy megosztottad a véleményedet... ebből is tanul az ember.
-
TazLeacher
nagyúr
Nem tudom, nekem egy kicsit furcsa ez a dolog. Én ebben semmilyen moddingot nem látok. Mindössze annyit, hogy egy tehetséges cukrász(?) csinált egy mézeskalács házat, ami alá betettek egy pár számítógépalkatrészt...ettől nem érzem azt, hogy ez egy számítógép ház lenne.
Sőt, tovább megyek, megkérdezem: mitől is számítógép ház ez? Ha jól látom az alkatrészek semmilyen kapcsolatban nincsenek a házikóval, mindössze föléjük van helyezve a ház.
Pont a "kiállításon" láttam egy Tankot. Nekem nem tetszett, mert nagyon nem az én ízlésem, de abban volt fantázia, és kihívás, révén a tér behatárolt. Itt nem. Semmi. Egy tucat hardver, a tetején egy mézeskaláccsal.
Tudom, hogy én vagyok megint a "köcsög", de nagyon aranyos, nagyon mókás, de mókás, és semmi több.
-
Moddingboy
Modder
válasz
dízelracer #36 üzenetére
Hogy bírja a hőt?
Hát nem a legjobb a hűtése az biztos bár leginkább a külsőre fektettem a hangsúlyt és nem a nagyon jó légáramlásra ill. kábelrendezésre mivel tudtam, hogy nem lesz hosszú életű ház.
Ajtók+ablakok direkt azért nem kerültek a házra, hogy a nyílásokon távozni tudjon a meleg levegő (a 12cm-es Scythe venti nyomja is kifele rendesen)sing1ep1ayer - Nem, nem vagyok cukrász
Leginkább hobbi szinten szoktam sütögetni. Eredetileg kertész vagyok.
-
sing1ep1ayer
őstag
Hát ez nagyon ott van, tényleg szép lett. Csak nem cukrász vagy? Esetleg azzal is megpróbálkozhatsz, ha itt nem lesz sikered a házikóval.
-
zuzu000
őstag
válasz
Moddingboy #22 üzenetére
Azt hittem,hogy a kemenybol az a fust fog jonni,ha a processzot tulmelegszik es el lezdi sutni a kalacsot.akkor meg illatos is lenne
-
Kube
senior tag
Jól néz ki, csak vigyázz mert aki ott éhes lesz...
ment egy tőlem is
-
mrzolee86
tag
Hatalmas ötlet
+1 szavazat tőlem is
-
CsendesMark
aktív tag
Jajjjj de éééédeeees
Szavazat ment
-
dízelracer
őstag
Tetszik
Hogy bírja a házikó a hőt? Emlékeim szerint a 3.06GHz-es P4 és a GF6800 is fűt szépen.
-
kingabo
őstag
Király házikó!
Van egy másik magyar ház is, ugyanebben a kategóriában: [link] -
.mf
veterán
Hmm... mézeskalácsház...
Szerintetek is lekváros procihűtés dukál ehhez? Moddingboy - Bacsis dreamteam project?
Grat Moddingboy, tegnap egy másik fórumon láttam linkelve a projekted, akkor gyorsan végignézve a többi versenyző munkáját, ez az egyik legeredetibb, a többiektől leginkább elütő.
-
oxox
addikt
szavazat ment...nem szeretem a mezeskalacsot
-
Apone33
őstag
Nagyon komoly, játék közben ha az ember megéhezik még csipegetni is lehet a házból.
-
elefant
őstag
válasz
Moddingboy #5 üzenetére
hát ez nagyon király lett ! gratulálok
-
malwy
senior tag
Szerintem sütötte azt a házat az illető
(nem főzte
)
-
dangerzone
addikt
Nagyon eredeti ötlet. Ment is egy szavazat. Gratula.
-
mghltm
addikt
válasz
Moddingboy #22 üzenetére
fincsi a hazikod!
-
Brae
őstag
Nagyon kreatív! Természetesen szavaztam.
-
hoffman_
nagyúr
Nagyon pazar munka
Megnéztem a többit is. Az összes közül szerintem olyan 8 az, ami tényleg jó, és ebből 5 nagyon jó. Ebben benne vagy te is
Viszont a maradék négy ház durván nem kispályás, nem lesz könnyű versenyed. De azért reppent egy szavazat, sok sikert!
-
Retekegér
MODERÁTOR
Na ez modding a javából. Nem ocsmány plexi meg neon hegyek, hanem egy eredeti gondolat.
A mézeskalács meg eléggé tartós, ha jól csinálják
-
MarQs
senior tag
válasz
Moddingboy #22 üzenetére
Gratulálok! Nagyon nagy munka - igényes és eredeti
- a füstölgő kéményért meg külön taps!
Nagyra tartom a kreatív munkákat, úgyhogy egy szavazat innen is biztosan megy!
Üdv és sok sikert! -
Moddingboy
Modder
A ház hátulján van egy rész amit le lehet emelni így igaz szűkösen, de hozzá lehet férni a csatlakozókhoz. Eredetileg a tavaly megrendezett Mod-Tech Hall-ra építettem a gépet, de sajnos idő szűkében nem tudtam mindent tökéletesen kivitelezni.
Viszont olyan extra is helyet kapott mint a kémény...
1mm-es alumínium lemezből építettem neki egy külön kis részt amit úgy terveztem, hogy szobai füstölőt lehet bele tenni.
Füstölgő kémény -
JoeYi
őstag
a többi művet nézve még esélyes is. Talán az asztal PC meg a start trek űrhajó ami jónak mondható
-
jones965
Modder
válasz
Moddingboy #5 üzenetére
Gratulálok, és egyúttal örülök, hogy itt a ph-n is felkarolták ezt a műfajt, ráadásul főoldalon.
Hajrá!(#1) D1Rect: köszi a népszerűsítést.
-
Boxi88
őstag
Hát ez nagyon király!
-
erikke17
őstag
Na lehet majd Furmark alatt olvadt mézeskalácsot enni
Amúgy grat
-
zörbi
csendes tag
válasz
Moddingboy #15 üzenetére
Nagyon tetszik igazán ötletes!
Az egyetlen amit nem értek hogy a fórum képeken úgy néz ki hogy nincs hely kihagyva a hátsó csatlakozóknak. Hogyan lehet erre bármit is rádugni?
Egyébként gratulálok, kapott egy szavazatot tőlem, az ötlet igazán eredeti!
-
ftc
nagyúr
Azt X hónap múlva hangyacsapda is lehet majd...
-
Moddingboy
Modder
Én rá szavaztam
Raucher - Köszönöm!
Itt szeretném (röviden) megemlíteni azt, hogy tulajdonképpen honnan is az ötlet.
Tapasztalatból tudom azt, hogy sok embernek a modding szó ill. a számítógép építés hallatán a rengeteg költség jut az eszébe és inkább bele sem kezdenek egy saját egyedi sz.gép ház építésébe. Ezzel a házikóval szeretném azt bizonyítani, hogy kevés ráfordítással is lehet figyelemre méltó dolgokat készíteni... nem kell rögtön a cnc-shez rohanni...
Ennek a felfogásból adódóan építettem meg a Mézeskalács házikót.Bárkinek bármilyen kérdése van az építéssel v bármivel kapcsolatban, ne habozzon tegye fel!
-
Raucher
tag
válasz
Moddingboy #5 üzenetére
Gratulálok!
Az ötleted eredeti, a megvalósítás is szép.
Remélem a szakmai zsűri is nagyra fogja értékelni a teljesítményedet. -
fi:zi'k
nagyúr
Ment egy szavazat.
-
válasz
Moddingboy #5 üzenetére
No offense, tudom, hogy nem úgy kell kinéznie.
jones965 munkáját azért nem a CM oldaláról linkeltem.
-
[CM]Crusher
senior tag
válasz
Moddingboy #5 üzenetére
Cél az első hely
-
Sundesz
addikt
Ha majd vége lesz a versenynek, akkor én szívesen elfogyasztanám ezt a gusztusos házikót.
Amúgy jól sikerült a ház, egyedi ötlet, még cukrász versenyen is indulhatna.
-
-=MrLF=-
senior tag
A másik "Tower mod" kategóriában is találtam magyar srácot.
Plusz esélyért rá is lehet szavazni.
[link] -
JoeYi
őstag
válasz
Moddingboy #5 üzenetére
csoki vakolat még mehetne rá
-
toldy
őstag
Ohh, elismerésem neki.
, Mármint neked, Moddingboy.
( halkan megjegyzem, a mézeskalácsot sütni szokták
)
-
Moddingboy
Modder
Köszönöm ezt bóknak veszem!
Mivel nem is az volt a cél, hogy úgy nézzen ki...
Viszont jones965-tól tudom, hogy csak regisztrált, de nem indított munkanaplót ami feltétele volt, hogy valaki versenyezhessen.Mindenesetre köszönöm, hogy kikerült ez a hír illetve köszönöm Mindenkinek aki szavazatával támogat!
-
Ha már Cooler Master verseny, akkor inkább jones965 és BTX mod.
Ez legalább úgy néz ki mint egy számítógép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Honfitársunk egy remekbe szabott, működőképes számítógépet rejtő kunyhót főzött.
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen egeret válasszak?
- EA Sports WRC '23
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Horgász topik
- E-roller topik
- Disney+
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest