Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Piftuka

veterán

válasz rudi #83 üzenetére

A szavazatokkal, s a "gyanakvással" kapcsolatban alapvetően egyetértek veled, bár meg kell jegyeznem, hogy azért az ilyen jellegű megmérettetések kapcsán a "szavazatgenerálás" nem magyar találmány. (Emiatt pedig a gyanakvás akár a konkrét esetben is teljesen jogos lehet.)

Mindamellett én éppen, hogy abszolút átlagosnak tartom az L3p D3sk féle megvalósítást.

Szó se róla... én is szívesen elfogadnám itthonra. De legyünk őszinték... a szó szoros értelmében vett számítógép-asztal, mint ötlet messze nem számít innovatívnak.

Az pedig már más lapra tartozik, hogy ha olyan versenyekről van szó, ahol a (elvileg) kreativitásra helyezik a fő hangsúlyt, akkor én mindig azokkal szimpatizálok, akik egyszerűbb eszközökből alkotnak valami igazán egyedit, látványosat.

Amikor valakinek a munkáját zömmel az adja, hogy mennyi pénze volt a megvalósításra, azzal engem a legkisebb mértékben sem tud levenni a lábamról.

Mint említettem, az L3p D3sk tényleg nagyon tetszetős, el is fogadnám, de az alkotója nem tett mást, mint sok ezer dollárért megvásárolta a legdrágább csúcshardvereket, vízhűtést, neon színű "kacatokat", 3 klassz monitort, gyártatott egy profi asztalt mindehhez, s beleszerelte a cuccokat.
    Nem kétlem, hogy dolgozott vele nem is keveset, s át is kellett gondolnia, hogy ízléses legyen, de engem az ilyen "modding" hidegen hagy.

Egy olcsó, kézzel festett, kartonpapírból készült "lovagvár" számítógépház, vagy a Moddingboy féle mézeskalácsból készült számítógépház (a zselécukor bekapcsológombon még mindig elmosolyodok) számomra százszor többet ér. :R

"Aquila non captat muscas."

• [CM]Crusher

senior tag

válasz rudi #83 üzenetére

Persze, ebben igazad van, a mezőny egyik legjobb műve. Csak hirtelen hogy meglódult :)

Szavazatokkal kapcsolatban meg valóban a 3 számjegy meglepő. Viszont több ismerős jelezte, hogy freemail-es címmel szavazott és mai napig nem kapta meg a visszaigazoló mail-t. Remélem a szavazóink között nincsenek több százan freemailesek :)

Új hozzászólás Aktív témák