- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
A szavazatokkal, s a "gyanakvással" kapcsolatban alapvetően egyetértek veled, bár meg kell jegyeznem, hogy azért az ilyen jellegű megmérettetések kapcsán a "szavazatgenerálás" nem magyar találmány. (Emiatt pedig a gyanakvás akár a konkrét esetben is teljesen jogos lehet.)
Mindamellett én éppen, hogy abszolút átlagosnak tartom az L3p D3sk féle megvalósítást.
Szó se róla... én is szívesen elfogadnám itthonra. De legyünk őszinték... a szó szoros értelmében vett számítógép-asztal, mint ötlet messze nem számít innovatívnak.
Az pedig már más lapra tartozik, hogy ha olyan versenyekről van szó, ahol a (elvileg) kreativitásra helyezik a fő hangsúlyt, akkor én mindig azokkal szimpatizálok, akik egyszerűbb eszközökből alkotnak valami igazán egyedit, látványosat.
Amikor valakinek a munkáját zömmel az adja, hogy mennyi pénze volt a megvalósításra, azzal engem a legkisebb mértékben sem tud levenni a lábamról.
Mint említettem, az L3p D3sk tényleg nagyon tetszetős, el is fogadnám, de az alkotója nem tett mást, mint sok ezer dollárért megvásárolta a legdrágább csúcshardvereket, vízhűtést, neon színű "kacatokat", 3 klassz monitort, gyártatott egy profi asztalt mindehhez, s beleszerelte a cuccokat.
Nem kétlem, hogy dolgozott vele nem is keveset, s át is kellett gondolnia, hogy ízléses legyen, de engem az ilyen "modding" hidegen hagy.Egy olcsó, kézzel festett, kartonpapírból készült "lovagvár" számítógépház, vagy a Moddingboy féle mézeskalácsból készült számítógépház (a zselécukor bekapcsológombon még mindig elmosolyodok) számomra százszor többet ér.
"Aquila non captat muscas."
-
[CM]Crusher
senior tag
Persze, ebben igazad van, a mezőny egyik legjobb műve. Csak hirtelen hogy meglódult
Szavazatokkal kapcsolatban meg valóban a 3 számjegy meglepő. Viszont több ismerős jelezte, hogy freemail-es címmel szavazott és mai napig nem kapta meg a visszaigazoló mail-t. Remélem a szavazóink között nincsenek több százan freemailesek
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1000W EVGA SuperNOVA GQ Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Noctua NH-U12S SE (Garancia, AM4, AM5)
- MSI MAG A750GL 750W Gold Moduláris Tápegység PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0
- ASUS TUF Gaming 850W Gold Moduláris Tépegység PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0
- Phanteks Revolt Pro 850W Gold Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest