Új hozzászólás Aktív témák
-
Moddingboy
Modder
Én rá szavaztam
Raucher - Köszönöm!
Itt szeretném (röviden) megemlíteni azt, hogy tulajdonképpen honnan is az ötlet.
Tapasztalatból tudom azt, hogy sok embernek a modding szó ill. a számítógép építés hallatán a rengeteg költség jut az eszébe és inkább bele sem kezdenek egy saját egyedi sz.gép ház építésébe. Ezzel a házikóval szeretném azt bizonyítani, hogy kevés ráfordítással is lehet figyelemre méltó dolgokat készíteni... nem kell rögtön a cnc-shez rohanni...
Ennek a felfogásból adódóan építettem meg a Mézeskalács házikót.Bárkinek bármilyen kérdése van az építéssel v bármivel kapcsolatban, ne habozzon tegye fel!
Új hozzászólás Aktív témák
ph Honfitársunk egy remekbe szabott, működőképes számítógépet rejtő kunyhót főzött.
- Újszerű iCUE H100i ELITE CAPELLIX RGB - Corsair iCUE H115i ELITE CAPELLIX RGB Processzor Vízhűtés
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Be quiet! Pure Base 500DX TG White
- Eladó GARANCIÁLIS CHIEFTEC A-90 GDP-650C 650W
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest