Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
Játékoknál én sem panaszkodom nagy FPS miatt.
Persze, hogy a filmesek hibája volt, filmre szerintem nem való HFR (high frame rate), undorító, szappanoperás. A valóság más, abban benne mozgunk, körülvesz minket, és nem egy film. (mint mondtam pl. játékoknál sem zavar, VR/AR vonalon meg egyenesen kötelező a HFR, tehát a megjelenítők jó ha támogatják helyesen, ezt nem is vitattam. -
törölt tag
Kijelzőn azért szokni kellhet a magasabb framerate-et. Játéknál eleinte nekem 60 után a 144 FPS-től kevergett például a gyomrom, de már 10 perc után. Pár alkalom kellett hozzá, utána már órákat játszva sem jelentkezett ilyen.
Mozinál is ilyesmi lehet a HFR. Addig van csak gond, amíg pár alkalom után rá nem hangolódik az ember agya.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Már kaphatóak az extrém nagy felbontású tévék, és viszonylag sok gyártó mozgolódik ezen a fronton...
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- Parfüm topik
- The First Berserker: Khazan
- Háztartási gépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Lexus, Toyota topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest