Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rimuru
veterán
A legtöbb Arch fejlesztő dolgozik KDE-n is, és használni is sokan használják. Jó is az erősebb gépekre, de nekem már más igényeim vannak nem kellenek DE-k.
Ryle: ArchBang-ről még nem igazán volt szó ezt is megnézheted, jó kis rendszert összehoztak Openboxal Arch alapon.
(#86) Ryle: Szerintem a legtöbben Windows-on nevelkedtek, köztük én is.
Nem csak én tudnék segíteni, vannak itt még Arch használók, Topic.
-
Rimuru
veterán
Nem sokat foglalkoztam Debian alapú rendszerekkel így nem ismerem annyira az apt-t, de nekem pacman után kicsit fapadosnak tűnt (vagy csak a megszokás nagy úr). Ha egy csoportot akarok telepíteni Arch alatt akkor egyszerűen tudok választani mi kell belőle és mi nem, ezt apt-vel nem tudtam megtenni (lehet én vagyok béna) és minden beletartozó csomagot hozott magával. Előnye a Debiannal szembe hogy a lehető frissebb csomagok érhetőek el de ebbe beletartoznak az újabb hibalehetőségek is.
Az új telepítővel már csak netinstall lehetséges (már az előző 2011.08.19-es telepítővel sem volt érdemes az offline telepítés) a belerondítás meg annyi, hogy kivették az ncurses-os telepítő felületet, viszont a legújabban (gondolom nem erről beszélt haverod, hanem a 2012.07.15-ről) 2012.08.04 már raktak pl.: egy telepítési útmutatót, bővebben.
Debian után valószínű egy kicsit furcsa lehet bekonfigurálni a rendszert de ez is csak megszokás kérdése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest