- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Valami baja van a tápomnak
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem igaz az az állítás, hogy a linux vírusmentes. Vannak linuxra írt vírusok is. A számuk nagyságrendekkel kevesebb, mint Windows-ra. A futtatásukat is sokkal nehezebb előidézni. Ne ringassuk magunkat téves biztonság érzetben. Védekezni minden rendszeren kell. A linuxok jogosultság kezelése és felhasználó kezelése az, ami nagy mértékben biztonságosabbá teszi a Windows-nál.
-
Dave™
nagyúr
A négyest nem használtam, de ránézésre is elég borzasztó volt, meg annyira jókat sem olvastam róla. Az ötösben nagyon sokat reszeltek a külsőn és az erőforrásigények csökkentésén.
Oda lehetett volna írni igen, meg sok minden mást is, de ezeket a legtöbben úgyis tudják, már közhelyszámba mennek. Próbáltam inkább az "újdonságokat" kiemelni, ami érdekessé is teszi. Nem akartam egy N+1-ik azért jó a Linux, mert ingyenes és nincsenek vírusok írást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest