Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
Fstab-hoz óvatosan nyúlok. Egy ártatlannak tűnő fstab szerkesztés után telepíthettem újra a szerverem OMV-ját. Még live rendszerrel sem fértem hozzá a módosított fstab-hoz.

A hétvégén nekem is sikerült megrogyasztani a Manjaro-t. Persze 100% user error volt az ok.

Telepítettem pár dolgot - AUR-ból is - de nem minden működött úgy, ahogy azt elvártam, vagy egyáltalán nem működött. Így elkezdtem szép sorban lesatírozni a nem működőket. Az egyik törlés után viszont összeborult az egész rendszer. Kimerevedett a kép, újraindult a gép és ennyi, valószínűleg olyan összetevőt is töröltem, amit nem kellett volna. X11 error-ral a betöltés alatt megállt (nem volt kernel panic, de a fallback mód sem működött). Rendszermentés persze nincs, pánikba azért nem estem, live rendszerről történt adatmentés után pár óra alatt működőképessé lett varázsolva a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- 2025.11.13 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro 7 (RTX 4070 / 4080 / 4090 / 5070Ti / 5080)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest