- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
Fstab-hoz óvatosan nyúlok. Egy ártatlannak tűnő fstab szerkesztés után telepíthettem újra a szerverem OMV-ját. Még live rendszerrel sem fértem hozzá a módosított fstab-hoz.
A hétvégén nekem is sikerült megrogyasztani a Manjaro-t. Persze 100% user error volt az ok.
Telepítettem pár dolgot - AUR-ból is - de nem minden működött úgy, ahogy azt elvártam, vagy egyáltalán nem működött. Így elkezdtem szép sorban lesatírozni a nem működőket. Az egyik törlés után viszont összeborult az egész rendszer. Kimerevedett a kép, újraindult a gép és ennyi, valószínűleg olyan összetevőt is töröltem, amit nem kellett volna. X11 error-ral a betöltés alatt megállt (nem volt kernel panic, de a fallback mód sem működött). Rendszermentés persze nincs, pánikba azért nem estem, live rendszerről történt adatmentés után pár óra alatt működőképessé lett varázsolva a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest