Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
forgonati #12 üzenetére
Nem sajnálni kell őket, hanem megérteni mi miért van. Én dolgoztam ilyen téren, így tisztában vagyok a dolgok idő, ember és költségigényével. Egy AAA játékot fejlesztenek 2..5 évig, és még úgy is lehet, hogy összecsapott lesz mint volt pl. az ME Andromeda. Itt csak pár hónapot kell kivárnunk, hogy egyben lejátszhassuk.
-
K0vasz
aktív tag
+1 a dara mellett. ennek így semmi értelme, hogy pár óra alatt végigjátszol egy epizódot, majd 3 hónapot vársz a következőre...
-
janeszgol
félisten
válasz
GuineaPigMan #6 üzenetére
De jó ezt olvasni.
Látom nem csak rám volt olyan hatással a három lány története. (Hetekig meghatározta az életem.) -
GuineaPigMan
tag
válasz
GuineaPigMan #6 üzenetére
Előző két rész alatt a teljes első és Before the Storm-ot értem, nem a fejezeteket.
-
Benito94
tag
Jó ez az epizódonkénti megjelenés de, hogy ennyi üresjárat közte.. felesleges, így el sem kezdeném a játékot. Majd mikor megjelenik az összes akkor.
-
janeszgol
félisten
Na végre már! Mindent eldobok, amikor megjelenik a full.
-
CocooN-z
őstag
Akkor 1 év múlva dobozos limited
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest