- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Apple szerviz topic: iPhone, iPod, iPad, MacBook, iMac
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rgqjx
aktív tag
válasz AuraSync #1985 üzenetére
+1
Fényképezni fényképezővel.
Egy tükrös, vagy akár egy milc gép érzékelőjébe hányszor fér bele a telefonok érzékelője, mégis a telefontól várnak páran akkora dinamikát, zajszintet, képminőséget.
A szintén 10 éves tükrösöm még mindig jobb képet csinál, pedig a teló árához képest töredék áron be lehet szerezni. -
DonMaster
addikt
válasz AuraSync #1662 üzenetére
Bocs de 3-4nap-ig nem töltöd, és azt mondod hogy kevés az akksi?
érzed benne az ellentétet?
persze elehtne több de mi hetente töltenéd vagy mi?
sokan vannak akik nem meritik le 1nap alalt a telot, nem csak ezt, mást sem mikor már elmulik az ujdonság hatása és csak használod nem pedig mert uj fogdosod nyomogatod stb.
de azért 3-4nap-ig ha nem töltöd az minden de rosznak nem rossz akksira val.LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
turbuczn
tag
válasz AuraSync #1670 üzenetére
Megcsináltam így is: a windows 10 64bit iso fájlt töltöttem, miközben antutu tesztet futattam. Most nem töltöttem közben a telefont, a letöltés 60-70%-ig jutott el egy teszt alatt, a második tesztnél újraindítottam a letöltést. Előtte nem használtam a telefont, most egész hűvösen indult a tesztelés, a szobában 22-23 fok van.
Első teszt után a hátoldalon 31 °C, kijelzőn 32,2. Második teszt utan hátoldal 32,2, kijelzőn 33,3. -
turbuczn
tag
Kipróbáltam amit írtál: feltettem 28%-on a telefont töltőre, kivettem a tokból, letettem az asztalra, és négyszer egymás után lefutattam az antutu tesztet. A fényerőt maxra nyomtam, minden szinkronizálás, wifi, mobilnet, helymeghatározás bekapcsolva maradt, még az alkalmazásokat sem lőttem ki. A hőmérsékletet egy infrás, DT8220 hőmérővel mértem.
A teszt előtt használtam a telefont töltés nélkül, 50% fényerőn, böngészésre. A hátlapon 25-26 fokot mértem, tokban volt, a kijelzőn 28-30 fokot.
Az első teszt után a hátlapon 32,6 °C, kijelzőn 34,4 °C volt a legtöbb, a kamera alatti területen.
Második teszt után: 35,2 és 36,5.
Harmadik teszt után: 34,3 és 36,7.
Negyedik teszt után: 35,1 és 36,7.
Az aksi közben töltődött, 28-ról 44%-ra.
-
zoleeno1
veterán
válasz AuraSync #1665 üzenetére
Hosszabb út? Autós töltő? Értem én, nyilván mindenki annak örülne, ha hetente kéne tölteni a telókat, mint a 3310-et anno, de valamit valamiért. Szerintem kicsit túlliheged ezt a dolgot. Amúgy meg vannak telók 10000-es akksival, ha neked ez kell, miért nem veszel olyat?
Honor Magic5 Pro
-
törölt tag
Azért ne tedd már azonos elbírálás alá ezeket egy 3410-es telefonnal!
Igények manapság:
- keskeny
- lapos
- könnyű
- 90%-os képernyő
- legújabb proci
- 20k kijelző stb.
Na már most, ha lapos, és könnyű nem fog összejönni a nagy telep.
Ha nagy felbontás, wifi fogja még az északi sarkot is, bizony kell neki áram.Ha valakinek üzemidő a fontos, szerintem egy SD4xx, esetleg 62x/63x proci és 5-6000-es akkuval, 5"-os HD kijelzőset kell keresnie
Ha sok user nem venné meg az új alig akkus telefonokat, akkor kénytelenek lennének változtatni, de megveszik.
-
turbuczn
tag
válasz AuraSync #1659 üzenetére
Nem vagy túl objektív, mert sok teszt szerint a V30 aksija a mai csúcs felhozatalok között az egyik legjobb, talán a Mate 10 pro lehet jobb nála, de nem számottevően. A 3-4 napos készenléti idő mellett pedig jóval kevesebb kijelzőidőre kell számítani, 3-4 óra között tippelném, bár ahogy néztem nálad minden le van tekerve, ennél akár több is lehet. De ezt semmiképp sem lehet összehasonlítani az egy napos készenlét melletti kijelzőidőkkel, ne várj 6-7 órát!
[ Szerkesztve ]
-
-
OPiiPO
veterán
válasz AuraSync #1633 üzenetére
ja nem erről van szó, elfér itt mindig a negatív kritika is, nem gond - csak arra reflektáltam ha valaki annyira elégedetlen a V30-al, mint Te akkor egyszerűbb eladnod és venned S8-at, mielőtt megüt a guta, tényleg csak az egészséged védelme érdekében
"Ja hogy ez is csak a Samsung-ba volt. Nagy kár." - na erről beszéltem, vedd elő azt a Samsungot, mielőtt rámegy az egészséged az LG-re, de komolyan.
Nem neked való a V30, lásd be, csak az időd vesztegeted.
[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
mjani1172
addikt
válasz AuraSync #1633 üzenetére
Nem tudom, hogy költöztél át a másik telefonról, én nem szeretem az ilyen olyan programokat,minden esetben fr. és újként lakom be.
Az első időkben én csak a tényleg fontos appokat rakom fel, (egyébként sem rakom tele minden sz...al} , és nem is nyúlok máshoz, a fényerőhöz sem, jó az automatán, ki van ez találva.
Persze később lehet ezeken finomítani, de ha rögtön nekiesik az ember akkor nem tudja valójában mi miért történik. -
OPiiPO
veterán
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz AuraSync #1503 üzenetére
Nem sütöm ki! Ez nem erről szól. Ha az első pár töltésnél nem meríted le, nem "kalibrálódik" az aksi, akkor nagyon furán fog merülni... Lemerül 40%-ot, mint a balta nyél nélkül, aztán meg óránként 1 %-ot. (ezt már tapasztaltam új aksi beszerzésnél a G3-nál.
A másik cikk pedig igen, több ilyen cikket is olvastam, több forrásra hivatkozva, szóval ezért kérdezem.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
leslien
nagyúr
válasz AuraSync #1490 üzenetére
ez is ajánlott... Ultimate shield..
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz AuraSync #1466 üzenetére
A bekapcsológomb keresgélésre nagyon megoldás a dupla koppos kijelző felnyitás és lezárás. Nem tudom alapból be van-e kapcsolva, talán a kijelző beállításai alatt találod.
Ha kettőt koppintasz bekapcsolt kijelző az értesítési sávra, vagy bárhova a kezdőképernyőn, ahol nincs ikon, lezárja a kijelzőt. Lezárt kijelzőnél pedig dupla kopp a kijelzőn bárhol és feléleszti a kijelzőt.
Illetve van Knock Code, amit lehet használni az ujjlenyomat azonosítással egy időben. Azzal egy mintát tudsz "kopogni" a kijelzőre, ha kezedben van feloldod ujjlenyomat olvasóval, ha az asztalon, akkor pedig "kopogtatva".
Nekem ezek a funkciók megvoltak a G3-nál is, és vastagon hozzátettek ahhoz, hogy újra LG-m legyen.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple szerviz topic: iPhone, iPod, iPad, MacBook, iMac
- Villanyszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Suzuki topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/1TB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest