- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- eGPU tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Androidos fejegységek
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mjani1172
addikt
Jaj ne.
Ez annyira elkeserítő, hogyha valaki negatív dolgot ír az LG-ről akkor nekiesel.
Valószínűleg csak valami beragadt nála, de lehet hogy rossz a telefonja.
Akkor majd a szervíz javítja és kész.
Ha oldalakon keresztül csinálja akkor megértem, hogy idegesítő, de most közel sem ez a helyzet.
Remélem akkor is rögtön fellépsz, ha más csak dicséri, mert azért az sem természetes.[ Szerkesztve ]
-
AuraSync
őstag
A topic nevében szereplő hardverről / szoftverről / mobilról csak jót semmi rosszat mi?
Ezért rühellik sokan ezt a ph fórumot mert nem lehet rendes véleményt írni csak nyalni egymás valagát.
Szomorú, nagyon szomorú.Találtam egy ilyet: [link]
Tip 1: Na persze azért kell színes LED kijelző, hogy aztán fekete hátteret bámuljak. Így is sötétebb témát használok rajta.
Tip 2: Na persze azért vettem nagy felbontású telót, hogy aztán kínai mobil felbontást bámuljak.
Tip 3: Ez jó ötlet kár, hogy szarul működik. 19%-ra teszi nekem a kijelző fényt a szobámban. Mondanom sem kell, hogy alig látom a kijelzőt ilyen fényerőn.
De hol az automata fényerő finomhangolása? Ja hogy ez is csak a Samsung-ba volt. Nagy kár.
Amúgy ezt más oldalakon is szidták...Tip 4: Ja persze olvasás közben majd 15 másodpercenként a képernyőhöz nyúlok. Aha.
Tip 5: Csak csörgésnél használom.
Tip 6: Ezt jól látom? Így növelni tudom az akksi időt? Óránként 1% az AOD...
Tip 7: Mindig ki van kapcsolva minden, csak használat közben kapcsolom be a kellő szolgáltatásokat.
Tip 8: A nagy előnye ennek a telónak az S8+ -ommal szemben! Hogy piszok gyors. Kapcsoljam be az energia takarékosságot azért, hogy csökkenjen a sebességem? Really?
Az ilyen akksi kímélő tippektől csak nevetni tudok.
Na indul a teszt:
Feltöltöttem 100%-ra miután tökig lemerült.
Automata fény on.
Háttér kicserélve nem élő háttérre. (megjegyzem az előző animált is 50% akksi kímélő módba ment)Kíváncsi leszek az eredményre, azt ha meg van lövök screenshot-ot.
[ Szerkesztve ]
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest