- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vulnrea
aktív tag
válasz #32577792 #1724 üzenetére
Ez igaz, Samsung is 2 év, de igazából csak 1 és bolti.. szerencsém volt, mert eddig nem volt gondom a garanciával.
Más:
LG reagált a kérdésemre:
"Sajnos egyik gsm üzletek sem tartoznak szerződött partereink körébe, így
készüléked javíttatását csak saját költségen teheted meg. Kérjük, hogy látogass el hivatalos szervizoldalunkra.
Itt leírhatod a megkeresésed okát, megtalálhatod a lakhelyedhez legközelebb eső hivatalos LG márkaszervizt és javítást is igényelhetsz.
https://www.lg.com/hu/tamogatas/javitasi-szolgaltatas/javitas-utemezese
Illetve írhatsz ügyfélszolgálatunknak is a lenti linkre kattintva, ahol a szervizeléshez szükséges minden fontos információt meg tudsz adni.
https://www.lg.com/hu/tamogatas/uzenetkuldes-ugyfelszolgalatnak
Üdvözlettel,
LG Magyarország"[ Szerkesztve ]
Oppo Find X6 Pro | Huawei FreeBuds 2 Pro | Huawei Watch Fit 2 Elegant | AMD Ryzen™ 9 3900X | ASRock X570 Taichi | Kingston HyperX FURY 32GB | Samsung Odyssey G7 27" | Sapphire Toxic Radeon RX 6900 XT Extreme Edition
-
vulnrea
aktív tag
válasz #32577792 #1718 üzenetére
Nekem ez a 6. telefonom a partnerotol. Két ismerősöm is vásárolt már tőle. Eddig nekem egy telefonnal volt problémám amit tőle vásároltam (iPhone 7 plus) volt is szervizben, elfogadták a papírt amit kaptam. Pedig nem hozzá vittem, hanem iStyleba. Annak idején a Sony Z3+ is volt szervizben, de csak azért vittem el, mert melegedett. Nem tudtak mit kezdeni vele, mert típushiba volt, de a garipapírt elfogadta a Sony, pedig hivatalosan nem is volt kapható. Nem adtam végül le a készüléket. Jelenleg G6+ van, elején az üzemidőm vacakolt, de most rendbe jött. Jelenleg is használatban egy 4 éves Sony Z2, ami a mai napig hibátlan.
Vásároltam tole: Z3+, Huawei Mate 9, P9, iPhone 7 Plus, Z2, G6+ telefont.
[ Szerkesztve ]
Oppo Find X6 Pro | Huawei FreeBuds 2 Pro | Huawei Watch Fit 2 Elegant | AMD Ryzen™ 9 3900X | ASRock X570 Taichi | Kingston HyperX FURY 32GB | Samsung Odyssey G7 27" | Sapphire Toxic Radeon RX 6900 XT Extreme Edition
-
turbuczn
tag
válasz #32577792 #1678 üzenetére
A külső borítás hőmérséklete az egy dolog, de mivel töltött a telefon, közben jobban melegedett, a CPU-GPU is, amit így védhet a telefon, visszavesz a frekvenciából. Ez minden telefonnál, laptopnál, tabletnél így működik. A telefon hőelosztása jó, de visszavesz a teljesítményből, ha úgy érzi túl meleg a a SoC. A második mérést már hidegen kezdtem el, és látható, hogy nem vett vissza nagyon a telefon, viszont ha eléri a borítás a 36-37 fokot, a SoC már szerintem túl forró. Nyáron, töltés közben, ha pl GPS-ként használod, éri a nap, és navigálsz, sokkal durvább lehet, számítani kell érezhető teljesítménycsökkenésre.
-
Quqesz
nagyúr
válasz #32577792 #1652 üzenetére
Az a kérdés mit akarsz a telefontól. Ha csak alap dolgok, akkor jó mind. Ha kamera, akkor már az op5t és a mi mix2 kiesik. 2 év gyári gari is nem mindre van: op5t és mate 10pro kap, elvileg a view 10 is.
Ha fontos a zenehallgatás, akkor v30.[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VoIP telefonálás
- SSD kibeszélő
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/1TB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest