- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- OLED TV topic
- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- eGPU tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoleeno1
veterán
-
-
válasz #98880768 #2490 üzenetére
Remélem hamarosan kiderül (még idén)
MD
L◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
asr27
tag
-
jacis
nagyúr
válasz #98880768 #1977 üzenetére
Ha ennyire nagy inyenc vagy akkor miért egy G6 van a kezedben? Az még a V30-tól is jóval gyengébb.
Mind1 nem vitatkozom egy olyan emberrel aki csak olvassa a topikot miközben én napi szinten használom a telót. Részemről a téma lezárva.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
jacis
nagyúr
válasz #98880768 #1971 üzenetére
Azt hagy kérdezzem meg, hogy a fényképezés tényleg ennyire fontos, hogy képesek vagytok emiatt egy egyébként tökéletesen jól működő készüléket nem választani vagy egy nap után eladni???
Mire szánjátok a képeket? Kinek kell prezentálni ami miatt vállalhatatlan? Már bocs, de az S7e sem volt egy világbajnok képek termén az meg már más dolog hogy a V30-hoz képest a működése egy darabos vacak volt amit bevallom csak én is most fogtam fel miután két év használatot követően kiköltöztem belőle.
Annyira túl van lihegve ez a fényképező gép dolog, hogy már komolyan mondom a fotós topikot nem is látogatom, mert ott mindenki szakértő lett (közben meg olyan képek vannak fent hogy a csöves fekszik részegen a parkban és az a fotó tárgya...) és már kb mindenki tudja mi lenne a jó.
Számomra három dolog fontos egy telefonban:
1. legyen minél jobb a kijelző/készülékház arány, szenvedtem a nagy mocsok kávás telók látványától
2. legyen jó akksi szempontjából (ebben most a V30 a legjobb a Mate 10P után)
3. a felhasználói felület ne dadogjon ne reccegjen és ne gondolkodjon semmin. Ebben a V30 most hibátlan.
Nem tudom elhinni senkinek sem, hogy a kamera ettől bárkinek is fontosabb lehet főleg úgy, hogy nem is olyan rossz mint aminek mondja bárki is.
Ha olyan miatt lenne a rinya, hogy gyenge akksiban egy teló és eladja valaki az megértem, mert az egy létfontosságú dolog, de a kamera miatt (egy nap után).... neee
Itt ül mellettem a kollégám aki egy Note 8-at nyúz és napi szinten örjöng, hogy merül a Note mint a nyeletlen fejsze. Ok szép képeket csinál meg nagyon szuper mert Samsung és ezt látja a nép a TV-ben csak épp használni úgy lehet hogy a seggében van a kábel örökké ha meg megyünk hosszabb útra akkor Ő hozza a powerbankot mert másképp megáll az élet. Na ez gond.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz #98880768 #1935 üzenetére
Azt hiszem minden készüléke mellé amit futárral adnak el.
Azt nem értem miért engem kérdezel erről. Én is kaptam, leírtam, ugyanúgy kitöretlen voda kártya, ráírva a szám, meg aktiválás füzet mellé stb. Teljesen legit Voda cucc, gondolom van valami szerződésük, amúgy azzal promózzák (ez van a füzeten is), hogy egyszeri talán 3000 Ft-os feltöltés mellé adnak ingyen 1 GB adatforgalmat.
Elraktam a fiókba, nincs szükségem rá, így ennél jobban nem mentem tovább a dolognak. Viszont volt egy matrica is a csomagoláson, hogy a csomag egy Voda SIM kártyát tartalmaz blabla.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
ofgm
tag
-
válasz #98880768 #1773 üzenetére
Igaz! V20-m sem hivatalos, mert itt meg sem jelent.
MD
L◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
jacis
nagyúr
válasz #98880768 #1703 üzenetére
Én csak kékben láttam, de nem nagyon fogott meg a szín. Kamerában szerintrm nem rosszabb. Persze ez majd kiderül a hétköznapi használatban.
Smartshop-al beszéltem. Holnap nem tudom átvenni. Nincs nekik készleten. Így inkább kértem, hogy legyen kiszállítva mert csak a telefon miatt nincs kedvem felmenni BP-re (holnap más miatt is mennem kell, így jó lett volna, de mind1...).[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest