- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
asr27
tag
-
jacis
nagyúr
válasz
#98880768 #1971 üzenetére
Azt hagy kérdezzem meg, hogy a fényképezés tényleg ennyire fontos, hogy képesek vagytok emiatt egy egyébként tökéletesen jól működő készüléket nem választani vagy egy nap után eladni???
Mire szánjátok a képeket? Kinek kell prezentálni ami miatt vállalhatatlan? Már bocs, de az S7e sem volt egy világbajnok képek termén az meg már más dolog hogy a V30-hoz képest a működése egy darabos vacak volt amit bevallom csak én is most fogtam fel miután két év használatot követően kiköltöztem belőle.
Annyira túl van lihegve ez a fényképező gép dolog, hogy már komolyan mondom a fotós topikot nem is látogatom, mert ott mindenki szakértő lett (közben meg olyan képek vannak fent hogy a csöves fekszik részegen a parkban és az a fotó tárgya...) és már kb mindenki tudja mi lenne a jó.
Számomra három dolog fontos egy telefonban:
1. legyen minél jobb a kijelző/készülékház arány, szenvedtem a nagy mocsok kávás telók látványától
2. legyen jó akksi szempontjából (ebben most a V30 a legjobb a Mate 10P után)
3. a felhasználói felület ne dadogjon ne reccegjen és ne gondolkodjon semmin. Ebben a V30 most hibátlan.
Nem tudom elhinni senkinek sem, hogy a kamera ettől bárkinek is fontosabb lehet főleg úgy, hogy nem is olyan rossz mint aminek mondja bárki is.
Ha olyan miatt lenne a rinya, hogy gyenge akksiban egy teló és eladja valaki az megértem, mert az egy létfontosságú dolog, de a kamera miatt (egy nap után).... neee
Itt ül mellettem a kollégám aki egy Note 8-at nyúz és napi szinten örjöng, hogy merül a Note mint a nyeletlen fejsze. Ok szép képeket csinál meg nagyon szuper mert Samsung és ezt látja a nép a TV-ben csak épp használni úgy lehet hogy a seggében van a kábel örökké ha meg megyünk hosszabb útra akkor Ő hozza a powerbankot mert másképp megáll az élet. Na ez gond. -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
#98880768 #1935 üzenetére
Azt hiszem minden készüléke mellé amit futárral adnak el.
Azt nem értem miért engem kérdezel erről. Én is kaptam, leírtam, ugyanúgy kitöretlen voda kártya, ráírva a szám, meg aktiválás füzet mellé stb. Teljesen legit Voda cucc, gondolom van valami szerződésük, amúgy azzal promózzák (ez van a füzeten is), hogy egyszeri talán 3000 Ft-os feltöltés mellé adnak ingyen 1 GB adatforgalmat.
Elraktam a fiókba, nincs szükségem rá, így ennél jobban nem mentem tovább a dolognak. Viszont volt egy matrica is a csomagoláson, hogy a csomag egy Voda SIM kártyát tartalmaz blabla.
-
ofgm
tag
-
-
jacis
nagyúr
válasz
#98880768 #1703 üzenetére
Én csak kékben láttam, de nem nagyon fogott meg a szín. Kamerában szerintrm nem rosszabb. Persze ez majd kiderül a hétköznapi használatban.
Smartshop-al beszéltem. Holnap nem tudom átvenni. Nincs nekik készleten. Így inkább kértem, hogy legyen kiszállítva mert csak a telefon miatt nincs kedvem felmenni BP-re (holnap más miatt is mennem kell, így jó lett volna, de mind1...).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A dél-koreai gyártó rendkívül szűkre vette a kávákat a hathüvelykes P-OLED kijelző körül, megmaradtak a kiváló zenei képességek és elvileg a készülékház is elég strapabíró.
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest