Hirdetés
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem központi markaszervizbe volt éppen és telefonon hívtam külön a szervizt és kerdeztem a javítás állapotát. Kijelzőt elkezdi nem cserélik mert az típus hiba...(újjal is lenne..így nem hiba, betudható kijelzo típus hibának...) szerintük. Most az LG ugyfelszolgalatnak írtam, mert Support azt javasolta írjak oda és biztosan megoldják (garim azzal a repair oda-vissza korrel járt le pont és a kijelzo cseret szerettem volna letudni (nem sikerült) aztán talán sikerül lebeszelnem LG-vel...)
MD
L -
rejtettlampa
tag
Pontosan nem tudom, hogy mit takarna a beégés, mert nekem nincs ilyen gondom egyenlőre. De az is fura, hogy van, akinél látszódik screenshoton, másnál meg nem. Lehet, hogy két külön dolog is okozhat hasonló jelenséget? Az egyértelmű, hogy ha a screenshoton nem látszik, akkor hardveres gond. De ahol megjelenik a képernyőmentésen is, ott valami szoftveres gond (is) lehet szerintem. Azért kérdeztem, hogy frissítés után van-e változás!
Zozzzzzz: te updatelted a telót 7.0-ra? Ott is jelen van a beégés? A screenshoton is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest