Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
Szia én is arra szavaznék,hadd szóljon! A hi-fi része gondolom sokkal kevesebb fórumtársat érdekel ilyen komoly szinten,de ha vállalod a topikgazda dolgot akkor bármikor kiegészitheted az első hsz-t vele és én is kíváncsian várom az összefoglalót!

Előre is köszönjük a ráfordított idődet!
-
#1 tok --> ajánlották (majd kiderül)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#2 --> próba (remélem jó lesz)
#3 --> G4 -hez pl. kell. (vagy bármi máshoz, ha nanoSIM -re váltok miCroSIM-ről (T-be be kell mennem Hétfőn és kicseréltetnem a SIM-em nano-ra)
Ám döntsön a "nép":
Várjam meg a kütyüket, vagy élesítsem hamarabb az addig elkészülő összefoglalót?
--> ne siesd el!
(vagy közben szerkesztheted is, akár!) - kérelmezd a "topikgazda" jogot és ez kivitelezhető könnyedén...!L
-
zoleeno1
veterán
Szerintem elesitsd elotte is, kiegesziteni\valtoztatni barmikor lehet. Meg en mar kivancsi vagyok

Adaptert amugy en is rendeltem cirka 200 ft-ert ebayrol, nem a dragassszaghoz (V10), csak, ha ne adj Isten masik teloba kell rakni vmiert a simet. Jelenleg pl csak olyan van itthon, ami micro-s. Gondolom neki is ezert kellett
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Filmgyűjtés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tesla topik
- További aktív témák...
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)