Hirdetés
-
PROHARDVER!
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
rejtettlampa
tag
Igen, eleve én is kisvárosban lakom és emellett sokat vagyok falun is, ahol ugye nincs jelen mindenféle lte frekvencia. Viszont én, ha már telenoros leszek és korlátlan hipernetes, akkor csak szeretném kihasználni a gyors korlátlan net előnyeit! Most egy Huawei P8-am van, ezt váltaná a V10 és nem szeretnék kompromisszumot kötni! Ha már cserélek, akkor tudja is azt a kiszemelt készülék, amire nekem szükségem van!
A H900 valóban nem tudja a B20-as hálózatot, ahogy nézem. Pedig itthon, kisebb, ritkábban lakott helyeken előfordul, hogy csak azon keresztül jön a 4g, ráadásul sok ilyen helyen a 3g sem lett rendesen kiépítve, így előfordulhat, hogy ott csak edge hálózat lesz. (Ezt olvastam neten). Na én ezt akarom elkerülni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Filmvilág
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autós topik
- MÁV topic
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Iphone 15 128GB (fekete) csomag eladó 2026.10.02-ig garanciás
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Akku: 100%, Újszerű, Független, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 2025.10.29 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro 7 (RTX 5070Ti / 5080 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest