Hirdetés
-
PROHARDVER!
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
E2E4
aktív tag
Jó esély van a Nougattal a relevánsan jobb akkuidőre, ha kalkuláljuk az LG legendásan jó optimalizációját is.
Azonban felmerül a kérdés, hogy esetleg a V10-ben lévő akkumulátor - használatból fakadó - kapacitás csökkenése okozhatja a problémádat. Főleg, ha újonnan még nem volt ilyen jellegű panaszod az üzemidővel kapcsolatban.
Egy új akkumulátor kipróbálásán nem gondolkoztál még?Abban teljes mértékben egyezik a nézőpontunk, hogy V10-ről nem nagyon van mire váltani. Bár én még azt is hozzáfűzném ehhez, hogy jelenleg nem is nagyon érdemes...
-
Giorgio7105
tag
Nekem jó az akkuidőm... mint már leírtam, gyakorlatilag megegyezik az S7 edge - vel. Ugyanúgy laktam be,ugyanúgy használom ( telefonálás, folyamatos 4G, Facebook, Messenger, Viber, Mobil internet használat...) Ha azt veszem, hogy a Samunak 3600-as az akkuja + amoled kijelzős, ahhoz képest nem rosz ez az üzemidő!!! Reggel 6-kor vettem le a telóm a töltőröl, ebben a pillanatban 47%-on vagyok.... Oppá... 😀
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Hobby rádiós topik
- Óra topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Szólánc.
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő