Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
puszta123
tag
Gyors kérdés: 20A-róól rakom át 20B-re, és az R&D Test Tool-ban Type-nál (bal felső rész) 3GQCT-nek kell lennie, vagy CDMA-nak? Vagy mindegy?
Citromosh teafilter. Az ultimate.
-
Seraf723
csendes tag
sziasztok
elég hülye kérdés a GT540 topikba de ha kéne nektek egy átmeneti telefon úgy nyárig, akkor ezt vennétek inkább vagy egy KM900 Arena-t (ugyanannyiér)? -
tutis
őstag
Sziasztok!
V20a van most a telón, érdemes feltenni a V20b-t? Miben különbözik a két verzió?
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
Blokkolnam0
aktív tag
válasz kingpython #15693 üzenetére
szerintem ez nem lehetséges...miért nem jó neked ha a telóra menti? időnként szinkronizáld ki PC-re, ha adatvesztéstől félsz, de a SIM kártyád ha behall, ugyanúgy bukod a kontaktokat...
Nekem alapból most úgy van beállítva, hogy csak a telefonon lévőket mutatja, a gmail accountban és a SIM-en lévőket nem, így pörgősebben hozza be a listát...szóval a helyedben kiexportálnám a SIM-en lévő kontaktokat, majd vissza a telóra, és érdemes szerintem csak a telót használni...
Vagy te két telefont használsz, és cserélgeted a SIM-et?[ Szerkesztve ]
Motorola Moto x
-
kingpython
aktív tag
Sziasztok!
Egy kérdés: Felraktam én is ez a Magyar V20B verziót a kérdésem az lenne, hogy ebbe hol lehet beállítani azt, hogy ha, beírok egy új névjegyet akkor azt mindjárt a szim kártyára mentse, mert alapból a telefonra menti mert nem találom?
ASUS ZenFone 2 ZE551ML 4/32GB WW
-
I.papi
tag
-
barnaki
aktív tag
Nekem is ugyan ezt csinálta, tegnap ete 1 órát szenvedtem vele, de nem sikerült a recoveryt előcsalogatnom, ma reggel fogtam letöröltem a gépről az összes drivert, feladatkezelőből és eszközkezelőből,pc suitot is töröltem restartoltam a gépet, vissza tettem a pc suitot, a drivereket és 5 percen belül megvolt a recovery. (win7-en).
csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot.
-
barnaki
aktív tag
Szevasztok!
feltettem a V20B-romot a telóra recoveryből feltettem beluudj- kernelét, ami nála stabil, de nálam ismételten wifi+ bt bekapcs és restartol a telo
Én már nem szórakozok vele megvárom hátha lesz stabil 2.2.1
U.I: 806-mhz-en a nova, a nfs shift játék elég szépen fut
csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hogyan gyorsítsuk lassú, android-os telefonunkat?
Ez a féle app2sd egész egyszerű megoldásnak tűnik.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
keeo
tag
újra flasheltem a telefont v20b-re, tenném vissza a recoveryt, de amikor a sdk tools könyvtárba beütöm a fastboot flash recovery recoveryswift.img parancsot, kirja hogy várakozás az eszközre és nem történik semmi...
ötlet?!
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
-
I.papi
tag
Elszállhat gyári up alatt is nekiugrasz joe blogja alapján,lesz recovery-d,utána nem parázol a következő fressnél,hogy jó,nem jó,na meg sok rom-ot tudsz kipróbálni.
Ha meg gari kell valamilyen ok miatt,direktbe letéglázod a telót úgy viszed szervízbe..
csak egy javaslat,az enyém is voda 1.6-os volt..[ Szerkesztve ]
-
7om
tag
#15634-re valaki tudná a választ?
-
I.papi
tag
Azt tudja valaki,hogy a marketről leszedett appokat hol tárolja a teló?konkréta .apk kiterjesztésre gondolok,kezdem unni folyamatosan töltogetni,összeszedném,hogy egymás után tudjam telepíteni net nélkül.
-
darál0w
Jómunkásember
-
senior tag
Lemaradtam pár napja skacok. 2.2-ben van-e előrelépés, vagy még mindig no cam, mono sound, stb?
2.1-es moddsoftvan van-e új verza? Ha igen, miben másabb mint a mostani auto app2sd, root, setcpu-s? Nekem most 1.4.2b vagyon rajta“The only way to do great work is to love what you do.” /Steve Jobs/
-
kingpython
aktív tag
Sziasztok!
Egy kérdés: Felraktam én is ez a Magyar V20B verziót a kérdésem az lenne, hogy ebbe hol lehet beállítani azt, hogy ha, beírok egy új névjegyet akkor azt mindjárt a szimkártyára mentse, mert alapból a telefonra menti?
ASUS ZenFone 2 ZE551ML 4/32GB WW
-
I.papi
tag
-
darál0w
Jómunkásember
most pedig kijelenthetem, h a 8gigás kingston kártyát, amit eddig eldobált a rendszer, a v20b sikeresen integrálta magába
~1 napja 2es app2sdvel tökéletesen megy. és pár gyári appot is kiszortam belőle.
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
miselin
tag
válasz darál0w #15610 üzenetére
Szerintem egyértelműen az Optimus One, ugyanis a Chicben gyengébb proci van. Ezt onnan tudom, hogy leszedtem a Chic kdz-jét és a DZExtract program a MSM7200 procit írta ki, a mi KDZ-nknél pedig az MSM7227-et. Elvileg a One-ban is MSM7227 van.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S - CM10.1.3 Stable
-
7om
tag
Sziasztok, bocs ha volt már ,vodafonos GT540-em van 20a szoftverrel (igy kaptam a vodától).Namost a 20 b szoftver az ujjabb e ,és lehet e frissiteni pc suite 4-el?kijött e már hivatalosan a szoft?Mert próbáltam frissiteni de mindig azt irja ez a legujabb verzió.garanciát nem akarom elveszteni. kösz a válaszokat
-
wwenigma
Jómunkásember
Ugy sacc/kb mennyire vagy tajekozott androidban?
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Blokkolnam0
aktív tag
na, tesztelgettem a 2.2-t eleget, mégiscsak meggondoltam magamat, a végső érv az volt, hogy a contact-ok kezelése valahogy bugos volt...de megy szépen a Recovery-ből a full Restore, mindjárt visszakapom a stabil 1.4.1b-et
Motorola Moto x
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz S3RIOUS #15611 üzenetére
Én most igy hasznalom, powersave bias-t toltam feljebb (300ra igy 30%os prociterhelesnel skalaz lefele) [link] Ki kell tapasztalni mi a maximum amit adhatsz neki, amit bir a proci. 768 körül mindenkinek birja.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Crob
tag
Lehet hogy ez nagyon hülye kérdés, nemigazán értek hozzá, de az Optimus Chic tesztjénél láttam, hogy gyakorlatilag ott is ugyanaz a hardver ketyeg ,mint a mi kis Optimusainkban. Azt miért nem lehet megcsinálni, hogy annak az LG-s 2.2 szoftját teszik rá egy GT540-re?
-
S3RIOUS
tag
Hát skacok, én eddig még nem tapasztaltam különösebb gondot az 1.4.1b-vel kapcsolatban.
v20b kdz-és romra felraktam a recoveryt, és abból fel az 1.4.1-et, ha valakit érdekel.
BT+ Wifi bekapcs nálam nem indítja újra.
Viszont a teló néha elgondolkozik egy fél másodpercre, nem tudom, lehet a setcpu-ban nem jól állítottam be valamit
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Blokkolnam0 #15616 üzenetére
biztos simsezett
-
keeo
tag
válasz Blokkolnam0 #15616 üzenetére
nem gond! nekem is az van fent...
-
puszta123
tag
válasz darál0w #15615 üzenetére
Recovery engedélyezett V20B Magyar ROM ezt kell feltolnom?
-
veterán
válasz #99499520 #15579 üzenetére
ma is csöngött a telefon, de nem tudtam felvenni, mert átkozottul lassan csinált mindent... mintha 10 MHz-en lett volna kb... akksi kivétel kellett neki, hogy legalább azt lássam, hogy ki hívott... persze lehet, hogy a callrecorder volt a ludas (már azóta leszedtem, mivel csak engem vesz fel, a másikat nem). mindenesetre azóta 480 MHz-re tettem még alvás közben is...
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Blokkolnam0
aktív tag
bassz* meg srácok, én is visszaállok a Joestone féle 1.4.* -re, most a kontaktokat is rosszul importálja, most látom. .... kötőjeleket rak a számok közé...pfffff....p***ba
sebaj, lesz ez majd hátha jobb is, bár az angol fórumon most írták, hogy összetörte a fejlesztő a gt540-e kijelzőjét lolmegpróbálom akkor már az 1.4.2B-t... az nem gond , hogy V20A romom van alapnak? és nem B?
[ Szerkesztve ]
Motorola Moto x
-
puszta123
tag
S3RIOUS:
Olvastam, hogy te most cserélted a 20a-t 20b-re...az lenne a kérdésem, hogy nkm 20a van fenn joe 1.4.1b romjával...ha a 20b-s .kdzt felflesselem (amit ugye meg tudok csinálni?) akkor utána a recoveryt hogy tudom megcsinálni? Kell még flesselni más kdz-t, vagy erre már mehet egyből a fastboot?
Köszi, remélem érthetően írtam
-
darál0w
Jómunkásember
hmm....nem is tudom melyik lenne jobb utod az optimusnak...a one vagy a chic
-
vanek
tag
válasz Blokkolnam0 #15607 üzenetére
Köszi
Lefelé próbáltam..mert a képet elnéztem!
Köszi a gyors választ!
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Blokkolnam0 #15602 üzenetére
na nekem ezzel nem lenne problémám, mert mindig teljes zeneszám a csengőhang...csak az eleje meg van vágva
-
vanek
tag
Sziasztok!
Megérkezett a barátnőm Optimusa..de olyan problémám van, hogy nem tudom levenni a hátlapját..
Annyira erősen tart..hogy nem tudom Eltörni meg nem akarom.. Tudom, hogy a leírásban benne van, de valaki nem tud valami tuti módszert, hogy levegyem?
Tudom tudom..hülye kérdés..bocs
Előre is köszi
-
keeo
tag
most hogy említetted, nekem se csörgött csak egyet...
én eldöntöttem! nem variálok többet, míg meg nem érkezik egy teljes értékű 2.2
joe 1.4.2b-je van fent nálam, a BT kivételével minden tökéletes! nincsenek újraindulások, fagyások, gyors is...teljesen meg vagyok vele elégedve!
-
Blokkolnam0
aktív tag
ha más nem, beállítok egy 5 perces csengőhangot, és meg van kerülve a probléma
Motorola Moto x
-
Blokkolnam0
aktív tag
na, egy nagy bökkenőbe belefutottam a 2.2-vel kapcsolatban:
mikor hívnak, egyszer kicsörög, de aztán már csak vibrál, tehát nem csörög folyamatosan ahogy kéne, hanem csak egyszer csörren meg...
2.2-vel valaki tapasztalt ilyet?
(alapból némítva volt, azt visszakapcsoltam)Motorola Moto x
-
Stevee83
aktív tag
Nem tudom másnál is van-e ez a probléma. Felraktam a sims3 hiányzó cuccait, amit joestone felrakott a blogjába. El is indul szépen, csak olyan izomból kell nyomkodni a kijelzőt hogy bármire is reagáljon, hogy attól félek egyszer benyúlok a telefonba Ez másnál is van vagy csak nálam fordul elő? Nem mintha annyit simseznék csak ki akartam próbálni, de így nem sok értelmét látom.
Mindenkinek joga van a saját örültségéhez!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest