- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blokkolnam0
aktív tag
-
puszta123
tag
A hír igaz, az androidos telefonok szeretnek felmenni a netre
Két megoldás van, az egyik, hogy kb 1000 pénzért kb 100 mega mobilnetet vesz az ember, és akkor nyugodtan garázdálkodhat, ha nem jutubozik akkor nem lesz gond.
A másik megoldás vmilyen APN ki-be kapcsoló, ami letiltja a csomagkapcsolt hálózatot. Bár én az elsőre szavazok, eleinte én is szkeptikus voltam a mobilnettel kapcsolatban, de ma már elválaszthatatlanok vagyunk -
Blokkolnam0
aktív tag
nem tudom mennyire vagy vidéken (én is vidékről származom, szüleimnél pl. nincs 3G csak 2G), de ha van 3G hozzáférésed (felső statuszbar-on tudod megnézni, illetve ezt ki és be is lehet kapcsolni a hálózati beállításoknál), akkor tudsz mobil net-hez férni kielégítő sebességgel (persze még mindig lassúbb mint egy broadband). Nekem vitamax feltöltőkártyás csomagom van, és van lehetőség mobil net napijegyet venni (Vodkafón) 150HUF-ért arcpirító 10Mbyte-os limittel.
De ezzel már néhány app-ot is le tudsz tölteni, ha úgy van, vagy ki tudod próbálni a Maps-ot GPS-el...
-
Blokkolnam0
aktív tag
itt neked nem fognak belinkelni warez dolgokat, "ingyenes" navigációhoz mert szabályzat ellenes...de biztos tudsz ilyet szerezni, a "három betűs" magyar fejlesztésűhöz tudsz letölteni pl. torrent oldalakról, de nekem kissé szaggatott, nem vált be...mondjuk nem is autózom...gyalogos navhoz meg bőven elegendőek az ingyenes alkalmazások...
A "helyzetmeghatározás vezeték nélküli hálózatok segítségével" pedig annyit jelent, hogy a GSP -nek "segít" a helymeghatározásban a mobil internet vagy wifi adatai alapján....
Azt tanácsolom, hogy kissé olvasgass még utána az alapoknak
Meg eleve app-okat a Market-ről úgy lehet kényelmesen leszedegetni, ha van wifid... -
-
Stevee83
aktív tag
Ha a parabolás cucc megy akkor megy a gps, milyen navi van rajt, mert azok eltérő sebességgel lövik be a müholdakat.
Jó dolog az X1 de ez nekem sokkal jobban bejön, anno én is használtam x1-et!
Amúgy bekapcsolni úgy tudod a legegyszerübben ha a felső értesitő tálcát lehuzod és rátapizol a gps ikonra
-
Blokkolnam0
aktív tag
milyen navigációs programmal akarod használni? nem lehet hogy olyannal, aminek kell aktív netkapcsolat is, azért nem látsz semmit a képernyőn? (a beépített nav cuccok mind ilyenek szerintem, tehát csak aktív net kapcsolat mellett mennek). Ha legális offline működő gps navigációt akarsz, akkor használd pl. a Locus-t (felmész "Market"-re, és itt le tudod tölteni a progit). Ennél ha felmész wifi-re, akkor tudsz letölteni térkép rétegeket különböző nagyítások mellett pl. a google maps-ból, és ezeket már tudod használni kint a szabadban akkor is ha nincs aktív net kapcsolatod hozzá...
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kiváló hardveres adottságokkal rendelkező, Android rendszerre épülő okostelefon az LG-től, tudásához képest meglehetősen olcsón.
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Elite: Dangerous
- bambano: Bambanő háza tája
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- sziku69: Szólánc.
- Használt VGA / videókártya ajánló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GTA VI
- További aktív témák...
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest