Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
Új hozzászólás Aktív témák
-
joestone
addikt
Na akkor itt az első teszt verzió.
Letöltöd a zipet és az a telón bekapcsolod az USB hibakeresést és elindítod az overclock.bat fájlt a gépen.
Ha felment akkor a teló újraindul és az alapverziónál joestone@joe-virtualbox #16 szerepel lg helyett. és a mai dátum.
overclocksdtesztp.s.
Csak a gyári vagy black 1.3 , black romon működik , ha már quarx kernele is fent volt akkor még ki kell cserélni a wireless.ko modult a /system/lib/modules mappában a gyári modulra ellenkező esetben a wifi nem működik.
[ Szerkesztve ]
-
pepe62
aktív tag
Ha már kártyáról volt szó. Kivettem a telből, beraktam a pc-be és ezt írja ki:
I/O eszközhiba miatt nem lehetett a kérést végrehajtani
Vissza telbe, formáztam, pc-be vissza és ugyanez a szöveg....
Kingston 4GB. Class 4.
Direkt nem 8gigásat vettem, mert visszaolvastam, hogy az nem jó. Ez se jó?! (a telefonba az androzip kezelő látja persze, csak a pc nem) Életet tudok lehelni ebbe a kártyába, hogy particionálni tudjam? Légyszi segítsen aki tud! Thks.Imádok borral főzni, néha még az ételbe is teszek.
-
7om
tag
Hívás befejezésnél miért kapok fekete képernyőt?A készenléti idő 10 percre van állítva
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Metzger #17990 üzenetére
a recovery egy "segéd" lesz neked.
telobekapcsor két lehetőséged lesz. vagy elindítod a telot normálisan. vagy billkomboval recovery menu. ahonnan lehet "1 gombnyomással" HRt csinálni, uj rendszert telepíteni...régit lementeni minden appal együtt, aztán visszarakni ha ugy van kedved....meg hasonlo finomságok
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
-
darál0w
Jómunkásember
egyelőre nem tudni, hogy a nemrég megjelent Nexus S készülékeken is megtalálható Gingerbread-et váltja le a közeljövőben vagy önálló irányvonalként, a táblagépekre optimalizált Android OS verziónak szánják-e.
de nem semmi, ahogy kinéz
[ Szerkesztve ]
-
tesopapa
aktív tag
Hali
A 2.2.1-ben hol van a képernyő kalibrálás menüpont?
Lehet hogy csak a sör volt sok !!??? Elvesztem a sok beállítás közt.
-
Crob
tag
egyébként a Honeycomb alapvetően tabletekre van kifejlesztve, szal a 3-as verziószámú dolgok valószínűleg ott is maradnak, a tableteken
-
zso73
veterán
válasz darál0w #17970 üzenetére
A cikk
Olvass utána. Tegnap akadt a kezembe a magyar megfelelője a cikknek. De gondolom nem lesz neked gond.
Ha mégisA lényeg:
* Android 3.0 Gingerbread will be released in mid- October (around 15 -16th), 2010. First handsets shipping in November/December – for the Holiday Season.
* Minimum hardware requirements for Android 3.0 devices are: 1GHZ CPU, 512MB or RAM, displays from 3.5” and higher. (We all, of course, heard that Android handsets with 2GHz CPU’s are coming)
* New 1280×760 resolution available for the devices with displays of 4” and higher. (Anyone thinking about Android tablets now? )
* Completely revamped user interface. If you want to get a feeling of what Android 3.0 Gingerbread UX is like, check out the Gallery App on Nexus One. The same overall feel, light animated transitions,etc. Natively, through all the UI.
* Android’s split into 2 branches becomes official. 3.0 for top of the line/high end devices. Cheap, low-end mass market handsets will keep Android 2.1/2.2[ Szerkesztve ]
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
barnaki
aktív tag
GT540 felejtős????????
Na majd azt meglátjuk nekünk van egy joenk, aki nem ismer lehetetlent.
Így van?
csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot.
-
norbi93
senior tag
egy android fejlesztő a twitterén kifejtette pár hete, hogy a hiedelmekkel ellentétben nem lesz nagyobb hardverigénye a 2.4-nek mint a 2.2-nek vagy 2.3-nak. persze hivatalos frissítés kizárt hogy lesz erre a telóra több, de úgyis lesz pár elvetemült (pl quarx), aki átportolja=) szóval nem tartom kizártnak hogy lesz a telónkon 3.0=) aztán lehet hogy nem. kitudja=)
-
Metzger
tag
Sziasztok!
Ha van valaki aki 8 gigás kártyát használ a telóba és eldobálja neki a kártyát,akkor azzal szívesen cserélnék,mert nekem is eldobálja Hátha mindkettőnknek lenne egy jó kártyájaMinden jóban van valami METAL!!!!
-
barnaki
aktív tag
OOOOOOOO előbb legyen egy stabil 2.2-ő és utána jöhet a 2.3
Bár ha lesz 2.3 akkor megy is a telóra felfele
Ja az mekkora, hogy 2.2-vel rávertem a 3gs iphone-ra.(gyorsaságban)
LOL
-
barnaki
aktív tag
Tudom hogy már írtad, csak én sem tudtam magamban tartani
-
norbi93
senior tag
joe 2.1-et hagyd a fenébe, minek? 2.3-al hogy állsz?
-
barnaki
aktív tag
Gyerekek ez így nem mehet tovább, egymás után kérdezitek meg ugyan azt a dolgot,csak más formában, KERESETEK rá pls. Rengeteg hozzászólás van, és ezekre a kérdésekre már rengeteg válasz is ment.Minden nap olvasom a fórumot, de ma nagyon kiborultam. Keresőbe beírod hogy recovery, és meg van a megoldás, joe blogján részletesen le van írva, hogy kell recoveryt telepíteni.
Elakadtál valahol akkor kérdezd meg, elhiszem hogy xy, hsz, sok és nincs türelmetek végig nyálazni.
És ezért nem kell megharagudni rám, csak mondtam. Puszi
[ Szerkesztve ]
-
Land
veterán
Sziasztok!
Optimusra lehet recovery modot rakni? És úgy kell csatlakoztatni a gépre, hogy hangerő fel és power gombok?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
molbali
tag
Az én blogomon lévő romot hagyd a fenébe, talán ott is van a blog elején, hogy ez egy vakvágány volt. Egyébként joe romján alapult teljesen. Szóval joe romjai közül keress.
"Jó volt" az én romom is, csak nem vettem észre a problémát ami a bluetooth bekapcsolásakori újraindulást okozta.
[ Szerkesztve ]
-
-
molbali
tag
Igen azt javaslom, előbb gyári, aztán recovery engedélyezett legyen. Én is először kihagytam a gyárit, és el is tűnt a bootlogom. Illetve nem látszott, mert a telo nem kapcsolta be bekapcsoláskor rögtön a képernyőt. Így hiába volt recovery enedélyezett a romom, mégsem láttam a recovery menüt. Tehát előbb gyári, aztán recoverys, ha javasolhatom.
-
ben11
őstag
Elbizonytalanodtam. Tehát mielőtt ezt v20bhunmod felrakom, kell hogy telepítve legyen egy gyári 2.1?
Ergo kétszer kell majd flashelni mire eljutok a clockwork recovery telepítéséig?[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
bocs ha volt
-
Crob
tag
válasz virion #17940 üzenetére
szerintem arra gondolt a kolléga, hogy a recovery engedélyezett előtt milyen romot rakjon fel
ezesetben a válasz: igen mindegy, a blogon ha jól emlékszem a göröggel van írva én speciel a baltira tettem fel@ robertel: azért az nekem nem mindegy h eldobálja-e vagy nem
[ Szerkesztve ]
-
-
robertel
senior tag
Szeritnem nem, mondju kpersze attól függ mit raksz a memkarira, nekem class2es 16 Gigás san disk van, attól függeltenül, hogy eldobálja a teló jól müködik, de nekem mp3 és navigáció van fent. Jah és 6e Ft-ért rendeltem az ebayről.
„Mindösze három ember tudta egyetlen mozdulattal lecsendesíteni a Maracanãt: Frank Sinatra, II. János Pál és én" – Alcides Ghiggia ((((())))) Nexus S
-
virion
csendes tag
-
ben11
őstag
Sziasztok!
Hétvégén lehet veszek telenornál egy gt540-et.Jól gondolom,hogy 1.6-tal fogják adni?
Nem voltam rest és párszor már végigböngésztem joestone blogját de vannak homályos részek.
Jól értem hogy ezeket a lépéseket kell végrehajtanom majd,hogy buherálható 2.1 kerüljön a telefonra?
- valamelyik gyári rom telepítése (tök mindegy melyik?balti,francia,görög,t-mobile?)
- eztán Recovery engedélyezett V20B Magyar ROM (deodexeltet vagy sem?)
- ezek után már lehet a BlackROM?Köszönöm!
-
Crob
tag
Na, lassan elszánom magam a memóriabővítésre, kicsit körbenéztem, 2 vonzó ajánlatot találtam, kérnék véleményeket akik esetleg már találkoztak ilyennel, használták vmelyiket:
első jelölt egy A-Data 8gb class6 5lepedőért, a második egy Kingmax class4-es ugyanekkora kicsit kevesebb mint 4-ért.
Szerintetek melyik legyen? Megér a class 6 több mint egy ezres felárt? -
pepe62
aktív tag
Amúgy sd-re leszedett témákat is ugyanúgy lehet telepíteni a kártyáról az Asto file managerrel?
Imádok borral főzni, néha még az ételbe is teszek.
-
pepe62
aktív tag
Köszi srácok! Értek mindent! Átböngészgetem...
Imádok borral főzni, néha még az ételbe is teszek.
-
Lasy
veterán
válasz morneo.it #17922 üzenetére
te sem járkáltál még itt a hardveraprón...
android appz szoftver kibeszelő topik+36702778032
-
senior tag
válasz pepe62 #17919 üzenetére
"Addig is tudnál olyan oldalakat mondani ahol pc-re letölthatő appok vannak amiket az sd-re felmásolhatok?"
Google s torrent... Ez a téma OFF mostmár. Nincs warez."...sd-ről való telepítésnél az app megjelenik az alkalmazások menüben, vagy hogyan telepítek sd-ről szűz telóval?..."
Mindenféleképp fel kell menned a netre, s egy app-ot kell leszedned, egy file kezelőt. Feltelepül, majd azzal már el tudsz navigálni a SD-re felmásolt *.apk cuccosokat.“The only way to do great work is to love what you do.” /Steve Jobs/
-
Comecee
csendes tag
válasz H2o-pok #17914 üzenetére
Bár, én még csak 2.1 görögöt használok (várva a "végleges" 2.2-re), nekem az eredetileg Sony Ericssonokhoz kifejlesztett MyPhoneExplorer vált be pc-s kommunikációra.
Ehhez van egy klins progi a telóra. Ennek előnye, hogy adatkábel mellett wifin is tud csatlakozni!Motor nélkül is lehet élni, csak nem érdemes... :-)
-
summi
csendes tag
Mennyit bír a telefon akksija napi kb 1 óra beszélgetéssel?
Mondjuk egy 2-3 hónapos telefonon ami már párszor fel volt töltve.Üdv.
Zs
-
pepe62
aktív tag
válasz Blokkolnam0 #17906 üzenetére
Blokkolnam0!
Köszönöm szépen a válaszod!
Valóban ezek szerint még sok homályos foltom van a témában, ellenben sokat olvastam vissza a fórumban és még homályosabb lett minden! Úgy tűnik itt mindenki programozói szinten érti a dolgát, csak ritka mezei halandó...
Számodra bizonyára egyszerű kérdéseim vannak:
Azt tudom, hogy az autorootappsd-re szükségem van a belső hely felszabadítása miatt.
A wifi jó ötlet otthonra a marketből való telepítéshez, de csak később tudok erre pénzt költeni. Addig is tudnál olyan oldalakat mondani ahol pc-re letölthatő appok vannak amiket az sd-re felmásolhatok? Guggliban kerestem de általában fizetős appok vannak, vagy csak telefonra elérhető a letöltés. Lehet rosszul keresgélek, de megakadtam a témában.
A másik kérdésem, hogy az sd-ről való telepítésnél az app megjelenik az alkalmazások menüben, vagy hogyan telepítek sd-ről szűz telóval? Hát köszi ha van türelmed válaszolni!Imádok borral főzni, néha még az ételbe is teszek.
-
summi
csendes tag
Sziasztok!
Az IGO-t fel lehet telepíteni erre a telefonra?
Van már valakinek erre tapasztalata?
ÜdvZs
-
H2o-pok
senior tag
A swiftftp helyett van valmi jó kis program, mert 2.2.1 alatt nem működik.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz joestone #17903 üzenetére
Thnx, most csinalom. Firefoxombol nemmegy a 4shared, viszont Exploderbol igen, valamelyik pluginom nem szeresse...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
quasimidi
aktív tag
Hmmm..... CHS-ben 35e a független GT540.
-
lacci1984
csendes tag
Sziasztok!
Én most szeretnék venni egy ilyen LG telót, de sajnos nincsen semmi információm. Teszteket olvasva elfogadhatónak tűnik, viszont hallottam olyan pletykát, hogy nem működik rendesen 2.1 upgrade után (feltéve, hogy még mindig 1.6-al árulják), illetve gyakran lefagy, belassul, meg ilyenek. Igazak ezek a pletykák? Vagy csak hozzá nem értő ember/emberek barbár munkája miatt történhet ilyesmi?
Van valami típushiba, akár kialakításban, akár működésben?
Plíz pü-t írjatok!
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
Blokkolnam0
aktív tag
válasz Blokkolnam0 #17901 üzenetére
persze wifi se kell, csak ha mindenképpen a marketből akarsz telepíteni. Amúgy ha elszeded a sima pc-dre, ahogy fent írtam, bemásolod az SD karira, és mehet a telepítés...ez ismétlem, szűz gyári 1.6-os telóval is muxik...
Motorola Moto x
-
keeo
tag
-
Blokkolnam0
aktív tag
válasz pepe62 #17893 üzenetére
[autorootapp2sd] - vel is lehet sd-re feltöltött apk-t installálni, vagy csak recovery módból működik?
Ne keverd már össze az app2SD-t a Recovery menüvel, ez olyan mintha a banánt kevernéd a répával. SD-re feltöltött apk-kat akár gyári állapotban lévő telóra is tudsz telepíteni, nem kell hozzá se app2SD, se Recovery. Szerintem itt még elég sok homályos folt van nálad...Az app2SD csak annyit jelent, hogy nem a belső ROM-ra, hanem az SD-re telepíti az appokat, így nem foglal (annyi) helyet a belső ROM-on.Ne haragudjatok elmagyarázná nekem valaki, hogy például recovery módból hogyan mentem ki a telefon teljes tartalmát? Ez azt jelenti, hogy pc-ről visszatölthetek mindent a telefonra, ha elállítottam valamit benne? És például ha témát szeretnék feltölteni, vagy bármi mást, csak annyi, hogy pc-re letöltöm, és onnét rá az sd kártyára azután a telefon recovery módjából installálom?
A telód bootolásakor tudsz power+home gomb nyomva tartásával belépni a Recovery menübe (ha már fent van neked persze csak akkor). Itt van olyan menü pont, ahol tudsz a teljes rendszerről Backupot csinálni, illetve Restore-al ezt visszaállítani. A mentett állományok az adott dátummal elnevezett mappába kerülnek, ezt el tudod a PC-dre is menteni akár.
Valójában a cél az, hogy felszabadítsam a telefon belső memóriáját, és a programokat pc-ről letöltve tudjam installálni a telefonra, hogy spóroljak a havonta fizetett MB.-okkal. Ne a Market-ről letöltött programokra kelljen ellőnöm a havi 100megás keretemet.
Nincs otthon neted? Ha van, rakj be egy 4200HUF-os wifi router pluszba, és ennyi. Vagy keress openwifi helyeket, boltok, kávézók, egyetem, stb...nehogy már mobilinternetről telepítgess
[ Szerkesztve ]
Motorola Moto x
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen switch-et vegyek?
- Politika
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- OLED TV topic
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest