- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Akciókamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
- ASUS blog: B650 alapokon
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MartOOn
addikt
válasz
RigoJancsi #565 üzenetére
nagyobb memoria... maradjunk ennyiben.
a tobbi ugyanaz. kijelzo egyazegyben ugyanaz a fenykepezo hiaba nagyobb... nem tud jobbat loni... max egy hangyaf@sznyival.
-
MartOOn
addikt
akkor legyen:
en minden nap tesztelem ezt, marmint a hidegbol a melegbe maszkalast. ugyanis egy +1 fokos raktarban melozok napi 8 orat. a telo vegig velem van. aztan ki a kantinba. ott meg 22fok kb. szoval tesztelem rendesen de csak a ti kedvetekert!!! egyebkent dolgozna ilyen sz@r a helyen a tuggyatokki...
)
jah es termeszetesen semmi repedes meg hatlap tores es egyeb agyament marhasagok... de komolyan neha akkora egetrengeto hulyesegekkel tudjak egyesek megtolteni a forumot.
most ez a "pontokat latok a kijelzomon ha egy bozonyos szogben tartom" a kedvencem... sose volt erintos telefonod? sose olvasol utana h amit hasznalsz az hogy mukodik es mitol es minek???
akkor ezt probald ki: (mar ha szereted a pottyoket) egy bizonyos szogben es egy bizonyos erovel nyomd befele az egyik szemed, majd engedd el... ugye? szines pottyok meg foltok... Istencsaszar!de tudok meg ilyet... sipcsont asztal laba kombo... kislabujj agylaba? na? kollmeghulyeseg???
bocs...
-
MartOOn
addikt
válasz
Gameboy77 #355 üzenetére
a 4,7"-et nem nagyon ertem... az n4 kijelzoje is akkora. hardweresen ugyanaz mint az optimus g. a kamerat kiveve. a kijelzoje a g-nek szoftveresen maskepp van belove. vkinke szebb vkinek nem. a tarhely nagy elonye a g-nek. mi is orulnenk egy 32gb-os nexusnak.
frissitesek... haaat... az lg nem errol hires... de remenykedni lehet g tulajok.
ami nekem meg az n4 javara szol, hogy nem kell a telo elejen azt a mocsok nagy lg feliratot bamulnom.a hatuljan meg dbrand skin-nel megoldhato h unbranded legyen. ha nem latom nem zavar... amugy ez meg csak a sznob enemnek kell... teljesen jo kis telo mindketto!
-
MartOOn
addikt
válasz
Remekelek28 #335 üzenetére
Te, ha ezt tudnad mekkora aldas ez az ures Nexus4!
-
MartOOn
addikt
válasz
bolondember #316 üzenetére
nalam a netbank kodjat siman el tudom olvasni az ertesito savon. le se kell huznom.
)
-
MartOOn
addikt
a technika arra valo hogy fejlodjon. nem is tud mast. ha nem fejlodik mar regen gaz van.
en ugyanazt varom el egy telotol h komplex legyen. csak hogy nekem pl mas alkalmazasok is fontosak.
sose jatszottam pc-n, sose voltam jatekfuggo, konzolom se volt max haveroknak es osszeroffenesek alkalmaval toltuk. de erdekes a teloimon szoktam jatszani, epp annyit es azzal a jatekkal amit a telom elbir.de nekem fontos a fenykepezo is, a bongeszes gyorsasaga is a multimedias kepessegek az irodai lehetosegek... szoval minden. ugyanis az en elvarasom egy telotol hogy alapfunkciokban MINDEN mas keszulekemet kivaltsa. ha nalam van a telom, marpedig mindig nalam van, akkor mindent megtehessek amit egy pc-vel fenykepezovel, konzollal tv-vel akarmivel megtehetek. hangsulyozom alapszinten. ha vmi osszetettebb dolog kell en is eloveszem a laptopom. de ha nem muszaj akkor nem. megoldok mindent a telomon. es ehhez kell szufla, eroben is memoban is uzemidoben is. az s3 nekem lassu volt es az uzemideje nagyon gyenge. en ezert valtottam n4-re.
-
MartOOn
addikt
en sem latom h annyival de annyival jobb lenne mint az n4. sot... az lg kezelofelulete... haaat... vkinek bejon vkinek meg nem. sztem otvar gagyi. ha plusz kell ott a play... Ne a gyarto szabja meg nekem h mivel van tele a telom.
kamera? n4-nek is softweresen lett elbaszkuralva (oder nem annyira kidolgozva) folyamatosan javitjak... nekem ez eleg.
32gb? a 16 helyett de itt sincs sd slot? hat... szinten nem gyozott meg... dropbox v g.drive... ennyi.viszont n4-en mar par hete 4.2.2 fut... es a kanyarban a 4.2.3 is mar... G-n mikor lesznek ezek? majd ha eldzsisitettek?
honapok mulva talan...
fako kijelzo??? halvany fenyero?!?!?!?!???? ember! lattal te mar n4-et??? nem 0 kijelzo eron hanem mondjuk 100-on! a seggeden eg ki a retinad! a szineken meg lehet mokolni izlesek szerint.
n4-re egy back skin (lg logo letakar) es senki nem mondja meg h ez egy eldzsi...
ez kerem egy Nexus. az optimus g meg egy n4 optimus kabatban... par kituzovel es szines mintakkal... es csak a frissitesekrol kellett lemondani... tokre megeri...
lg gondolt egyet: hamar guglinak legyartottuk az n4-et akkor csinaljunk belole egy sajat modellt is. vmit valtoztatni kell ez teny de ne sokat mert azzal sok a melo... nagyobb kamera! ok ez eleg is... huzzuk ra az optimus kabatot marketingeljuk meg... eees megeszik.
egyetek...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó új csúcsmodellje az utóbbi idők egyik legjobban sikerült készüléke, amely bátran megállja helyét a konkurencia versenyzőivel szemben.
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest