- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Canon EOS DSLR topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MartOOn
addikt
a technika arra valo hogy fejlodjon. nem is tud mast. ha nem fejlodik mar regen gaz van.
en ugyanazt varom el egy telotol h komplex legyen. csak hogy nekem pl mas alkalmazasok is fontosak.
sose jatszottam pc-n, sose voltam jatekfuggo, konzolom se volt max haveroknak es osszeroffenesek alkalmaval toltuk. de erdekes a teloimon szoktam jatszani, epp annyit es azzal a jatekkal amit a telom elbir.de nekem fontos a fenykepezo is, a bongeszes gyorsasaga is a multimedias kepessegek az irodai lehetosegek... szoval minden. ugyanis az en elvarasom egy telotol hogy alapfunkciokban MINDEN mas keszulekemet kivaltsa. ha nalam van a telom, marpedig mindig nalam van, akkor mindent megtehessek amit egy pc-vel fenykepezovel, konzollal tv-vel akarmivel megtehetek. hangsulyozom alapszinten. ha vmi osszetettebb dolog kell en is eloveszem a laptopom. de ha nem muszaj akkor nem. megoldok mindent a telomon. es ehhez kell szufla, eroben is memoban is uzemidoben is. az s3 nekem lassu volt es az uzemideje nagyon gyenge. en ezert valtottam n4-re.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó új csúcsmodellje az utóbbi idők egyik legjobban sikerült készüléke, amely bátran megállja helyét a konkurencia versenyzőivel szemben.
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- iPhone topik
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Nintendo Switch
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest