Új hozzászólás Aktív témák
-
Én most rendeltem az ipod touchra Head Case-t. Van ilyen G-re is. Nem rossz a cucc, vékony, könnyű, a festés érdekes, nem fényes és sima, hanem olyan, mintha festett lenne. Nemtudom mennyire kopik, de talán nem annyira. Viszont kemény 5 font (még annyi se), és ingyenes szállítással jön Birminghamből, és 2 hét se volt. Szóval haa valaki tokot keres, és van ideje kb. 70ezer félét végigmazsolázni, lesse meg az angol ebay-en (én 3500ig jutottam
)
-
Balázs1986
őstag
Ez nekem is panaszos ügyem már Optimus 2X óta. Sajnos nem lehet alapértelmezést állítani.
Illetve, csalni talán lehet, de nem biztos, hogy G-nél beválik:
Optimus 2X-en annak idején úgy csaltam, hogy töröltem a PC Suite alkalmazást a telefonról, így ilyen típusú névjegy sem jöhetett létre, ennél fogva a Google lett az, amit egyből felajánlott.
A G-nél nem érdemes gyári alkalmazásokat törölni, mert nem fog elindulni a telefon. Viszont, ha valamilyen módon letiltod a PC Suite-ot (már ha nincs rá szükséged) akkor talán a Google lesz az alapértelmezett. G-n nem próbáltam, szóval nem tudok biztosat mondani. -
heidrich
senior tag
Mikor hozzáadsz egy új névjegyet, legfelül kattintsd meg a "Telefon névjegy" mint mentési hely lehetőséget és egy legördülő menüben ott lesz a Google, állítsd át.
artbeat: pontos changelogot én se tudok, ahogy megjött a telefonom pénteken 10A helyett feldobtam egy 10H-t, minden tökéletesen működik. Érdemes frissíteni ha már van, A-s verzió már azért régi tudtommal, gondolom én az a legelső kiadás. De lehet én tudom rosszul.
-
koxminator
senior tag
Ehh...tegnap megint előjött, úgyhogy gyanakodom most már én is arra, hogy esetleg a magyar 10H lehet a problémás. Vagy esetleg a vágott voda kártya. Vagy a voda maga. Vagy az ördög maga.
ja, amúgy EU Open-ből is van már 10H..
Másrészről van már 4.4-es működő ROM, apróbb hibákkal, de már folyamatosan fejlesztik
-
CoroStar86
senior tag
-
CoroStar86
senior tag
Igen az ember frissíti mondjuk a videokártya drivert és az éppen aktuális csúcs lövöldözős hipergammában az FPS az eddigi 43-ról 45-re emelkedik a benchmark alatt. Elégedetten fogsz mosolyogni a számok láttán, gyakorlatban viszont semmit nem veszel észre belőle. A friss abszolút nem jobb feltétlenül! Például a GB után az ICS egy hulladék volt (Xperia S-en legalábbis). Még egyszer megkérdezem: mi az a konkrét dolog, ami miatt a falat kellene kaparni a 4.3 hiánya miatt (azon kívül, hogy megvan az a kellemes érzés, hogy a létező legfrissebb szoft dübörög a hardver alatt)?
bajnokpityu: na ez már valódi indok, nálad legalábbis.
Nekem szerencsére eddig hibátlan minden.
-
CoroStar86
senior tag
Csak egy kérdés, ha már sokan a frissítés miatt morognak (nem kötözködés, tényleg kíváncsi vagyok rá): mi a fene van abban a 4.3-ban a mostani szoftverhez képest, ami miatt megy ez a halálhörgés-siralom? Mi az az eget rengető funkció/újdonság, ami a 4.1.2-ben nincs benne, de pl. a 4.3-ban igen? Vagy csak elvből panaszkodik mindenki, "hogyha-másnak-van-nekem-ménincs"-alapon? Öt év androidos, CM-es és más custom ROM-os, kerneles tapasztalatával mondhatom, hogy ennél jobb szoftverrel még nem találkoztam (pláne gyárival).
-
Pampipapi
tag
Ezen hiba kapcsán gyári ROM-ként emlegetett ROM-nak az számít ami a gyártótól származik... Persze érzem én az iróniát a kérdésben, de azért is hoztam fel a HTC-s példát ami gyártói garis, mert érzékeltetni akartam, hogy veheted legális forrásból, akkor is elég sérülékeny a rendszer (android).
A másik, hogy nem akarok megbántani senkit, mert segítőkész emberek írnak javarészt, de több ezer hozzászólás születik, hogy milyen jó a készülék, de amikor kiugrasztja vki a nyulat a bokorból, akkor azért kiderül, hogy sokan küzdenek egy adott problémával.
Ez csak ezért rossz, mert megtévesztő. Ha ténylegesen tudom előre, hogy a GSM boltos készülékkel várható probléma (nekem 2 db G-ből 2 rossz) akkor nem veszem meg ott. Ma lesz az 5. alkalom, hogy megyek (most a pénzért). Nekem még most sem egyértelmű, hogy csak a GSM boltos telefonok lehetnek rosszak (de lehet, hogy így van!)
Szerintem sokan nem is foglalkoznak egy ilyen "apró" hibával, hozzá van már szoktatva a társadalom ilyesmihez (pl. autóipar, ebbe mélyebben belelátok).
Örül az ember az új funkcióknak, de vele együtt kap egy csomó nyavaját (igen, általánosítok).
-
DarkDeer
senior tag
Jogos a kérdés, és nem egyértelmű a válasz.
Az Optimus G előtt is több LG mobilom volt, és azok sem mind európai piacosak voltak, de KDZ-vel rátelepítve egy eu-s romot mind tökéletesen működtek.
Ezen felbuzdulva vettem ázsiai G-t, mert jóval olcsóbb volt mint az eu-s verzió.
Ha előre tudom, hogy ezzel nem lesz jó a gyári rom akkor nem ezt vettem volna.
De ezt a GSM boltosok sem tudják, hiszen ők is eu-s rommal adják el az ázsiai készülékeket, én is F-es eu-s rommal kaptam meg a szingapúri G-met.
Valami szoftveres hiba van a gyári eu-s romokban ami miatt nem működnek ázsiai készülékeken.
De mivel a hiba csak szoftveres nem hardveres, emiatt nagy valószínűséggel javítható, csak meg kell találni a megoldást. -
Balázs1986
őstag
...
2. Ha 5 percen belül eszedbe jut még valami a hozzászólásod után, akkor használd a (Szerkesztés) gombot, ezzel szerkeszteni tudod az aktuális hozzászólásodat.
3. Egy hozzászólásra mindig a Válasz linkkel írj, hogy mindenki láthassa mire és kinek válaszoltál. Ha 1-2 szavas választ szeretnél adni több hozzászólásra is, akkor próbáld meg egy hozzászólásba összegyűjteni a mondanivalódat.
... -
Davebowman
senior tag
Nos! A kijelző egyben van az érintő panellal, ebben a tükrözésmentesség miatt kiszívták a levegőt... mindegy 20k körül tudod e-bay-ről megvenni, kicserélni. Én a tutibiztos garanciális 36k-s verziót választottam, itt Győrben egy boltba bevittem kedden, és péntekre vissza is kaptam.
-
kelly416
veterán
Ha jól értelmezem, hogy Te mire gondolsz, akkor:
Beállítások-> alkalmazások-> ráböksz az alkalmazáskezelőre (nekem még letiltott állapotban is hozta az értesítéseket) és az "Értesítések mutatása" elől kiveszed a pipát, meg jóváhagyod.Nekem per pill. 1,1 szabad, pedig fut: Gmail, Play, XE (valutaátváltó), telefonkönyv, beállítások, Gracity Guy 2 és a szokásos kiírthatatlan dolgok, mint naptár, időjárás, Google szolgáltatások...
Tehát a fórumtárs tényleg HARD USER, vagy tényleg tele van még szemetelve a telefon. Én letiltottam egy csomó dolgot, az igaz. Alkalmazáskezelő, Arc alapú feloldás (nehogy véletlen valaki beállítsa poénból), beállítás varázsló, Chrome, Google keresés (ez utóbbi kettő biztos jót kiszakít magának, ha fut), térkép (talán ez is), utcakép meg egy-két apróság, mint a picasa uploader, ami nem jelent semmit szinte, de minek fusson? -
leslien
nagyúr
-
leslien
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó új csúcsmodellje az utóbbi idők egyik legjobban sikerült készüléke, amely bátran megállja helyét a konkurencia versenyzőivel szemben.
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest