- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Egérpad topik
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidrich
senior tag
válasz
feelurself #10447 üzenetére
igen, én akksi miatt váltottam és a kamera miatt. akksi az megváltás mióta G2-m van. de ez a fórum nem G2-ről szól, szóval nem erről akarok beszélni
G2-n 4.2.2-vel is tökéletesen megvagyok, ami esetleg hiányzik az a 4.0 BT low energy támogatás amire szükségem lenne.
Lényeg nagy a valószínűsége a 4.4nek G-n, pedig korábban 90%-ra vettem hogy nem lesz.
-
heidrich
senior tag
Srácok, a G tulajoknak jó hír, (én váltottam G2-re) hogy valószínű a 4.4 mert már tesztelik. Szóval csak örülni tudok
http://www.phonearena.com/news/LG-testing-Android-4.4-for-both-LG-Optimus-G-and-LG-Optimus-G-Pro_id51568
-
heidrich
senior tag
válasz
koxminator #10282 üzenetére
Igen, G2.
-
heidrich
senior tag
Sziasztok!
Tudom ez nem a reklám helye de mindig van aki keres Optimus G-t itt a fórumban, nekem lenne egy közel 2 hónapos, hibátlan, független G-m ha valakit esetleg érdekel.
Profilomban (Hardverapro) megtalalhato a hirdetés.
Szép napot, üdv.
-
heidrich
senior tag
Lehet hülyeség, de én ezt tapasztaltam.
Ugyanezekkel a feltelepített appokkal és hasonló beállításokkal borzalmas rossz volt az akksi időm és nagyon magas volt az átlagos awake átlagom. Pedig minden rendesen be volt állítva, és erre a merülésre nem csak én paszaszkodtam a fórumban. CM alatt megszűnt a merülés, igazából meg is szerettem, még is csak jóval frisebb Android rendszer, teljesen bugmentes, nagyon sok plusz beállítási lehetőség van ami a gyáriban sincsen benne és sokkal letisztulabb a gyári felület mint a "gagyi" LG ikonok, de ez teljesen szubijektív szóval ebbe ne menjünk bele. Szóval nekem megérte.
De minek mi...
_András_: nagyon szívesen.
-
heidrich
senior tag
Rádiót nem tudom, sosem használom. GPS-t még nem próbáltam de feltételezem, hogy tökéletes.
3 napot? Te jó Isten
Használod te azt a telefont?
Nekem fontos az akksi mert azért vettem, hogy használjam. Nem szokásom állandóan kapcsolgatni a 3G-t, WiFi-t, GPS-t kapcsolgatni, sokan ezzel prórolnak az akksin, nálam mindig minden be van, ezért van okostelefonom.
Gyári rommal aktív használattal egyszerűen baromi gyorsan merül. Ezért nem fogom letörölgetni az alkalmazásimat, csak azért mert ez meg az fut a háttérben, akkor minek vettem Androidot, nem akar érdekelni mi fut a háttérben és mi nem, ha kell egy app nekem akkor az működjön.
Szóval CM-el minden tökéletes, éjszaka is 5-6% között merült ami korrekt.
-
heidrich
senior tag
Sokkal, de sokkal jobb.
Most vagyok 3 óra kijelző idő felett es van még 29%. Gyárival örültem ha ez 2 óra volt.
De nyúztam is rendesen nem csak a hátteret nézegettem, több mint 1 órát futott a Chrome, stb...
Amugy simán elmenne 4 óra felett, de majd a következő napokban kiderül még jobban.
-
heidrich
senior tag
-
heidrich
senior tag
Hát srácok hamarabb kellett volna CM-et raknom, 70% körül indultam CM-mel, közel 3 óra kijelzőidőm van, 30 percet Asphaltoztam, 20 percet Angry Birds Go!-ztam, Titaniummal raktam vissza programjaimat, állítgattam. És most dugom fel tölteni.
Mégsem olyan rossz ez az akksi... soha többé nem akarok látni gyári romot
-
heidrich
senior tag
válasz
_András_ #9967 üzenetére
Szia!
Én pont az előbb tettem fel egy gyári 10H-ra egy CM 10.2 stable-t, Neked is ezt ajánlom. Ez 4.3 alapú CM és hát a nevében is benne van stabil állapotú, teljesen hibamentes, vagyis eddig még nem találtam. CM 11-el nem érdemes szenvedni, sok hiba van még benne, mondjuk kipróbálni ki lehet.
Amúgy azért is tettem fel egy CM-et kipróbálásra mert nekem bármelyik gyári rom (10H,10F) is készenlétben kegyetlen módon merült. De szerintem maradni is fog, számomra sokkal szebb és letisztulabb ez a felület mint a gyári, pláne Nova Launcher Kit Kat kinézettel nagyon baró. Meg hát 4.1.2 nekem már kicsit régi volt, pl. nincs lock screen widget ami nagyon hiányzott.Szóval leírom gyorsan onnan, hogy van egy gyári rendszered, jelen esetben nálam egy Open Europe 10H volt fent.
1. Előszöt is rootolj, ez a legegyszerűbb módja: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2181103
2. Tedd fel az ingyenes FreeGee appot, egy gombnyomásra kinyitja a bootloadert és felteszi az általad
kiválasztott recovery-t, én a TWRP-t választottam.Link: https://play.google.com/store/apps/details?id=edu.shell.freegee_free
2. Tedd rá a kártyára a CM 10.2 (cm-10.2.0-e975.zip ) és a hozzá való Gappsot (gapps-jb-20130813-signed.zip)
CM 10.2 stable: http://download.cyanogenmod.org/?device=e975&type=stable
Gapps: http://goo.im/gapps3. Menj be bootloaderbe majd a recoverybe: kapcsold ki a telefont majd Hangerő fel + Home + Powerrel indítsd fel a telefont, majd bejön a bootloader. Itt nyomd meg 2x a hangerő fel gombot, majd megint Power. Ekkor belép Recovery-be. (itt mikor a hangerő fel és le gombokkal lépkedsz bootloaderben mutatnia kéne, hogy milyen menüpontot választasz Start,Recovery,restart bootloader stb. de nálam ezt nem mutatta de a 2x hangerő fel majd power gomb belépteti)
4. Csinálj egy factory resetet (data+cache+dalwik cache), majd mehet fel a CM zip majd a gapps. A végén csinálj biztonság kedvéért egy cache+dalwik törlést.
Ha a belső tárhelyet is akarod formázni akkor itt még gyors tedd meg miután felment a CM. (értelemszerűen ne előtte mert akkor nem tudod feltenni a CM-et)
-
heidrich
senior tag
válasz
CoroStar86 #9959 üzenetére
Roololva voltam + gyari 10F.
-
heidrich
senior tag
válasz
CoroStar86 #9957 üzenetére
törli igen, teljesen.
Jah majd rootolok, de Macen adb-vel szoktam Terminalbol, 1 parancssor az egész.
FreeGee-t meg elfejeltem mert felhúzott. Lehet én vagyok hülye, de onnan indult a probléma, hogy rányomtam a programban, hogy "Flash TWRP" majd rebootolt, akkor már Google logo-m volt indulásnál, majd átváltott LG-re de a telefon nem bootolt be hanem ujraindult és bement bootloader modba ami ugy nezett ki mint Nexuson, mint mondtam telefonnévnek kiirta, hogy "mako" ami a nexus 4.
utána jött az hogy akkor KDZ-vel visszarakom a rendszert és minden visszaáll... hát ugye ez nem sikerült és itt ragadtam le.
nem tudod ez miért van így?
-
heidrich
senior tag
válasz
CoroStar86 #9945 üzenetére
ÖRÖK HÁLÁM NEKED, nagyon szépen köszönöm!!!
Sikerült megcsinálni, utána már KDZ-vel fel tudtam tenni egy gyárit. Utána csináltam egy hard resetet. Így elvileg minden szemét törölve lett igaz? A hard reset törli a cache + dalwikot nem tudod?
Amúgy minden visszaállt a régi kerékvágásba, eltűnt a hülye Google logo bootoláskor, és Volume up+home+powerre is a gyari recovery felület jön be nem a hülye "Nexusos" bootloader. Kicsit vicces volt hogy azt irta készüléknévnek a bootloaderben hogy "mako" ami a Nexus 4 fantázianeve.
Valami össze volt kavarodva.
Nem is akarok hozzá nyúlni, örülök, hogy minden működik.
Még egyszer köszönöm!
-
heidrich
senior tag
Gondoltam ujrarakom a drivereket hátha, megint eldobja a KDZ hibával és a telefon átugrik bootloader módba... (((
Marad CoroStar86 megoldása remélem beválik...
-
heidrich
senior tag
válasz
CoroStar86 #9951 üzenetére
hard resetre nekem se csinál semmit... na csinálom amit irtál.
amugy mi a fenéért indul Google logo + lakattal a telefon?! (tudom a lakat az unlocked bootloadert jelent nexuson)
amugy alapbol nyitott a bootloader az LG-nél? mert én annyit csináltam hogy ebben a hülye Play Storeos LG-s appban nyomtam egy flash TWRP-t, semmilyen bootloadert nem nyitottam. utaána történt az, hogy Google logoval indult a telefon, majd LG-re váltott csak már a gyári rendszer nem töltött be. Utána jött az hogy hát akkor KDZ-vel visszahuzom a rendszert, de akkor már nem engedte. Most azota egy CM11 van rajta, de gyarira nem tudok visszmenni.
komolyan nem értem.
-
heidrich
senior tag
válasz
CoroStar86 #9949 üzenetére
most össze vissza van "kutyulva" a telefon, gyari visszaallitast KDZ utan csináljak? TWRP-ben vagy hangerő le+powerrel hard reset?
-
heidrich
senior tag
válasz
CoroStar86 #9945 üzenetére
köszönöm, megpróbálom
amugy pont ráakadtam az irasodra tegnap. nem értem miért nem megy a KDZ, elvileg jónak kell lennie nem?! Bármilyen helyzetben vissza kéne hogy állítsa a telefont nem igaz?
amugy amit limkeltel ez pontosan mit is csinál a telefonnal?
-
heidrich
senior tag
válasz
KonzolKartel #9941 üzenetére
adb push paranccsal fel tudtam tenni a cm11 zipet de visszatenném a gyárit de KDZ nem megy.
azt írja ki amit mutattam... minden jo elvileg, tegnap felment a 10F hibamentesen.
meg azt nem értem hogy TWRP telepítés után miért indul Google logóval. a telefon es csak utána vált LG-re.
Bootloader menü is megváltozott full olyan mint Nexuson. (mondjuk ez lehet itt is gyárilag ilyen)
Hogyan tudnék teljes gyári állapotot elérni? Gyári rom, Teljes wipe, gyári recovery...
-
heidrich
senior tag
Hali!
Srácok, kicsit beparáztam segítsetek légyszi.
Gondolom feldobok egy CM-et, kicsit elegem lett, hogy még 10F-et visszarakva is magas volt a wakelockom és merült a telefonom.
Rootolva voltam, majd FeeGee csodálados kis programmal felraktam egy TWRP recovery-t és azota nem bootol a telefon. Érdekes módon induláskor nem LG logóval indul azóta hanem Google logóval mint Nexusnál és utána vált csak LG-re, de bebootolni nem bootol be, automatikusan ujraindul és bemegy TWRP-be. Rom nincs az SD-n, KDZ-t meg hibával eldobja, tegnap még tökéletesen lefutott mikor visszaraktam az F-et.
Mit csináljak? segitsetek légyszi, most nem tudom használni...
KDZ ezt dobja ki:
-
heidrich
senior tag
válasz
ruzsabazsa #9917 üzenetére
milyen szifonod van?
-
heidrich
senior tag
válasz
ruzsabazsa #9915 üzenetére
gondolom mobilról gépelt és autocorrection fail
hát ez gáz, más helyet nem tudok érdemben ajánlani mert nem ismerem őket, esetleg árgépen keress rá.
-
heidrich
senior tag
válasz
ruzsabazsa #9913 üzenetére
esetleg kérdezd meg, hogy mikor lesz Partneronak G-je, én 1 hónapja vettem tőlük 80-ért egy fekete 32-est.
-
heidrich
senior tag
válasz
ruzsabazsa #9911 üzenetére
pont, hogy forditva kéne lennie...
de miért nem kapható? G még tudtommal forgalomban van nem?
-
heidrich
senior tag
válasz
ruzsabazsa #9909 üzenetére
Partneronal van és 80k. Vagy felhívtad őket és mondták, hogy nincs már?
-
heidrich
senior tag
Srácok ha másik (régebbi) gyári romot akarok feltenni KDZ-vel akkor elég előtte vagy esetleg utána egy factory reset a beállítások alól vagy kell egyéb wipe is? Érdemes feltenni valami custom recovery-t? Mert bementem a gyáriba de ott ha jól láttam semmit sem lehet csinálni, még menürendszere sincs.
Köszi.
-
heidrich
senior tag
válasz
bajnokpityu #9885 üzenetére
enyémen 35-40 app van fent, azok amit kellenek.
nem tudok mit kezdeni vele, hogy eszik a Facebook vagy a Messenger. Használom őket sokat...
killzone1987: "kicsikénk" LOL
Nem tudom mire gondolsz, ha fázik a kezed egy Asphalt 8at (vagy melyik a legújabb) indíts el.
-
heidrich
senior tag
Sziasztok!
Visszaraknék valami korábbi romot a 10H helyett a merüléseim miatt. Szerintetek mit tegyek fel? Ha egy német 10F-et rakok fel az miben német? Europe Openből csak D van az lehet kicsit régi.
Szerintetek?
-
heidrich
senior tag
nálam is ennyit fogyaszt pl. az "Android OS" mint neked, 4 hetes a telefonom de még nem találtam megoldást.
Factory resetet próbálj, én is azt akarok ha egyszer eljutok oda, nem 5 perc mindent visszaállítani.
De ha nálad is ilyet csinál, meg haveromnak is volt G-je és ő is ezt tapasztalta akkor nem egyedi dolog.
Milyen romot használsz, H-t?
-
heidrich
senior tag
válasz
neo_xperia #9825 üzenetére
Az lesz. Jó móka.
Látom neked alig evett az Android Operációs rendszer 2 nap alatt, ez nálam mindig 15-20%.
-
heidrich
senior tag
válasz
neo_xperia #9823 üzenetére
Te jo isten milyen jo az akksid...
Na majd próbálok en is valamit, kezdem majd egy Factory resettel, amihez kb. semmi kedvem de úgy látom muszáj lesz.
Nem tudom csináljak-e Titanium mentést, lehet pont a hibát is visszahozná, de elbukni nem akarom az app beállításokat.
-
heidrich
senior tag
válasz
neo_xperia #9816 üzenetére
hát akkor ez nálam tényleg extrém. majd ráveszem magam a hétvégén és csinálok egy factory resetet. Van különbség a sima factory reset és a KDZ ujrarakás + factory reset közt?
LG-nél van lehetőség 0-ra "gyalulni" a telefont CWM nélkül?Holnap reggelre 100-ra töltöm és majd délután este felé postolok egy Wakelock Detectort screenshotot, megkérhetlek hogy te is csinálsz majd nekem? Vagy akár most is ha úgy áll az akksid hogy van statisztika.
Esetleg privátba, nagyon megköszönném.
-
heidrich
senior tag
Bocsánat már nem tudtam szerkeszteni
Ezt írtam korábban, ekkor készült a screenshot:
"Ma pl. 9 órás készenlét mellett és 1 órás kijelző idővel amiben semmi extra dolgot nem csináltam 65%-ra merült, a grafikon is nagyon meredek esést mutat. Akkor bír ki egy napot ha max. 1-1.5 h-t megy a képernyő de ebben semmi játék vagy ilyesmi nincs benne, szóval nagyon átlagos használat akár Eco módban.
Gyári akksi használat alatt semmit nem tudok kikövetkeztetni, az Android Operációs Rendszer a legnagyobb fogyasztó mint általában. 9 és fél órás készenlétben 3 óra 35 percet tartotta ébren (23%) ami magas. De hát részleteket ugye nem ír." -
heidrich
senior tag
válasz
Tsebacsi #9811 üzenetére
jah azt gondoltam amúgy csak megjegyeztem.
de hogy ennyire merüljön azt nem értem.
4 hetes a teló, szóval ennyi idős a rendszer is, H van rajta, 30-35 app amik szükségesek, G Now off, helyszolgáltatások off. Semmi olyan nincs rajta mint ami ne lett volna a korábbi Androidjaimon.
Nem értem. Remélem egy korábbi sw legoldja, de a fenének van kedve ujrahúzni a telefont.
Nem túl kecsegtető:
-
heidrich
senior tag
válasz
Tutu7030 #9808 üzenetére
nekem már rég 55-60%-on lenne...
most is esett 7 óra alatt vagy 8-10%-ot. de van ez több is mert ahogy kezembe vettem 2 perc alatt még esett 4-et...
mondjuk nekem össze vissza mutat, valamikor felfelé is mennek a százalékok...
közben hogy gépelek még esett 3-at.
ez kész vicc.
végeredmény hogy 7 órával ezelőtt 32-n volt most 12.
-
heidrich
senior tag
Átlagosan normális körülmények között mennyit szabadna merülnie egy éjszaka alatt készenlétben? (7-8 óra)
g1ml1: gondoltam mar ra en is csak sosem jutottam el odáig, hogy ujrarakjam, de lehet megpróbálkozom egy korábbi rommal.
-
heidrich
senior tag
Ez engem is nagyon zavar, hogy nincs rendesen fókusz ha kevés a fény.
Más: A másik megoldatlan problémám, hogy készenlétben sokat van a telefon ébren és elég gyorsan merül. Pedig semmi olyan nincs fent csak az átlagos dolgok amikre szükségem van, az a 30-35 app. Google Now meg különböző helyszolgáltatások (tartózkodási hely jelentése, helyelőzmények) is ki vannak lőve.
Ma pl. 9 órás készenlét mellett és 1 órás kijelző idővel amiben semmi extra dolgot nem csináltam 65%-ra merült, a grafikon is nagyon meredek esést mutat. Akkor bír ki egy napot ha max. 1-1.5 h-t megy a képernyő de ebben semmi játék vagy ilyesmi nincs benne, szóval nagyon átlagos használat akár Eco módban.
Gyári akksi használat alatt semmit nem tudok kikövetkeztetni, az Android Operációs Rendszer a legnagyobb fogyasztó mint általában. 9 és fél órás készenlétben 3 óra 35 percet tartotta ébren (23%) ami magas. De hát részleteket ugye nem ír.
Néztem Wakelock Detectort az, de mondtátok hogy töröljem mert az is merít és tényleg én is éreztem. Szóval akkor megnézni se tudom mitől van. De régebben is csinálta gyakorlatilag mióta megvan és Wakelock Detectorban sem láttam semmi extrát, csak a szokásos Google Services és Android OS fogyasztott de nem kimagaslóan.
Sok Andoridom volt, közel ugyanezekkel az appokkal és beállításokkal de sosem volt ilyen gondom. Persze előfordul , hogy beakad valami stb. de ezeket észreveszi az ember és van megoldás. De nekem újkora óta (4 hete ilyen).
Esetleg van valami tippetek?
Előre is köszönöm!
-
heidrich
senior tag
-
heidrich
senior tag
Tegnap este töröltem a Wakelock Detectort és most éjszaka kicsivel több mint 7 óra alatt 6%-ot esett ami szerintem normális.
-
heidrich
senior tag
válasz
Balázs1986 #9712 üzenetére
-
heidrich
senior tag
válasz
Balázs1986 #9709 üzenetére
tudom persze, attól függ mennyire használod, csak kérdeztem.
egyenlőre ha Viber a ludas akkor feleslegesen nem downgrade-elek, amúgy 10H van fent. majd kiderül, most fagyasztottam Titaniummal.
-
heidrich
senior tag
válasz
Balázs1986 #9707 üzenetére
és ez mennyi kijelzőidőt takar ez a 2 nap?
én most fagyasztottam a Vibert kíváncsi leszek... amúgy ha a beépített akkustatisztikát nézem mint Te, nekem is nagyon hasonló a fogyasztás viszont készenlétben merül mint az állat ez a grafikonon is látszik, hogy nagyon meredek.
Semmi kimagaslót nem látok sokszot, de 1 éjszaka esik 10-12%-ot meg napközben is elég látványos, akkor is ha itthon vagyok és WiFi-n van a telefon.
VISZONT Wakelock Detectorban feltűnően sokat van jelen a legelső helyen az AudioOut_2 amire ha rákeres az ember a Viberrel van összefüggésben... majd meglátom, hogy jó lesz-e, de nem örülök mert nekem kell a Viber.
-
heidrich
senior tag
válasz
bajnokpityu #9705 üzenetére
-
heidrich
senior tag
Srácok, még mindig nem múlt el a wakelock, korábban linkeltem pár screenshotot igazából más sem tudott segíteni, mert nem volt triviális hogy mitől merül ennyire a telefon, most is 1 napos használat után (alig volt amugy használva igy birta ki) készenlétben állandóan merül és 20% awake volt a telefon (1 óra 7 nap készenlét és 6 óra awake)
Kérdésem az lenne, hogy 10H helyett mit ajánlotok? Vagy csak csináljak egy factory resetet? Többet már én sem tudok. Irtátok korábban, hogy másnak is 10H merül jobban ha jól emlékszem. Esetleg régebbiek közül mit érdemes kipróbálni ami ugyanígy stabil?
Köszönöm.
-
heidrich
senior tag
Srácok nem tudja valaki, miért eszik annyit a 1013 (AudioOut_2) folyamat nekem?
-
heidrich
senior tag
Komolyan ideges vagyok mostmár, 1 óra 47 perc haszálat után már 19 perc awake... persze megint semmi feltűnőt nem látok mitől lenne.
-
heidrich
senior tag
válasz
neo_xperia #9635 üzenetére
csináltam screenshotot majd feldobom mert én már tanácstalan vagyok.
-
heidrich
senior tag
válasz
neo_xperia #9631 üzenetére
azóta többször is újra volt indítva, most este megint direkt nem dugtam be, 10-12%-ot esett 6 óra alatt.
-
heidrich
senior tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném abban, hogy normális-e az a merülés amit én tapasztalok. A készüléken Open Europe 10H van fent, kb. 10 napja van meg a telefon de azt veszem észre, hogy készenlétben feltűnően merül, egy éjszaka is 10-12%-ot simán megeszik. Volt 1-2 app ami beragadt a háttérbe vagy indokolatlanul sokat fogyasztott úgy hogy el se volt indítva (Yahoo Weather, Skype...) de ezeket le is szedtem.
Szóval a hétfői statisztikát vettem alapul mert alig használtam ma a telefont, sokat volt készenlétben: 15 óra 4 perc akksi időből összesen 58 percet ment a kijelző. Közel 1 órát telefonáltam összesen, de kimagaslóan semmit se csináltam vele.
Ha az akkumulátor használatot nézem ott is látszik a grafikonon, hogy készenlétben nagyon ereszkedően esik lefele a vonal. A folyamatok teljesen átlagosak, képernyő, Android OS, készenlét, telefon készenlét és egy kis Chrome.
Ha Wakelock Detectort nézek akkor 15 óra 4 perc készlenlét 20%-ában awake, vagyis ébren volt a készülék, ez 3 óra 5 percet tett ki. Itt sem látok semmi kimagaslót, a Google-szolgáltatások, Android rendszer, 1013... stb ezek mindig szoktak fogyasztani. Persze ott vannak az üzenetküldők, Hangouts, Messenger de ezek egyik készülékemen sem fogyasztottak ilyen módon, meg akkor azok lennének fogyasztásban az első helyen.
Tettem fel néhány screenshotot, ha megnéznétek és esetleg adnátok valami tippet nagyon megköszönném mert tanácstalan vagyok mitől merül ennyire készenlétben. Igazából mióta megvan a telefon feltűnt ez a dolog, kb. minden készülékemre ezeket a programokat telepítem alapból, azóta nem is vittem túlzásba nagyon a telepítgetést. Igazából nem tudom, hogy ez normális jelenség-e a G-nél, vagy csak nekem feltűnő.
https://www.dropbox.com/sh/msfz2u46pvtpwsk/a2FxmzjMsl
Köszönöm.
-
heidrich
senior tag
Sziasztok, nekem is H van fent és érezhetően merül készenlétben, tegnap reggel is 10 percet nyomkodtam, majd 2-3-t aludt és mikor feloldottam már 92%-on volt, úgy, hogy 97-98%-al raktam le.
-
heidrich
senior tag
Srácok, valami hivatalos álláspont van, hogy a G kap-e 4.4-et vagy esetleg 4.3-at vagy megragadunk 4.1.2-nél? Mert én erről sehol sem olvastam.
Azért az gáz lenne ha nem lenne update.
-
heidrich
senior tag
válasz
lacka111 #9442 üzenetére
Volt régen S3-mam, hát kamera az bizony jobb sokkal mint a G-é, hardverben és kijelzőben mindenképp a G a nyerő. Persze utóbbi az szubijektív, valaki az AMOLED-et pártolja, igazából nekem volt S3 és S4-em is, szerettem a kijelzőt.
Ha szoftvesen nézed, akkor is ez a helyzet, kinek mi tetszik felület szempontjából, mondjuk az lecserélhető. S3-hoz ha jól tudom most jött ki a hivatalos 4.3, G kicsit le van maradva a 4.1.2-vel de igazából ezzel sincsen semmi bajom, baromi gyors és smooth.
Akkuidő szempontjából kb. szerintem egyszinten vannak, talán kicsit erősebb az S3.
Én a G-t venném a helyedben, így, hogy volt régen S3-mam.
-
heidrich
senior tag
Mikor hozzáadsz egy új névjegyet, legfelül kattintsd meg a "Telefon névjegy" mint mentési hely lehetőséget és egy legördülő menüben ott lesz a Google, állítsd át.
artbeat: pontos changelogot én se tudok, ahogy megjött a telefonom pénteken 10A helyett feldobtam egy 10H-t, minden tökéletesen működik. Érdemes frissíteni ha már van, A-s verzió már azért régi tudtommal, gondolom én az a legelső kiadás. De lehet én tudom rosszul.
-
heidrich
senior tag
válasz
jersey1985 #9393 üzenetére
Megkérdezhetem hol vetted?
-
-
heidrich
senior tag
válasz
artbeat #9377 üzenetére
Nekem is CWT régiós, 10A volt rajta gyárilag, erre tettem fel egy Europe Open V10H-t, tökéletesen teszi a dolgát. Ha KDZ-vel frissitesz minden adatod megmarad. Én mondjuk csináltam biztos ami biztos alapon egy gyári visszaállítást, úgysem volt még belakva a telefonom mivel nekem is tegnap jött meg.
Tsebacsi, csababarca: Köszi srácok, majd meglesem a tokokat
-
heidrich
senior tag
Sziasztok!
Ti milyen tokot használtok vagy ajánlatok a készülékre?
Olyasmire lenne szükségem ami nem túl giccses és nem vastag és nem csúfítja el a telefont. Nem utolsóként pedig, hogy ne valami gagyi legyen. Ebay-en vagy egy csomó de olyan rondák.
Ha valaki tud valami frankó tokot ajánlani azt megköszönném.
-
heidrich
senior tag
Egy kérdésem lenne, hogy feltettem a nap folyamán egy Europe Open V10H-t, erre ha később jön frissebb akkor OTA-n tudom esetleg frissiteni? Vagy LG-nél mitől függ ez? A telefon az CWT régiós.
Semmi bajom sincs a KDZ-vel csak kérdezem.Amúgy egyszerűen imádom a készüléket.
Köszi.
-
heidrich
senior tag
Szegeden nincs valaki G tulaj akivel össze tudnám hasonlítani a kijelzőmet?
-
heidrich
senior tag
válasz
Balázs1986 #9351 üzenetére
Most tettem fel egy Europe Open V10H-t majd biztos ami biztos csináltam egy gyári visszaállítást. Minden oké, megnéztem biztosra, CWT a régió a dobozon.
Kijelző továbbra is olyan, kezdem megszokni csak Nexus 4 kijelzője után kicsit furák a szinek és, hogy minden túl éles. Majd megnézem screenshotokon is a gépen.
Amúgy mint irtam olyan érzés mintha valami film/játék profil aktív lenne és minden olyan éles. (de itt ilyen lehetőség nincs mint pl. samsungnál)
-
heidrich
senior tag
Srácok, ma megjött a telefon minden oké, CWT asszem a régió.
Egy kérdésem lenne, hogy első bekapcsolástól egyből feltűnt, hogy kicsit érdekes a kijelző képe. Minden olyan nagyon szaturált és a szöveg meg minden nagyon recés, olvasni nem túl kellemes. Olyan mint valami film mód aktív lenne és minden olyan túl éles, elég zavaró, olyan nagyon műies az egész. Sok IPS-es telefonom volt, pláne Nexusról jövök nagyon hasonló abban is de semmi ilyesmi nem volt.
Kérdezem, hogy ez direkt ilyen? Létezik valami gyári kalibráció vagy esetleg gyári profilok? Mert nem találtam sehol, néztem a kijelző alatt.
Még 10A van rajta, kicsit régi majd nem sokára frissitek.
Köszi.
-
heidrich
senior tag
10 perc és itt a futár a G-vel remélem minden rendben lesz, már nagyon várom
-
heidrich
senior tag
válasz
Balázs1986 #9312 üzenetére
köszi!
-
heidrich
senior tag
Olvasgatom a fórumot veszettül, holnap jön a telcsi mint írtam.
Szóval ha EU-s romot akarok feltenni akkor simán KDZ-vel updatelek és ennyi? Utána meg csinálok beállításokból egy visszaállítást és elég is ez? Mert ha jól olvastam KDZ csak update-el. Ezt nyugodtan lehet használni akkor is ha teljesen más régiós romot teszek fel, nem fog összekavarodni?
LG-nél van olyan megoldás amivel 0-ra lehet "gyalulni" az egész telefont ha esetleg szükség van? Csak azért kérdezem mert ez a KDZ csak frissít vagy van olyan mód benne vagy más program amivel lehet full wipeolni?.
Én annak a híve vagyok ha frissitek akkor mindent 0-ról ezért kérdeztem.
Köszi.
-
heidrich
senior tag
Nem rég megrendeltem a Partnerotól a telefont, kicsit tartok, hogy esetleg nekem is lesz hálózateldobás, srác mondta, hogy nem EU-s készüléket kapok valószínűleg.
A szoftver verzió vagy hardveres különbségek miatt lehetnek hálózati hibák?
Ha felrakom a magyar régiós V10H-t akkor ez esetleg nem hárítja el az esetleges felmerülő hibákat?
Amúgy csak a magyar romban van magyar nyelv? Mindenképp érdemes felrakni ezt a magyar V10H-t vagy ha minden oké akkor maradhat a gyári?
Kicsit LG fronton még tudatlan vagyok, elnézést
-
heidrich
senior tag
válasz
Balázs1986 #9285 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a válaszod.
-
heidrich
senior tag
Sziasztok!
Holnap akarok megrendelni a készüléket a Partnero GSM-től. Láttam többen is vettek már itt készüléket, én is vettem már többet is tőlük.
Kérdésem, hogy olvastam visszább, hogy származásukból kifolyólag nem lesz hivatalos OTA update a telefonra, ezért manuálisan kell. Az, hogy melyik a legfrisebb rom erről van valahol egy lista vagy letöltés?
Mert nem ismerem a LG számozását szoftveres téren.Más: honnan lehet kideríteni milyen régiós vagy honnan származik az adott készülék? Lehet valami hátrány? LTE működik nálunk az összes modellnél? Nem akarok ilyenekbe belefutni.
Köszönöm.
-
heidrich
senior tag
válasz
Balázs1986 #9277 üzenetére
azert ez kicsit tulzás, hogy törölje le...
nem 1 Androidos telefonom volt, sosem volt bajom a Facebook appal. Igen bizonyos szinten "kajál" de nem akkora mértékben, teljesen érthető mert fut processként a háttérben, de az összes közösségi alkalmazásnál ez így van.
akkor ennyi erővel semmit ne rakjuk fel, minek is okostelefon.
vagy nincs igazam?
Tonyo: értelemszeruen minden funkciot a rendes Facebook appan tudod kihasználni, vagy weben böngészőből de szerintem azt hagyjuk már...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó új csúcsmodellje az utóbbi idők egyik legjobban sikerült készüléke, amely bátran megállja helyét a konkurencia versenyzőivel szemben.
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest