Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
Pampipapi #8009 üzenetére
Én mint már többször is írtam, még havi 1 alkalommal sem indítok újra/kapcsolom ki. 7hó 24-én vettem, azóta volt vagy hatszor újraindítva, de ebből 5ször azért, mert SIM-et cserélgettem benne. Tehát gyakorlatilag kétszer indítottam. SOHA semmilyen hívásközbeni/elötti probléma nem volt. Igen, ázsiai piacos (de csak abbol gondolom, hogy nem jött OTA és "nem regisztrált" volt valamikor), eredeti szofttal, minden tökély. Én is reménykedem benne, hogy kapsz egy másikat és tökéletesen fog muzsikálni.
Amúgy miben jelentkezett a hiba? Én nem emlékszem olyanra, hogy itt valakinek is tök kuka (néma és nem szemét) lett volna a telefonja, csak olyanra, hogy az első 1-2 másodperc néma, utána minden ok.Azaz volt, de azt így külön leírom, hátha tanul valaki abból, hogy más mekkora balek. Amikor megvettem, akkor váltottam céges SIM-et mini-ről micro-ra. A sajátomat meg beletettem egy strapatelefonba (ébreszteni, motorozni stb. jó az). Át is irányítottam a cégesre, hogy elég legyen egy telefont magammal vinni. A cégesen viszont beállítva maradt, hogy pár csöngés után irányítson a sajátomra, mert elötte mindig a sajátom volt nálam, mert az volt csak micro, az ment bele az okosokba. Erről el is feledkeztem. Tapasztalat a következő: megszólal a csengőhang első pár másodperce, hirtelen elhallgat és kezdi is újra. Persze az sms-ek meg jöttek, hogy nem fogadott hívás. Még ekkor sem esett le. Volt vagy három napom így, mire észbe kaptam és megnéztem az átirányításokat. Gondolhatjátok...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó új csúcsmodellje az utóbbi idők egyik legjobban sikerült készüléke, amely bátran megállja helyét a konkurencia versenyzőivel szemben.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest