Új hozzászólás Aktív témák

• kelly416

veterán

válasz Pampipapi #8009 üzenetére

Én mint már többször is írtam, még havi 1 alkalommal sem indítok újra/kapcsolom ki. 7hó 24-én vettem, azóta volt vagy hatszor újraindítva, de ebből 5ször azért, mert SIM-et cserélgettem benne. Tehát gyakorlatilag kétszer indítottam. SOHA semmilyen hívásközbeni/elötti probléma nem volt. Igen, ázsiai piacos (de csak abbol gondolom, hogy nem jött OTA és "nem regisztrált" volt valamikor), eredeti szofttal, minden tökély. Én is reménykedem benne, hogy kapsz egy másikat és tökéletesen fog muzsikálni.
    Amúgy miben jelentkezett a hiba? Én nem emlékszem olyanra, hogy itt valakinek is tök kuka (néma és nem szemét) lett volna a telefonja, csak olyanra, hogy az első 1-2 másodperc néma, utána minden ok.

Azaz volt, de azt így külön leírom, hátha tanul valaki abból, hogy más mekkora balek. Amikor megvettem, akkor váltottam céges SIM-et mini-ről micro-ra. A sajátomat meg beletettem egy strapatelefonba (ébreszteni, motorozni stb. jó az). Át is irányítottam a cégesre, hogy elég legyen egy telefont magammal vinni. A cégesen viszont beállítva maradt, hogy pár csöngés után irányítson a sajátomra, mert elötte mindig a sajátom volt nálam, mert az volt csak micro, az ment bele az okosokba. Erről el is feledkeztem. Tapasztalat a következő: megszólal a csengőhang első pár másodperce, hirtelen elhallgat és kezdi is újra. Persze az sms-ek meg jöttek, hogy nem fogadott hívás. Még ekkor sem esett le. Volt vagy három napom így, mire észbe kaptam és megnéztem az átirányításokat. Gondolhatjátok...

Új hozzászólás Aktív témák