- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misua
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #16448 üzenetére
Vip-phone mint mások nem írják ki az igazat, ezzel argép lista élen tudnak maradni.
Ha a készülék független - ez ki is lenne írva...de így katt bele a hálozat szóba:
U.I. tegnasp benéztem a XXLGSM-hez...ott is elvileg 77 ezer...de csak a készülék+töltő. Teljes verzió 85 ropi...sajna mindenhol ez van...
-
Misua
senior tag
válasz
Noys187 #16390 üzenetére
Még szép hogy töröltettem a rendelésemet. Amugy ezt küldték:
Tisztelt Vásárlónk,
Rendelésének szállításához szükségünk van bankkártyájának másolatára
(az elso oldal elegendo) és személyi igazolványának másolatára
(esetleg útlevél, vagy jogosítvány). Ezen kívül kérjük még hogy
igazolja a szállítási címet egy tetszoleges számla fejlécének
másolatával (gáz, villany, vezetékes telefon, 3 hónapnál nem
régebbi). -
Misua
senior tag
válasz
Noys187 #16385 üzenetére
Pont partenerotol 2 hete vettem egy Xperia P-t...bontott doboz, képernyővédő fólia sehol, ráadásul JB már rajta (ami csak 3 hete jelent meg), dobozon ICS matrica...szóval használt telcsi új helyett
Expansysnál próbálkoztam, de ott fényképezzem le a bamkártyát, személyit, nevemre szóló befizetett közüzemi számlát
-
Misua
senior tag
Érdeklődtem VIPphonenál hogy 77 ropiért új telcsiben mi a buktató...nos kártyafüggő a telcsi, még hozzá Vodafonos.
Most ez hogy lehet? Hogy kerülhettek hozzá...egyenesen vodától (nem emlékszem volt e itthoni vodánál forgalmazva), vagy más országi vodától...számomra ez rejtély -
Misua
senior tag
Mostanában hol érdemes e készüléket beszerezni rendes garival?
Exopansysnál van 84 ezerért...de ott vagy 5 napot várni kell rá...Mennyi garit ad rá az LG?
-
Misua
senior tag
Sziasztok!
Nagy játékos vagyok így telcsi vásárlás elött lenne pár kérdésem:
1. Kb 50%-s fényerőn meddig bír az aksija játék közben?
2. Az hogy most Tegra 3 van benne ugye semmi hátránya nem lehet játékínálatból?
3. GTA vice city támogatoot e rajta ha google playről lépünk be?
4. Olvastam hogy melegszik a telcsi...játék alatt ez mennyire zavaró? Azért van benne aktív/passzív hűtés? Nem szokott lekapcsolni ha eléri egy kritikus hőfokot? (bocs hogy PC-hez viszonyítom).Köszi a válaszokat...bocsi a sok kérdésért
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest