- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konyika
senior tag
válasz
ateszm #28670 üzenetére
Nekem és még több embernek is kellett a BL-nyitás anélkül nem ment anno
Visszagondolva, te jó ég mennyit mókoltam ezzel a telóval. Kismillió rom és kernel volt hozzá
Régebben már kibeszéltük, hogy valószínüleg nem egyformák a GSM boltos és a szolgáltatói telefonok ezért lehet eltérő a romcsere is.
zedorf4: Szivesen! Örülök, hogy sikerült
-
AaronOS
tag
válasz
ateszm #28597 üzenetére
Tudom, hogy KDZ-vel mindent vissza tudok rakni, pont emiatt keresek linket ahonnan valóban letölthető még olyan flashtool amivel a KDZ felflashelhető.
Megnéztem a AIO toollal való TWRP felrakást. Nem sikerült neki, így most nincs recoverym.
Valaki tud KDZ flashelőt feltölteni nekem?
-
AaronOS
tag
válasz
ateszm #28595 üzenetére
Köszönöm, köszönöm.
Rootolni elviekben tudtam. A bootloader nyitást is próbáltam, de arra nem alkalmas a szoftverem.
Bootloader nyitás nélkül pedig nem akarom kockáztatni a többi dolgot.Van valami esély a KDZ flasheléshez szükséges fileok összegyűjtésére még?
Igazából emiatt nem akarom kockáztatni a további dolgokat, mert ha nagy baj történne akkor nem tudnék KDZ-vel rendet és békét visszaállítani.
-
^Clown
addikt
válasz
ateszm #28568 üzenetére
Tényleg baró, ma feldobtam. Annyi volt, hogy a Telenor Online APN-t be kell állítani kézzel, itt a leírás, ha esetleg valaki beszívja, mit én.
Hálózat végre stabil, viszont azt hol lehet kikapcsolni, hogyha lezárom a képernyőt, majd rá mondjuk 1mp-re megmozdítom a telefont, ne kapcsolja be a kijelzőt? Tök idegesítő, biztos valami Lolli fícsör lesz. -
hanics
aktív tag
válasz
ateszm #28573 üzenetére
lollikával nem jutottam dűlőre még egyenlőre .
Csinálgatom ahogy az időm engedi, de sajnos a telefon hardvere nem mai csirke.
Lolikának meg azért vannak függőségei erő tekintetébe.De csinálgatom.
Bootloop-ot már javítottam, mert az volt az 1. fejreállása.
Most már csak az alkalmazások foltozgatása van mivel van ami megy és van ami fore error-ral kihal.Kernel részét nem bántottam még, de lehet hogy azt is kicsit meg kell bütykölni, hogy a fentebb topikban említett ,dobálózok a hálózattal és amúgy is már megint pink kódd kell ennek hibákat is megpróbáljam gyökerestől ki irtani.
-
Aryon87
félisten
válasz
ateszm #28535 üzenetére
Remelem is hogy sikerulni fog
legutobb a Samsung Ace 2-vel szorakoztam ennyit, ott 3 napom ment ra, mire a bootloopos telwfonra vegre raeroszakoltam a CM11-et. Mig masnak ment, nekwm bootloopot okozott, azt hittem foldhoz vagom. Ennel legalabb a gyarit vissza tudtam tenni.. De hogy a recoveryt hogy bactam el rejtely..
Most kajak unra kell kezdjem az egesz KDZ procedurat?
Anyaaam segits meg... -
Aryon87
félisten
válasz
ateszm #28042 üzenetére
tartalmazza a gapps csomagot?
ezt nem tudtam. nekem SP-hez és az ACE 3-höz kellett a gapps csomag, gondoltam ide is kell. sorryHa jól sejtem erre gondoltál-> ezt fel a telefon SD kártyájára, és mehet is bent a menet? Mert van benne jó sok minden.
Mellesleg miként indítom el a recovery-t?Belinkeltem, hogy ne kelljen annyit visszakeresni
-
*korben*
csendes tag
válasz
ateszm #27622 üzenetére
Nem tiltottam le semmit az eszközkezelőben, de ilyen nincs is a leírásban.
Van egy optimus G-m is, annál minden simán ment a leírás szerint.
Egyébként egy hete adtam el a 4X-et egy barátomnak, visszahozta azzal a problémával, hogy lemerült és amikor feltette a töltőre és bekapcsolta, már nem kapcsolódott a mobil hálózatra, és a wifire sem. Hardreset, kártyacsere, de semmi. Segíteni próbáltam egy új rendszerrel, de sajnos így jártam. -
BBandigyerek
tag
válasz
ateszm #27482 üzenetére
Félreértesz, nem úgy gondoltam, hogy én csinálnám meg, hanem hogy tetszőleges, magát telefonszerelőnek nevező emberre rábízhatom (nyilván nem egy sátortetős bódéban praktizáló Kolompár Jeremiásra gondolok), vagy azért próbáljak meg olyat keresni, akinek van referenciája LG telefonok szerelésében (vagy kijelzőcserében)?
-
Zavo
tag
válasz
ateszm #27188 üzenetére
Érdekes, nekem most pont ez a legnagyobb problémám a gyári v20b ROM-mal, amit egy éve használ az asszonyom. Engedélyeztem a power gombra vonalbontást (gyári romban van ilyen), így már nincs akkora gond, előtte három üzenetig abba sem hagyta, nem lehetett sehogyan sem lelőni. Azért már ráférne egy újrahúzás, lassú meg szaggat is elég sűrűn. Az én telóm csak egy kétmagos, de simán fut rajta a SlimKat, ezért gondoltam.
-
ViCk980
tag
-
totya79
tag
válasz
ateszm #27041 üzenetére
Állítólag van rá lehetőség!
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2263627
De megerősítésre várok én is. -
JoinR
őstag
válasz
ateszm #26747 üzenetére
Nem lehet visszazárni sehogy.
Lehet hogy a fenti megoldással mégis? Még nem találkoztam vele..Más:
Pár napja visszaraktam Flash Tool-lal (egy másik géppel sikerült a múltkori kudarc után) a V10h-t...hát aki panaszkodik a sebességre, annak nagyon ajánlom
Emlékszem is régen hogy olvastam a fórumon, amikor még nem volt bootloader nyitás, hogy kb. nincs is főzött ROMra szükség, mert olyan jó a gyári rendszer, aztán az utóbbi időben csak azt olvasni, hogy lag, lassú, szaggat, újratölt, stb.
A régiek még a ICS-ről beszéltek, a JB tényleg fossá válik 1 hét alatt (kivéve az első JB hanics).
Kicsit bánom is, hogy berendeltem egy új telót, bár már nem mai darab a 4X ami nálam van... -
-
hanics
aktív tag
válasz
ateszm #25985 üzenetére
Marmint melyikre gondolod?
4.1.2 vagy 4.4.2
4.1.2 eddig jo nagy hiba nincs de nalam pl kicsi se.Visszajelzeseket meg varom itt a forumon
4.4.2 -t meg kis idore leallitottam mig dolgoztam a 4.1.2n illetve forraskod hianyaban hanyagoltam is.
De a 4.1.2 eddig stabil mint a beton. Habar lehet modositasokat eszkozolok rajta a mai nap folyaman.
Valtoztathato dpi illetve a gyari lancsert kukazom. Helyette apex lesz.
Elviseli myugodtam a custom dpi-Valamint nem akad gyors jobban banik az akkuval is illetve fele annyira nem eszik.Gyari lg lancher plusz telepakolom stabil minimum 700mb allandoan.
Mig az uj romommal apex ra cserelve custom dpi vel ami a gyar 320 helyett 240 lett plusz telepakolva atlagban 500-600 foglalt memom van.Ezeket fejlesztgetem benne gyenlore. De van letoltheto 4.1.2m
De az ujitasra meg kicsit varni kell.
De ahogy olvastam a Zaiben rc10 is valtott.
Ott is attertek custom dpi re plusz apexre. Viszont az megvan pakolva a rom.Nalam meg teljesen minimal. Sot tulsagosan is
Mivel a hidden menut is kigyomlaltamPlusz mellekesben dolgozom a google camerajan ami nem reg jelent ment de csak 4.4-s rendszereken megy.
Valahogy csak sikerul.4.1.2 ala bevernem
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ateszm #25805 üzenetére
Nincs ujabb (gyari OTA-s) szoftver.
Mokolni nem tud, mert nem ert hozza, csak hasznalni szeretne, igazabol az alap telefonslasi funkcio szerintem nem lenne tul nagy igeny, hogy jol mukodjon...
Egyebkent teljesen szuz a rendszer, talan egy flipper jatek ha ra van telepitve.
En mar csinaltam neki 2x is gyari visszaallitast, de ez sem oldotta meg. -
Tav-Csoves
őstag
válasz
ateszm #25736 üzenetére
Hát ezek a virágok már csak ilyenek... mindig elhervadnak...
Na de ha ennyire szeretjük a virágokat, akkor javaslom, - s mindenki másnak is! - hogy telepítés - avagy gyökereztetés, és ültetés - előtt végezz rajta tüske tesztet! nehogy megszúrjon egy rejtőzködő tövis! [link]
-
Tav-Csoves
őstag
-
Konyika
senior tag
válasz
ateszm #25726 üzenetére
Bocsi, nem ülök egész nap a gép mellett
TWRP Recovery 2.3.6.0
Wipe menü --> Format data ( itt b kell írnod hogy "YES" ) majd GO
Install ---> Add zip ( kiválasztod a romot ) Majd alul elhúzod a csuszka száját jobbra
Ha végzett lesz 3 gombod itt a Wipe majd ha végzett rebootA leírásért köszönet Hanics-nak
A CM tuti kompatibilis!!
-
Konyika
senior tag
válasz
ateszm #25717 üzenetére
Kezdésnek jó a CM
Javaslom, hogy a TWRP-t tedd fel, azzal könnyebb ugrálni a rom-ok között!
Figyelj oda, hogy a rom-hoz a saját Gapps-át telepítsd!!! Tehát, ha kit-kat akkor 4.4-es gapps!
Az AIO-val feltett CWM-el nem lehet kitkat-et feltenni ahhoz a legújabb kell (6.0.4.4 vagy nagyobb) de a TWRP-vel menni fog a 4.4 is!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest