- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs1986
őstag
válasz
tabletgenius #42688 üzenetére
Az a baj, hogy nem volt azonos használat
Most minden google-vackot szinkronizálok, többet van wifin is, de megkockáztatom, hogy másfélszer annyi időt kihúz, mint az öreg akksi szinkronok nélkül. Reményteljes, remélem hosszútávú lesz.
csampei: Azzal tisztában vagyok, hogy feszt adsz, áramot veszel
De ha vesszük az általad is említett problémát (vacakol a töltőáramkör) akkor nem mindegy, hogy jön egy 1A löket és jobb esetben csak az akksi száll el, vagy 30A és garantáltan nézhetsz új telefon után.
Nem ide tartozik, de házi barkácsban nem mernék 30A szálat kitenni a "szabadba". Sőt, belegondolva még akkor sem, ha nagyon minőségi a munka. Engem pl. már csípett meg a mikro usb csati is, pedig épp csak véletlen ráfeküdtem...talán egy lábszőrszál ment bele500mA meg társai még oké, jó esetben elveszik a testben, de a 60-szorosát nem akarom magamon kipróbálni
Extrém terhelés mellett persze, nem tartja szinten, ezt én is írtam. De ez az eset nem normális eset gyári töltőnél: De ez meg bekapcsolt képernyő mellett nem tudja még szinten tartani sem az akkut, pedig minimumon van a háttérvilágítás is. Valami vagy tényleg nagyon keményen beragadt a háttérben (monitoring megmondja, vagy restart megoldja). Ha nem, akkor (akksi?)baj van.Tutu7030: Nagy esélyt látokk rá, hogy úgy is "Made in China" lesz ráírva
Csak jobb esetben mellé lesz vésve egy megbízhatónak vélt márkanév
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Samsung Galaxy A12 SM-A127F/DSN - 64GB, Dual SIM!
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest