Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Balázs1986

őstag

válasz tabletgenius #42688 üzenetére

Az a baj, hogy nem volt azonos használat :D Most minden google-vackot szinkronizálok, többet van wifin is, de megkockáztatom, hogy másfélszer annyi időt kihúz, mint az öreg akksi szinkronok nélkül. Reményteljes, remélem hosszútávú lesz.

csampei: Azzal tisztában vagyok, hogy feszt adsz, áramot veszel :) De ha vesszük az általad is említett problémát (vacakol a töltőáramkör) akkor nem mindegy, hogy jön egy 1A löket és jobb esetben csak az akksi száll el, vagy 30A és garantáltan nézhetsz új telefon után.
    Nem ide tartozik, de házi barkácsban nem mernék 30A szálat kitenni a "szabadba". Sőt, belegondolva még akkor sem, ha nagyon minőségi a munka. Engem pl. már csípett meg a mikro usb csati is, pedig épp csak véletlen ráfeküdtem...talán egy lábszőrszál ment bele :D 500mA meg társai még oké, jó esetben elveszik a testben, de a 60-szorosát nem akarom magamon kipróbálni :)
    Extrém terhelés mellett persze, nem tartja szinten, ezt én is írtam. De ez az eset nem normális eset gyári töltőnél: De ez meg bekapcsolt képernyő mellett nem tudja még szinten tartani sem az akkut, pedig minimumon van a háttérvilágítás is. Valami vagy tényleg nagyon keményen beragadt a háttérben (monitoring megmondja, vagy restart megoldja). Ha nem, akkor (akksi?)baj van.

Tutu7030: Nagy esélyt látokk rá, hogy úgy is "Made in China" lesz ráírva ;] :) Csak jobb esetben mellé lesz vésve egy megbízhatónak vélt márkanév :D

Új hozzászólás Aktív témák