Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexander88
csendes tag
Sziasztok!
Gondoltam felteszem a gyári v20l-t, ami addig jó is volt, amíg nem kezdtem játszani. A Modern Combat 3: Fallen Nation, valamint az Asphalt 6: Adrenaline esetén, ha játszom velük egy 15-20 percet a programból való kilépés után a telefon újraindul. Másnál is előjött ez a probléma, vagy csak engem boldogít így a teló?
-
Alexander88
csendes tag
válasz
Alexander88 #6647 üzenetére
Ja és még annyi, hogy nekem is újraindítást ír és csak miután újraindítottam a telefont kezdett el számolni.
-
Alexander88
csendes tag
válasz
Skynet258 #6625 üzenetére
Nekem is megvan a nem fogadott hívás probléma. Én már próbáltam másik sim-mel is és ugyanúgy előjött a hiba. Gyári v10c van a telefonon és ezek az alkalmazások, ha ez esetleg segít kiszűrni a hibákat: adobe reader, angol szótár, Angry Birds, Call Meter 3g, docs, google sky map, mozi24, névnapok, opera mini mobile, picsay, profession, shazam, vatera, bpmenetrend, fn.hu, air control lite, imdb, googles, guerilla bob hd, tegra zone games, gof2 hd, english in a month.
-
Alexander88
csendes tag
Sziasztok!
Legutóbb arról írtam, hogy a nem tudom megszakítani a hívásokat, a megszakítás ikonra nyomva vonalban maradok. Ezt a problémát sikeresen megoldotta a gyári frissítés(LGE-p990- v10c, alap verzió 20110405, kernel 2.6.32.9).
Mostanában azonban nálam is előjött az a hiba, amit már többen írtatok, hogy nem érkeznek meg sms-ek, nem jelez hívásokat. Első körben arra gondoltam, hogy a sim kártyával lehet probléma, de beletettem egy másik sim kártyát a telefonba és ugyanúgy produkálja ezt a hibát. Ma reggel 2-szer hívtam a telefont egymás után úgy, hogy nem jelzett semmit, pedig a hívó oldalon kicsörgött. A telefon Telenor függő, nincs semmi extra szoftver, minden gyári. Van olyan akinek sikerült teljesen megoldania ezt a problémát?
Be fogom adni szervizbe, de nem tudom, hogy Telenoron keresztül intézzem, vagy közvetlenül a szervizzel vegyem fel a kapcsolatot? Akinél esetleg hasonló probléma volt és szervizbe adta a telefont milyen eredménnyel végződött a történet, tudták javítani, esetleg cserélték a telefont? A kijelző oldalán is egyre feltűnőbb az elválás, már nem csak jobb oldalon jelentkezik, hanem körbe a kijelző felső felén, mondjuk arról olvastam, hogy aki szervizbe adta és javíttatta annak rosszabb lett mint korábban volt, volt akinek esetleg emiatt cserélték?
-
Alexander88
csendes tag
Sziasztok!
Nekem mostanában folyton nincs elég memória hibaüzenetet dobál a Polaris Office, amikor pdf fájlokat olvasok. Nem fut semmi extra program és a pdf-ek pedig 2-3 megásak és úgy 20-30 oldalasak. Ti nem tapasztaltatok ilyesmi hibát?
-
Alexander88
csendes tag
Sziasztok!
Én kicsivel több, mint 1 hete vagyok lg 2x tulajdonos és sajnos nem teljesen felhőtlen a kapcsolatom az új készülékkel.
A kijelző jobb szélén a telefon felső sarkától a kijelző közepéig nálam is van fénycsík, ami mondjuk a használhatóságot nem befolyásolja és csak sötétben és olyan szögben látszódik, ahogy soha nem szoktam nézni a telefont.
Ami viszont igen jelentős problémám a mobillal, hogy néha hívások közben megszakad a kapcsolat, valamint, hogy amikor le szeretném tenni a telefont nem bontja a kapcsolatot. Próbálgattam, hogy amikor egymás után többször gyorsan tárcsázok, majd leteszem, akkor kb a 4-5. tárcsázás után a telefon elgondolkodik és kb csak 20-30 másodperc múlva kapom vissza a hívó felületet, addig a kijelző továbbra is úgy mutatja, mintha a folyamatban lenne a hívás, és ha ilyenkor még egyszer rányomok a letesz gombra, akkor csak a hívott személy képe tűnik el a kijelzőről és a híváskezelő gombok megmaradnak. Sok esetben csak úgy tudom bontani a kapcsolatot, ha repülő üzemmódba állítom a telefont.
Van itt köztetek olyan, aki hasonló hibát tapasztalt a hívások során?
A telefon nem root-olt és már mindent visszaállítottam a gyári beállításokra, de a hiba ugyanúgy fennáll..
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest