Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Dell notebook topic
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung LCD és LED TV-k
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Gaming notebook topik
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz
Dragon3000 #44 üzenetére
Tudod miért?
Mert a 100-as LAN chip kerül 1 dollárba a gigabites meg mondjuk 2dollárba
évente meg eladnak x millió TV-t így amennyi TV annyi millió dollárt spórolnak meg a főnöknek hogy vegyen új nyaralót vagy hajót magának
Az kellene hogy senki se vegyen TV-t 2-3évig és mindjárt féláron tudnak majd 3x jobbat adni mert anélkül tönkre mennénekVagy fel kellene gyújtani azt a gyárat ami 2021-ben még 100-as lan vezérlőt gyárt amikor gyárthatna jobbat is ugyanannyiból. Egy waferen tuti ugyanannyiba kerül a 100-as meg 1000-es vezérlőt is legyártani
Egyébként az LG az IPS panelt is nagyon durván visszabutította... Nekem sem lesz több LG TV-m inkább váltok VA panelra meg Sony Google TV-re.
Ott néztem és 6000 feletti kontraszt arány van VA panel mellett és normálisan néz ki rajta minden. LG G4 telefonba még LG tudott gyártani 1500:1 kontrasztos IPS panelt csak egyre olcsóbban akarják megoldani hogy nagyobbat kaszáljanak rajta
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest