-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz
tirszin #66006 üzenetére
Igen én csinátam. A háttérképet a telefonnal készítettem+ szerkesztés. Az ikonokhoz pedig letöltöttem képeket + szerkesztés és cseréltem a gyárit.
Mindenki másnak
Nem minden téren tökéletes(igen zavaró egy picit az átláthatóság,de élőben jobb), viszont tud a telónk egy marha jó lehetőséget,amit sokszor ki sem használunk,inkább témákat meg launchereket vadászunk. Pedig lehet egyedire szabni....nekem pl sokszor a gyári ikonok nem jöttek be,jó témát meg nem találtam(meg lg home letöltött téma be is laggolta a telót loli alatt)
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged