- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- OLED monitor topik
- Dell notebook topic
- Androidos fejegységek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
reap3r
aktív tag
válasz
neo_xperia #63646 üzenetére
Akkor kicsit jobban ismertetem a nézőpontomat:
Nem kritizálásnak szántam az irományt, de a win 7 maradt nálam az oprendszer, amit ilyenre ajánlok, mivel kb. mindent ezen írtak és ezen teszteltek rendesen... Az XP szerintem a legjobb oprendszer, de sajnos régi ilyenekhez, elvileg működnie kell, de múltkor privátban az egyik illető kért tőlem segítséget, mindent végignéztünk és hát az XP miatt nem ment neki a KDZ, amire nem pikk-pakk jött rá az illető...
A win 8-at azért zártam ki meg a 8.1-et, mivel ez az oprendszernek hívott valami, ha hiszed, ha nem egy rakat f*s, ezt az ember elhiszi vagy megtapasztalja, amikor nem csak netezik, hanem mondjuk hardveres dolgokkal babrál, scriptekkel szarakodik vagy bármilyen komolyabb dolgot csinál a win 8/8.1-en, ami nálam eddig mondhatni az összes gépen, amit használtam kb. 10 perc után fosta össze magát mindenféle hibával...
Az alaplapi USB port meg azért rohadt fontos, mert a mai asztali gépek 80%-a olyan config, aminél a ház az egyik legolcsóbb része, és hát ezek az olcsó házak mocskos sz*r elülső usb csatikkal vannak megáldva, ami miatt, ha egyszer mondjuk kdz közbe megszakad a kapcsolat, akkor az ember verheti a fejét a falba és üvöltheti, hogy :"PEDIG ÉN NEM IS HÚZTAM KI", aztán hozhatja vissza a telefont a működésképtelenségből. Amúgy láttam olyan házat, aminél az a bizonyos usb halálbiztos csatlakozó egy enyhe elmozdulástól leválasztotta a telefont...
Igen az ilyen dolgok nem 90%-os gyakorisággal történnek, de bárkinél beüthet ezek miatti hiba...
A driver-t azért kéne frissen tartani, mert ha hiszed,ha nem, akkor sem árt; -Igen,régi driverrel is megy minden, de pl. ha ráfrissítessz a windows-ra, akkor utána szépen lesheted, hogy a drivered működik-e még rendesen vagy nem, mivel régi mivoltából adódik, hogy nem biztos, hogy támogatni fogja az új "szuper" windows-t vagy éppenséggel valami hardveres kezelőt, ami frissült...
Ezek nem minden esetre igazak, de ez mind bekavarhat a KDZ-s telepítésnek...
Ehelyett tudom ajánlani a DM féle zip-es flashelhető romokat KK-ra való visszaálláshoz,de ugye ehhez meg kell a root+twrp kombó, amihez már kell picit bütykölni, de nem hordoz annyi hibalehetőséget, mint a kdz...
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged