Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Notebook hibák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Computex 2025: Háznézőben a Chieftec-nél
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kristof_
tag
Egy kicsit a futás témára visszatérve. Én az ebay-ről rendeltem egy ipod shuffle méretű (igazándiból utánzatnak is lehet nevezni) mp3 lejátszót. Nincs kijelző, gatyára felcsíptethető és tökéletesen szól. Tettem bele egy 2gb-os kártyát, nekem annyi bőven elég bele. És mindez 200ft volt
Egyetlen hátránya, hogy nincs rajta shuffle kapcsoló, amit meg is írtam nekik és ennek a komoly árnak a 30%-át vissza is térítették
De úgy vagyok vele, hogy kondiba és futáshoz tökéletes és mégsem került annyiba, mint egy alma...sokszor még utazáshoz is használom. Fél éve tökéletesen működik. Ezt csak, mint alternatívát írom le.
szerl: És még az aksija is rohadt jó.
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen (140)
- iPhone 15 Plus / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (141)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest