- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
A nokia mikrofonom mindig is nagyon jok voltak.
A hTc one-ban is az elejen nokiak voltak, de az ismert pereskedes utan, mar nem lehetett azokat beletenni.
Eg es fold a ket mikrofonnal rogzitett video ugyanannal a keszuleknel.
Azt akartam ezzel mondani, hogy nem az lg gagyi (mert a tobbi is ilyen), hanem azt, hogy a nokia a nagyon jo. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
...mert iszonyatosan karcolja a kijelzőt.
Ez finoman szólva is, bullshit! Én, utálom nyitogatni azt a tokot ki-be, de mivel kell rá valami védelem, - ha nem otthon vagyok, szinte egész nap ebben van a telefon. Ide-oda rakosgatom, sok telefonálás, zsebből ki-be és ezen semmilyen mikro karc nincs. Ha neked tényleg iszonyatosan karcolja az üveget, akkor a telefonodon lévő üveg, vagy bóvli, vagy ez a tok bóvli és/vagy selejt!
Kékes525:
Nekem nincs ilyen gondom és nem is jelezték, hogy rosszul hallanának,, teljesen tiszta.
Ez pedig jellemző erre az országra és a többségben lévő idiótákra, hogy saját tapasztalat nincs, valaki megerősítése kell, hogy irányíthassák. Azért, mert a barátja unokahúgának a régi kollégiumi szobatársa mondta neki, mert hallotta valakitől, hogy az nem jó, ő el is hiszi. B+! Azért vannak rogyásig mindenhol kirakva ezek a telefonok, hogy ha akarod reggeltől estig teszteld! Ha megkéred az eladót, akkor hívásokat bonyolíthatsz rajta, csakhogy TE magad dönts és legyen saját véleményed (végre), de erre a többség képtelen.
Inkább beír egy fórumba, ahol egy másik elmeháborodott megmondja a frankót, aki szintén csak hallomásból, vagy neten leírt idiótaságból megmondja, hogy az nem jó, mert az antutu-ban -2 ponttal kevesebbet kapott.
Markos-Nádas egyik kabaréjából ez pont idevág:
-Ha magának azt mondják, hogy ugorjon bele a kútba, akkor beleugrik?
-Hát tavaly kétszer húztak ki onnan! -
k5.20
senior tag
Az Imak tok nem puha. Ez egy merev tok. De nagyon jó a tapintása. Nem csúszós, kicsit sprőd. Nem hideg, hanem a kéz-meleget adja vissza. Amióta megvan többször lemostam, de a matrica hibátlan a hátulján.
Szerintem nagyon jó vétel, csak nem találtam én sem magyar forgalmazót. -
Sragi
őstag
Látom kínából jön.Változó.De 2-3 hét minimum.Ha most rendelsz akkor február vége azt mondom.
"Estimated between Mon. Feb. 24 and Mon. Mar. 17
Seller ships within 1 day after receiving cleared payment.
Please note the delivery estimate is greater than 10 business days.
Please allow additional time if international delivery is subject to customs processing." -
h3lios
addikt
Ne is mondd. Naponta sokan jönnek be és fikázzák a droidot, hogy milyen szar és folyton akard. Erre előveszik a zsebből a Galaxy Mini-t meg Ace-t. És még az iPhone-t hozzák fel példának.
Nos igen, a 200k-s droidos telók sem akadnak és fagynak szét.
Ha lenne iPhone 20k-ért az ugyan olyan rossz lenne, mint ezek a telefonok.
Ami a slusszpoén, hogy a WP alapjában véve 1 smooth és hülyebiztos rendszer, de nekem olyan kaotikus, hogy nem vennék soha. Minden beállítás kis külön oldalra szét van dobva. Már az asztali Win 8 ban is ezt utáltam. -
Danny365
őstag
Nekem is ezt csinálta, mikor stock ROMról váltottam, számomra az "javitotta" meg a dolgot, hogy internal storage-en kivül minden mást wipe-oltam, és úgy flasheltem a PA-t.
Mikor csak factory resetet nyomtam flash előtt, akkor a kernel sem változott.
@zola-
Jónak kell lennie, ha kdz frissités után nyomsz egy resetet, akkor a krikszkraksz progik is eltűnnek. -
banán007
tag
Fel is tenném most már, csak az a baj, hogy a QuickWindow tokot nem tudnám vele használni.
Eddig csak ez a próbálkozás van erre a megoldásra? ---> [APP] LG Quickwindow for AOSP ROMs [ALPHA] (xda) -
apaszka
veterán
Én full mindent bejelöltem. Én eddig mindig cwm/recovery-t használtam.
Ezzel most barátkozom. Csinált vagy három gigás mentést. Legalább vissza állításnál lesz minden.
Efs nem tudom itt mennyire veszélyes, de ahonnan jöttem ott nagyon sok gáz volt vele. Így azt is mentettem. Biztos ami biztos. -
ßrainiac
addikt
Nem raktam fel, egyelore ugy nez ki, hogy megyek vissza stockra.
A rendszer felelmetesen gyors, olyan mintha egy nexust hasznalnek, az ART es a GEL is nagyon tetszik, de az hogy egy normalis kepet nem lehet loni, nem franko.
Megprobalok egy stockmod rom + stockmod kernel + camera mod kombot nemsokara.
Jilian: Koszi, probaltam meg dalvikon, ART-on nem megy viszont.
-
ßrainiac
addikt
Mar jo par napja "kovetlek", egyre jobban gondolkozom rajta, hogy kiprobalom en is. Nem igazan hianyozna semmi az LG UI-bol, max a taviranyito amit hasznalok, bar ha jol tudom, ez flashelheto ra zip-kent.
Ami nagyon erdekelne viszont az a kamera. Van benne felvetel 60fps -sel? OIS-t hasznalja (vagy azt nem iranyitja szoftver egyaltalan
)? Esetleg flashelheto a stock-fele kamera app is, vagy csak az Optimus G-s van ra?
Thx
-
szabyka95
őstag
-
ForRedGlory
félisten
+1, nekem is az van fent, egyedül egy bugot találtam benne. Néhány videólejátszó nem szereti ha oldalra fordtjuk a telefont a teljes képernyő miatt -> kifagy a videó. Pl CineTrailer app. + A zenelejátszónál, amikor elindítom, néha várakozik 1-2 másodpercet. Cserébe tényleg baromi gyors
-
ßrainiac
addikt
Miert akarod torolni? Nem fut a memoriaban, ha kilovod. Ujrainditas utan sem tolti be. Jo az biztositeknak szvsz.
Icee: Ugy sejtem, DTS vagy DD hangsav van alattuk. Nem szoktam filmezni telorol, de biztos vagyok, hogy kodekre lesz szukseged, ha van ilyen.
beci: Mert betort a kijelzoje xD
-
ßrainiac
addikt
Igazabol csak az animacio gagyi es darabos de azt nem vettem eszre h gondolkodna. Rakjal custom romot
csoki46: A lumia 800 borzadaly ehhez kepest, nekem is volt anno. Nekem kivagta a biztositekot h elfelejti ami a vagolapon van
nem jegyzi meg az elmentett jelszavakat, stb. Bongeszo valasztek frontjan sem volt nagyon a toppon
A zene meg borzaszto volt rajta fulessel.
-
ßrainiac
addikt
Nekem minden lassu a telon ami LG, ez nem ujdonsag. Fogalmuk sincs, hogy hasznaljak ki a ezt az izmos hardvert
Ezt probald ki esetleg, azt irja h gyors es szimpla (teljes stock kinezet). A google fele eredetit nem talalni apk-ban, de kesobb megjelenhet sztem. Viszont csak 4.4-hez lehet ilyen a jovoben, itt kezdtek el az "appositast"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen routert?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged