Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Akciókamerák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Gyorsabban viszi ki a gyártást Kínából az ASUS
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD FX
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dezz
nagyúr
Hát, nem egy közkeletű formátum...
Egyébként úgy vettem észre, néha az okoz problémát, hogy inicializálni kellene a tévét frissítés után. (Mondjuk illő lenne úgy megcsinálni az új FW-t, hogy erre ne legyen szükség, ki a feje akarja állandóan újra beállítgatni a dolgokat?)
(#533) OldMike: Tök jó, hogy nincsenek tisztában vele, hogy a saját cégük milyen paneleket pakol a tévékbe... Mármint, hogy a nagyobbakban (32"-től) kizárólag saját gyártású IPS-t! Amúgy mintha már írtam volna, talán azt hiszed, hogy ebbe az egyetlen típusba véletlenül éppen Samsung panel kerül, vagy mi?
Nofear19: Szerintem megfelelő sebességű Ethernethez 1.4-es kábel kell.
-
OldMike
őstag
Attól tartok, hogy az LG támogatás nem tud semmit, vagy nem engedik neki, hogy bármit is mondjon. Csak 3 dolog az utóbbi időből:
Kérdeztem, hogy a frissítésekhez miért nem adnak leírást arról, hogy mi változott. A válasz: nincs információ.
Megkérdeztem, hogy miért inaktív a "levágás nélkül" funkció, holott a saját kislexikonuk szerint DTV esetén működnie kellene. Azt írták, hogy csak külső lejátszás esetén aktív (nekem akkor se), egyébként pedig - ha működik is - az eredeti képet állítja elő. Nos ez így nem valószínű, hiszen erre van egy külön menüpont "eredeti". Szerintem pedig az a funkció széthúzná a képet úgy, hogy a kijelzőn sehol ne legyen fekete sáv (a 4:3 képet simán megnyújtaná, a 4:3 adáson belüli 16:9-et pedig rendesen megjelenítené).
Azt is megkérdeztem, hogy a 37LM620S modellben IPS panel van-e. Azt írták, hogy nem tudják milyen panelt szerel a gyár a tévékbe.
Erről ennyit...
Új hozzászólás Aktív témák
ph LED háttérvilágítású, passzív 3D-s, LCD okostelevíziót teszteltünk, de ezúttal a kedvezőbb árkategóriából.
- Sony HT-A9 vezeték nélküli házimozi rendszer
- Harman Kardon AVR 171S erősítő és Harman Kardon HKTS 16BQ/230
- Új bontatlan Technics AZ80 Bluetooth fülhallgató High End, LDAC, HI-Res Audio
- Focusrite Scarlett 2i2 Gen 4 /// Teljesen Új // Számla + Garancia
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest