- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autóhifi
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
LeECO Le 1s (X500) Összefoglaló, tippek-trükkök. Megkérnénk minden kedves tulajt és leendő tulajt, hogy a kérdései előtt olvassa át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #5930 üzenetére
Asszem, nekem az X720 a bejövősebb. Bár én sem játszom, de szeretem, ha erő van a vasban...
Más. Egy hete a következőképpen jártam: A zsebből elővett X500-on hívást akartam kezdeményezni. Ám csak egy hibaüzi fogadott: a system UI sajnos leállt. Sehogy sem tudtam újraindítani. Helyesebben újraindult, de rögtön ezzel az üzivel mindig le is állt. Wipe sem segített, és fogalmam sincs mi történhetett a zsebemben.
Csak egy (szerencsére friss) TWRP és TC mentés-kombó segített visszarakni a gépet, de elvitt egy órát az életemből. Nincs ötleted (vagy bárki másnak) mi okozhatta ezt? Csak hogy meg tudjam előzni.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban ennek a nagyszerű készüléknek a tulajdonosai oszthatják meg egymással a tapasztalataikat/észrevételeiket, valamint közösen segítünk, ha esetleg valakinek problémája támad.
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest