-
PROHARDVER!
LeECO Le 1s (X500) Összefoglaló, tippek-trükkök. Megkérnénk minden kedves tulajt és leendő tulajt, hogy a kérdései előtt olvassa át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Biggeszkij #6678 üzenetére
Szerintem nincs.
-
MDMogyi19
csendes tag
válasz
Biggeszkij #6653 üzenetére
Szerintem a 3T-t is veri... XDA-n olvasottak alapján biztosan.
Amúgy a Pro3 arany színe valóban arany, ellentétben az 1S-sel. Nekem jobban bejön legalábbis. -
MDMogyi19
csendes tag
válasz
Biggeszkij #6651 üzenetére
Hidd el, jó váltás lesz, a Pro3 valami eszméletlen királyság
Várunk abban a topikban is -
tibcsi0407
félisten
válasz
Biggeszkij #6630 üzenetére
Engedélyek rendben vannak?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Biggeszkij #6622 üzenetére
Azért szeretem ezt jobban, mert jobb benne a Google integráció.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Biggeszkij #6620 üzenetére
Egyelőre nincs időm levegőt venni sem nagyon.
De majd 1-2 verzió után csinálok újat. Felesleges minden hónapban.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Biggeszkij #6618 üzenetére
A nyelvi fájlok függetlenek a rendszer működésétől.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Biggeszkij #6616 üzenetére
Raktál fel olyan alkalmazást, ami a locksreen-t, esetleg hátteret cseréli?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Biggeszkij #6610 üzenetére
Törölj minden ujjlenayomatot és biztonsági beállítást. Szerintem a backupod áldozata lettél.
-
privatposta
tag
válasz
Biggeszkij #6610 üzenetére
Szia,
Nekem akkor a pin kódot kéri. Nem enged be anélkül.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Biggeszkij #6575 üzenetére
Nekem semmilyen hibát nem produkált. Ilyeneket meg végképp nem.
Jó lenne, ha más is jelezne, de úgy látszik, hogy csak Neked gyártottam a rendszert. -
tibcsi0407
félisten
válasz
Biggeszkij #6573 üzenetére
Aha, lehet az is bezavar. Csak azoknak töröld az adatait, ami problémás. A beállításokból. Hátha segít.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Biggeszkij #6571 üzenetére
Tiszta telepítés volt, vagy a szokásos Titanium móka?
-
csori23
aktív tag
válasz
Biggeszkij #6564 üzenetére
Ez igen. Gratula
Kellemes ünnepeket és jó zenehallggatást az új fülesen
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Biggeszkij #6564 üzenetére
Gratula! Kellemes Ünnepeket!
-
JohnDoeHun
tag
válasz
Biggeszkij #6352 üzenetére
Nálam is ez volt és nem jöttem rá hogy mi nyírta ki. A megoldás tényleg a 2 ébresztés beállítása volt. Bár amióta 2van azóta ébreszt az első is.
-
lkksioskdl3
aktív tag
válasz
Biggeszkij #6350 üzenetére
Gyári hang van beállítva. Amikor kipróbáltam tesztként, nem volt baj.
-
csori23
aktív tag
válasz
Biggeszkij #6287 üzenetére
Itt azért vannak kompromisszumok.
A Letv-be olyan infra van, ami tanulni is tud. Erre lett megirva az saját apk-juk.
A mostani N4S telefonomon mennek a 3RD ir alkalmazások, de tanulni sajnos nem tud.
Igy marad az alkalmazáson belüli lista, vagy az ir kód bepötyögése (persze ha egyeltalán találsz az ismeretlen márkádhoz a neten) -
tibcsi0407
félisten
válasz
Biggeszkij #6287 üzenetére
Sajnos a lib-ek, amik vezérlik az IR-t, az APK mellé vannak berakva. Ezért van az, ha felraksz egy külsős alkalmazást, akkor nem látja a távirányítót, mert nincs hozzá driver gyakorlatilag.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Biggeszkij #6285 üzenetére
Szerintem lesz. Így mindenképpen. MAx az IR lesz probléma.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Biggeszkij #6062 üzenetére
Nem harap az angol sem. A rendszert már ismered, mint a tenyered, a többi alkalmazás úgy is magyar lesz Morelocale után.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Biggeszkij #6050 üzenetére
Sajnos nem akar ezzel foglalkozni. Egyszerre fejleszt most legalább 5 telefonra, így már nem fér bele neki. Főleg úgy nem, hogy nincs is telefonja, csak nyelvi patch-et tud csinálni.
Most a Le 2-re is kijött Kínában a MIUI, működő(!) ujjlenyomatérzékeléssel. Arra is azt mondta, hogy nincs ideje több nyelvet beletenni. -
tibcsi0407
félisten
válasz
Biggeszkij #5941 üzenetére
Neki még mindig 009S BB72 fut.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Biggeszkij #5939 üzenetére
Hiába kérem meg, ha nem tudja min tesztelni. Én sem tudom letesztelni sajnos. Ha vennék egy Cool1-et, akkor a Le 2 Pro-t megkapná az asszony, én pedig tudnám tesztelni a kis dolgaimat a Le 1s-en, de az még picit odébb van.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Biggeszkij #5937 üzenetére
Lehet valami törölte a cache-t, vagy a Dalvik-ot. Nem tudom mi lehetett az oka.
Próbáltam csinálni egy ROM-ot, de csak azt értem el vele, hogy csori23 telepíthette újra a telefonját.Nem tudom mit csinálok rosszul, jó lenne egy profi segítség, mert szívesen dobnék össze havonta egy ROM-ot a PH-s közösségnek.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Biggeszkij #5933 üzenetére
A patch egy kicsit labilis sajnos, mert utólag felrakva megkavarja a dalvik-ot. Azért is írtam, amikor közzétettem, hogy nem szabad semmilyen wipe-ot alkalmazni.
Bár, hogy a zsebedben mi történt vele, azt el sem tudom képzelni. Reméljük BB mester még kiad belőle egy ROM-ot 016S-re is, ahol már ezek a fájlok lesznek benne, hogy ne kavarjon bele a Dalvik-ba. -
tibcsi0407
félisten
válasz
Biggeszkij #5931 üzenetére
Felraktad a nyelvi patch-et?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Biggeszkij #5929 üzenetére
Szerintem nem. Én személy szerint örülök neki, ezért is gondolkozom, hogy számomra a Cool1 jobban megérné. Játszani nem szoktam és a 652 a 4050-es akksival nagyon komoly üzemidőket fog produkálni.
A kamerája biztos, hogy jobb lesz a dual érzékelők miatt a Cool1-nak. -
tibcsi0407
félisten
válasz
Biggeszkij #5927 üzenetére
Jobb a forrás. Valamint a forrás forrása. A Mobilarena néha hülyeségeket ír a cikkeiben.
A Cool-t is CoolEco-nak hívja. -
tibcsi0407
félisten
válasz
Biggeszkij #5925 üzenetére
Azt gondolom én is, hogy már ez az a ROM, amire mindenki várt. Most a 017s beta szivárgott ki Le 2-re, kapott egy 3 ujjas képernyőmentés funkciót, optimalizáltak a játékok futtatásán, meg kicsit több RAM-ot kajál, de cserébe még vajsimább a rendszer.
Tegnap bemutatták a Cool1-t, nagyon izgalmas készülék lett a dupla kamerával és a nagy akksival, nagyon olcsón, meg szeptemberben jön a Le 2s, brutális hardverrel.
Valamelyiket biztosan beújítom. -
tibcsi0407
félisten
válasz
Biggeszkij #5923 üzenetére
Nincs. De az 5.8 hozta a funkciókat, amit a 6.0 hozott volna, így szerintem napolják azt. Elméletileg jön az indiai verzió az 5.8-ból ebben a hónapban.
-
VenczelG
tag
válasz
Biggeszkij #5860 üzenetére
Egy ismerősöm mindig az aliexpressről rendel. szinte soha nincs vám, mert magánszemélyként küldik. Viszont így még kérdésesebb a garancia. Amíg tart a vevővédelem addig jó, mert vissza lehet szerezni a pénzt. Vagy pl hamis telefont küldenek, akkor a vételár háomszorosa jár, ha a hírdető az állította a hírdetésben hogy ededeti
-
defygaben77
tag
válasz
Én is Tinydeal-ről rendeltem az 1s, X500-amat. Európai raktárból, így nem kellett vámot fizetnem. Egyszerre rendeltem vele kiegészítőket, azok mégis Kínából jőttek. A telefon itt volt 5 napon belül, a többi kínai cucc kb. 3 hét alatt. A telefonhoz semmi papírt, számlát egyebet nem kaptam, ami nekem egy kicsit meglepő volt. Itt többen is mondták, hogy nincsen rá szükség, a rendelés fent van online az oldalon, az alapján lehet garanciáztatni, ha kell! Erről szerencsére nincs tapasztalatom, remélem, nem is lesz!
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz
Már alszanak.
-
lkksioskdl3
aktív tag
válasz
Biggeszkij #5852 üzenetére
Ehez viszont van jó hírem. A cib mobilbank-ban már lehet használni az ujjlenyomatot. Bár ez inkább a cib érdeme.
-
VenczelG
tag
válasz
Biggeszkij #5850 üzenetére
Én sem tapasztalom a hibákat. Csak a facebook appal a keresés, de az nyilván az app hibája vagy az a baja, hogy minden engedély meg van tőle vonva.
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz
Biggeszkij #5805 üzenetére
Ja, néztek=nézek. Sorry.
-
privatposta
tag
válasz
Biggeszkij #5798 üzenetére
köszi az ötletet!
sikerült engedni az írást, és minden visszajött a régi rendszerből.
most nagyon örülök, csak jópár órát eltöltöttem ...visszatérek, ha javítják a sim-et és más hibákat
köszi mindenkinek a segítséget
-
privatposta
tag
válasz
Biggeszkij #5798 üzenetére
akkor azt még megkeresem valahogyan a twrp-ben
-
szmyky
aktív tag
válasz
Biggeszkij #5761 üzenetére
Igen ez jó ötlet, nehogy telepítő nélkül maradj.
Köszi a figyelmeztetést. -
tibcsi0407
félisten
válasz
Biggeszkij #5668 üzenetére
LeTV-nél is volt már púpos akksi az egyik ismerősnél.. Kinyomta a kijelzőt. Most van úton a csereakksi bele.
(#5670) fecosrac
Annyit vesz fel a készülék, de a kérdés az, hogy ez jól van-e szabályozva? Én kikapcsoltam a gyorstöltést is, meg a Blitzwolf töltőmet használom a gyári helyett. Nem tudom elhinni, hogy egy olyan gyors töltés, mint a Pumpexpress nincs negatív hatással az akksi élettartamára. Unibody háznál pedig komoly szívás kicserélni.
-
fecosrac
tag
válasz
Pontosan ezért kérdeztem. Nekünk is volt már olyan telónk aminek így járt az akksija.
Nem foglalkoztunk vele, hogy otthon épp melyik töltő akadt a kezünkbe és azzal töltöttünk amit éppen megfogtunk.
Aztán történt, hogy az egyik akksi felpúposodott és azt mondták a szervizben, hogy az erősebb töltő használata okozhatta ezt a jelenséget.
A kollégám viszont váltig állítja hogy csak annyit vesz fel a készülék amennyit tud, mint ahogyan tibcsi is írta.
Ezért tettem fel a kérdést, hogy ti hogyan tudjátok. -
Biggeszkij
aktív tag
válasz
Nehogy így járj. Ez egy THL teló akksija.
-
fecosrac
tag
válasz
Biggeszkij #5634 üzenetére
Az xposednek van újabb verziója? Az újj bb72-re mikor fel akartam tenni azt írta, hogy erre a rendszerre már nem megy fel. Így meg ugye nem tudom szabályozni az értesítések hangerejét külön.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Biggeszkij #5640 üzenetére
Van 520-asa is.
-
VenczelG
tag
válasz
Érdekes! Nálam meg állandóan rezgett érintésre. Az androidos billentyűzet mindig rezeg. Ha ki kapcsolom akkor is. A SwiftKey felrakása után megoldódott, az engedelmeskedett.
-
csori23
aktív tag
válasz
Az erintesre rezegjen opció nálam sem működik,pedig jó lenne. Gyári 15sen még működött.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Biggeszkij #5638 üzenetére
Onnan, hogy X600-ra is fejleszt. Gyakorlatilag ugyanaz a rendszer. Ez az oka, hogy csak egy patch-et csinált.
-
defygaben77
tag
válasz
Nekem az az opció hiányzik leginkább, hogy a képernyő lezárt, ha az időnél érintettük meg!
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Biggeszkij #5462 üzenetére
Szuper! Legalább meglátod, hogy a 007s óta mennyit fejlődött a rendszer.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Biggeszkij #5457 üzenetére
Gyári ROM-ban nyomsz egy tárhelyformázást és ugyanaz az eredmény.
Nincs SP-s 013s. Talán 07s va valahol, ha Neked az jó. Gyakorlatilag mindegy, mert azt is lehet OTA frissíteni 013s-re végülis.
Itt lesz
A jelszó: androidbrick.TR -
tibcsi0407
félisten
válasz
Biggeszkij #5455 üzenetére
Minek SPFT? Rakd fel TWRP-ből a 013s-t, majd a stock recovery-t a fastboot paranccsal. Szerintem ez az út is járható.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Biggeszkij #5453 üzenetére
Hát ez nem fog így menni. Mert a 012s ROM az indiai. Kínai 013s kell stock recovery-vel.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Biggeszkij #5371 üzenetére
Dikk mé'?
-
csori23
aktív tag
válasz
Biggeszkij #5371 üzenetére
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Biggeszkij #5359 üzenetére
Igen, ezt nyomták volna ki 30-án. Gondolom átnevezték beta-ra.
Nálam most az megy a Le2-n, hogy elindítom a Google fiókba a belépést és kiüti a SIM kártyát. Fogalmam sincs hol függ össze a kettő. -
JohnDoeHun
tag
válasz
Biggeszkij #5326 üzenetére
Mi a band beállításod az engeneering-ben. Amúgy fél éves a kártyám meg az asszonyé is.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Biggeszkij #5326 üzenetére
Nem tudom. Elvileg a fórumtárs több kártyával is kipróbálta. Vodával ment neki például. Azt hittem, hogy a modemmel összeakad a T-com SIM, de akkor ott más gond van.
(#5327) PLacc
Hát na
OCR-ből csináltam, ez lett az eredménye
-
PLacc
senior tag
válasz
Biggeszkij #5317 üzenetére
Kérdés, hogy JohnDoeHun-nak is beta-ja van?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Biggeszkij #5317 üzenetére
Hoppá! Azért ezt eddig is nyilatkozhattad volna kolléga.
Valami rémlik, hogy írtad is. Csak azt nem, hogy Telekom-e. -
JohnDoeHun
tag
válasz
Biggeszkij #5286 üzenetére
A miui8 meg nem multilang néhol még az angol is kínai. Így marad a 7-es.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Biggeszkij #5284 üzenetére
-
szmyky
aktív tag
válasz
Biggeszkij #5267 üzenetére
...jó oké!
Elfejtettem idézőjelbe tenni az "elajándékozom" szavat.
Úgy értettem, hogy olcsón piacra dobom! -
JohnDoeHun
tag
válasz
Biggeszkij #5189 üzenetére
Engeneering menüben lehet állítani vmit a mobilhálózattal kapcsolatban? Jelenleg 2 telekomos kártyát próbáltam mind2 slotban de nem látta a teló őket.
-
JohnDoeHun
tag
válasz
Biggeszkij #5130 üzenetére
Elolvastam a leírást. Elég meredeknek tűnik így h még sosem csináltam. Mi van a driverekkel? Az jó neki ami fent van (win10). Illetve elkezdtem a lépéseket és kapásból a scatter-nél azt az üzit kaptam h invalid. Egyébként a v5.1320-as sp toolt szettem le. Lehet h a v3 kéne?
Más. Ha mondjuk van komplett mentésem (twrp) a telóról és vissza akarok rá térni akkor mit kell visszarakni? Gondolom az nvram nem kell, a data csak akkor ha a telepítéseket is vissza akarom rakni de a system meg a system image között mi a különbség? A boot, recovery, cache, firmware lényeges? -
JohnDoeHun
tag
válasz
Biggeszkij #5128 üzenetére
+1
Most belaktam a bb72-t. Holnap elmentem. Az indiai módosítatlan 12-t tetted fel? Az flashtoolos? Sosem használtam még. -
csori23
aktív tag
válasz
Biggeszkij #5086 üzenetére
Talán azért nem frissitgetik, mert ha jól tudom az UMI telók AOSP androidon alapon futnak, igy nyilt a forrás, de lehet tévedek.
-
csori23
aktív tag
válasz
Biggeszkij #5082 üzenetére
Én csak abban bizok, hogy a rengeteg eladott példány miatt nem hagynak minket cserben.
Nagy csalódás volna a fogyasztóktól, ha hirtelen megszünne rá a fejlesztés.
Más.
Az UMI-ra most is jellemző az amit irtál? Csak mert én szemezek egyel. -
tibcsi0407
félisten
válasz
Biggeszkij #5082 üzenetére
Már ez is mályvacukor. Nem keverendő az EUI verziószámmal.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Biggeszkij #5071 üzenetére
"Egyébként, ha ez az irány romolásban, akkor nagyon elégedettek leszünk."
Az irány az, hogy a gyártó kukázza az sp_flashtool supportját. Ennek köszönhetően a Le2 pl. ha tégla lesz, miként az enyém, akkor dobhatod ki a board-ot, vehetsz teljes árban másikat...
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Biggeszkij #5071 üzenetére
Merész húzás volt ráereszteni az indiaira, de úgy látszik, hogy bevált.
Ennek nagyon örülök! -
VenczelG
tag
válasz
Biggeszkij #5063 üzenetére
Tudni már, hogy az 5.8-ra mikor lesz magyar nyelv? Már nagyon várom.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Biggeszkij #5063 üzenetére
Nálam is ez a vízválasztó. Ha nem érdekelne, akkor az X600 a jobb vétel.
-
csori23
aktív tag
válasz
Biggeszkij #5061 üzenetére
Told fel a MIUI-t. Nálam nagyon úgy néz ki eddig,hogy megmarad.
-
csori23
aktív tag
válasz
Biggeszkij #5059 üzenetére
Csak a Calendár appra gondoltam, de ha ezeken túl vagy amiket leirtál, akkor sajna nekem sincs most ötletem...
-
csori23
aktív tag
válasz
Biggeszkij #5057 üzenetére
A fiókodban gondolom be van állitva a automatikus szinkronizálás, és engedélyezve is van?
Az adat törlést, próbáltad? Vagy Uninstall, Dalvik wipe, Majd újra install? -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Biggeszkij #5031 üzenetére
Az IPS panel pont fordítva: a fekete az alapszín, ezt távolítja el. Szintén folyamatosan világít, de a fehérhez kell a legnagyobb jelszint a mátrixban.
-
PLacc
senior tag
válasz
Biggeszkij #4984 üzenetére
Ez így igaz. Ha nem viseled, akkor nem lesz baja
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Biggeszkij #4984 üzenetére
Sok volt a húsvéti locsolópálinka...
-
PLacc
senior tag
válasz
Biggeszkij #4981 üzenetére
Ezekkel az IMAK-okkal az a baj (ahogy Tibcsi is írta korábban), hogy mindenféle behatás nélkül berepednek a sarkoknál pár hét után. Nekem kb 1 hónapot bírt...
-
kenyocsaba23
tag
válasz
Biggeszkij #4976 üzenetére
Egy linket tudnál esetleg adni a tokhoz?
-
fecosrac
tag
válasz
Biggeszkij #4976 üzenetére
Na ez jó hír, köszi. Rendeltem a minap én is egyet. azért érdeklődtem.
Egyrészt a szilikontok elég csúnyán elszíneződött, másrészt az bizony hatással van az üvegfóliára ha nyomás éri.
Remélem a kristály majd mindkét problémára megoldás lesz. -
tibcsi0407
félisten
válasz
Biggeszkij #4891 üzenetére
Nope. Nincs még fingerprint applock, a zene az a LeTV fordítása
A földesúr meg kb olyasmi, mint én itt. De a lényeg az, hogy már jó ütemben halad a dolog, pár hét és élesben tesztelhetitek. Van már pár másik topik is róla és nagyon elégedettek vele.
Az biztos, hogy a srácot seggberúgja a LeTV egy zárt beta megosztása miatt. Egyébként a rendszer kb az, mint ami nekem van a Le 2 Pro-n. -
csori23
aktív tag
válasz
Biggeszkij #4762 üzenetére
Az új generáció megjelenésével ez mindig igy van.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Biggeszkij #4666 üzenetére
Pedig egész csini. (tudom, ez is szubjektív
)
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Biggeszkij #4622 üzenetére
264 Dollar. Abból jönnek le a kedvezmények. A sima Le2 200 körül van. Azért vettem inkább a Pro-t, mert a következő szériáig nem cserélek úgy sem. Így a jobb kamera és 4 GB Ram nem árthat.
-
Katatonia666
aktív tag
válasz
Biggeszkij #4618 üzenetére
Köszönöm! Megtaláltam, és be is vált. Én biztos nem jöttem volna rá!
Max Google segített volna...
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Biggeszkij #4592 üzenetére
Lassú voltam. De azért itt lesz. Tud magyarul is, bár először kínai.
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz
Biggeszkij #4591 üzenetére
Az összefoglalóban szereplő GrossoShop-os TWRP viszont kezeli.
-
csori23
aktív tag
válasz
Biggeszkij #4577 üzenetére
Jaja, én is a TB-t használom.
Minden másra ott a MasterCard -
tibcsi0407
félisten
válasz
Biggeszkij #4581 üzenetére
Igen. MTP és ADB képes recovery kell. A 3.0.1 tudja nekem.
-
VenczelG
tag
válasz
Biggeszkij #4581 üzenetére
Én miután töröltem, utána másoltam át a zippet. Otg-ről vagy pc-ről.
-
Katatonia666
aktív tag
válasz
Biggeszkij #4577 üzenetére
Szerintem tiszta telepítés kell, a data törlésével együtt.
-
Katatonia666
aktív tag
válasz
Biggeszkij #4568 üzenetére
Igazad lehet abban, hogy az appok befolyásolhatják egymást. De szerintem a ROM-ok se olyan full kiforrottak, mint egy "nevesebb" márkánál. Bár ez se feltétlenül igaz. Na mindegy.
Vörösgárdista... Ezen szakadtam. -
tibcsi0407
félisten
válasz
Biggeszkij #4568 üzenetére
-
Katatonia666
aktív tag
válasz
Biggeszkij #4558 üzenetére
Ez fura. Nálam is BB72 van, de még egyszer se dobta el az egyénileg kiválasztott csengőhangot. A VNMOD nálam már nem is tudom, miért nem vált be. Talán az akkuidővel voltak bajaim, és ha jól emlékszem, a magyar abban kevesebb %-ban volt megcsinálva, mint BB72n-nél.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Biggeszkij #4558 üzenetére
Érdekes dolog ez, mert a rendszerek alapja ugyanaz és megnéztem régebben, még a build.prop-hoz sem nyúltak hozzá egyáltalán, nemhogy mélyebben a rendszerbe.
A VNMOD-nál talán az Lspeed hozhat valamit a konyhára, de nem vagyok benne biztos.
Egyébként gyakran megéri rászánni azt a két órát és újrakonfigolni tiszta telepítéssel.
A Marshmallow-ra én is kíváncsi leszek, de ott a magyar nyelvvel lesznek gondok eleinte, mert belenéztem a Le 2 Pro nyelvi fájljaiba és naná, hogy megberhelték -
tibcsi0407
félisten
válasz
Biggeszkij #4517 üzenetére
Ezt néztem régen. Meg is lepődtem rajta, hogy Indiában van olyan ember, akinek tiszták a körmei.
-
defygaben77
tag
válasz
Biggeszkij #4423 üzenetére
Tudom! Sőt! Normál oldalon is meg tudom nézni!
De akkor is dühít!
-
gorcsev27
tag
válasz
Biggeszkij #4339 üzenetére
Ha te megtehetnéd, hogy havonta lecserélnéd, te sem ilyeneket vennél. És az sem biztos, hogy cserélgetnéd, ha megtehetnéd.
A típus tippelgetést meg hagyjuk, mondtam, hogy teljesen lényegtelen, hogy én milyet vettem és azt miért vettem. (Annyit elárulok, hogy nem lehet egy lapon emlegetni egy Umival)
Azt pedig én sem írtam, hogy baj, hogy elégedetlen azzal, amit vett, csak akkor nem kellene egyik hozzászólásban tömjénezni, a másikban meg nyavalyogni a hibái miatt, hanem egyszerűen belátni, hogy óccó, de legalább szar.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban ennek a nagyszerű készüléknek a tulajdonosai oszthatják meg egymással a tapasztalataikat/észrevételeiket, valamint közösen segítünk, ha esetleg valakinek problémája támad.
- Diablo IV
- Politika
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest