Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
Azért nem érdemes írni egy oprendszert, ami úgy néz ki, mint a windows, úgy működik, mint a windows és kompatibilis, mint a windows, mert ilyen már van: a windows xp - igen, de épp az volna a lényeg, hogy ne a winxp legyen az, hanem egy Open Source, Micro$oft független rendszer.
Vérpistike meg csak maradjon a windowsánál és hagyja békén a linuxosokat. - olvasd el mégegyszer az ide vonatkozó bekezdésem....
ha a játékok sebessége miatt beleintegrálnák a grafikus motort a rendszermagba és ettől instabillá válna az egész, akkor komolyan hisztizni kezdenék. - akkor oldják meg úgy, hogy jó legyen... de azt neked is el kell ismerned, hogy komoly vonzerőt jelentenének ha az igazán nagynevű játékok (Crysis, UT3, Oblivion, WoW) elérhetőek lennének Linuxon... mert így sosem lesz megfelelő a Linux a játékosoknak, akik azért a PC felhasználók elég jelentős táborát teszik ki...
doc: akkor vagy én vagyok ügyetlen vagy nem értettem meg valamit... mire sikerült volna feltelepítenem, mindig vmi kernelt hiányolt... vagy kernelt kellett volna fordítani... vagy valami ilyesmi...
windows alatt a Detonator telepítése ha jól emlékszem szintén 2-3 "Tovább"-ból és egy újraindításból áll
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest