- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nOvOp
senior tag
válasz
ensolid #9437 üzenetére
Annak idején én ezt a rom-ot tettem fel és ehhez kellett a 4.4 miatt az újrafelosztás. Azt pedig a rom oldalán is megtalálható Proton_KK_Repart_Tool_v1.0 (859 dls) programmal végeztem el. Innentől kezdve már nem kellett partícionálást végeznem. Felment az összes MIUI. Viszont amit most szeretnél, abban nincs magyar nyelv.
-
Toth_Jani
őstag
válasz
ensolid #9434 üzenetére
Nálam ez van fent ez egy 4.4-es ROM ezért kezeli az okos eszközöket is.
De nálad a kép lehet azért is rossz mert valaki összetapicskolta a kamera lencséjét, legalábbis nagyon úgy néz ki mintha nem volna tiszta az üveg.
[Proton ROM] -
Toth_Jani
őstag
válasz
ensolid #9431 üzenetére
Bár már lecseréltem K3 note-ra de azért megvan, az utolsó amit felraktam az a ProtonKernel ROM, szerintem nem csinál rossz képeket, de..... kell neki a napfény, sötétben a nagy testvére is ronda képet csinál.
A Kamera alkalmazásokat érdemes próbálgatni mert igenis van különbség, én most az Open Camera alkalmazást használom, elég fény mellett szépek a képei.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Négymagos processzorral szerelt, kétkártyás okostelefon a pc-iről jól ismert Lenovotól, amely ráadásul igen olcsó, persze némi kompromisszumért cserébe.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NBA és kosárlabda topic
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Google Pixel topik
- AliExpress tapasztalatok
- Politika
- Eredeti játékok OFF topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest