-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
válasz
attilav2 #286 üzenetére
Egyébként én is komolyan gondolkodok egy A820 beszerzésén, a G300 erősen ram korlátos, bár a Dazozoo féle CM10.1-el eléggé tűrhető, és testreszabható, de ehhez kellene a hivatalosan nyitott bootloader, mert a töröttel ledobálja a hálózatot és újraindulgat, viszont a huawei még mindig nem küldött, és nemcsak nekem, bootloader nyitó kódot ez elég nagy csalódás pedig már vagy két hete kértem és azóta többször is.
Ahogy néztem a tmallboxot magyar nyelvű szoftverrel küldik, és bízom benne hogy out of the box jól fog menni és nem kell semmit mókolni, ezt az 1g ram is garantálná elvileg. Bár JB 4.2-t azért raknék talán rá mert
a két újjal lehúzható kapcsolósor nagyon tetszik, illetve ennek testre szabhatósága miatt a CM10.1-t preferálnám. Elérhető erre a telóra?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Négymagos processzorral szerelt, kétkártyás okostelefon a pc-iről jól ismert Lenovotól, amely ráadásul igen olcsó, persze némi kompromisszumért cserébe.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Viccrovat
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elden Ring
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest