- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Androidos tablet topic
- iPad topik
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem tök egyszerű: A nagy felhasználók által termelt kereslet növekedés nem kompenzálja a piac nagy részének az SSD-k felé fordulását.
Ha ezek a sok adatot tároló szereplők nem lennétek, akkor lehet, hogy hmarabb zárták volna be ezt a gyárat.
Szerintem ilyen egyszerű.Én a másik oldalt látom inkább:
0 - a cikkben tárgyalt SSD terjedés
1 - torrent vs gyors net - én és sok ismerősöm már jó ideje nem tárolunk el minden megnézett filmet (mint régen), mert percek alatt lejön, így a 3 éves winyóimon most van egy rakás hely valóban fontos dolgoknak.
2 - felhő - a cégünk eddig szerver bérléskor vett egy csomó felesleges tárhelyet, mert úgy volt olcsó csomagban. 300GB-os szerver winyón tároltunk 10GB adatot OS-sel együtt. A felhő óta ez nem így van, mert felhasznált területért fizetsz. Több ezer gépünk van a felhőben, szóval jelentős ez a spórolás.
3 - PC-ktől való elfordulás mobil/tablet irányba
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az indok egyszerű: nem kell a piacnak annyi merevlemez, amennyit gyártani tudnának.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest