- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
qad
senior tag
Első dolgom nekem is az fps játékokban kikapcsolni a motion blurt, már ahol ki lehet. Van ahol csak low-ra lehet csökkenteni.
Szerintem semmi értelme ennek a funkciónak, legalábbis gyors mozgású játékokban, mert ott csak zavaró.Az RTX effektről is ez a véleményem. Megnéztem ultra és high beállításokon is az új Metroban, kb egy nagy elmosódást produkál, csak a motion blurral ellentétben ez már álló képnél is elmos mindent. Gyorsan ki is kapcsoltam D.
-
zorrokalap
tag
20 kepkocka alatt*
Ez az erobol megoldas, de egy jo motion blur + freesync/vsync sokkal termeszetesebben megoldja a dolgot, persze egy CS:GO-hoz 120hz jobb, de alig van egy-ket kompetitiv jatek ahol tenyleg kell a 120hz.
A legjobb persze mindketto minel tobb hz egy jo montion blur es vsync.
A problema csak az hogy szinte egy jatekban sincs rendes motion blur, mind el van tulozva, fake vagy tul sok eroforrast zabal.P.l. sztem a Word of tanks egesz jo, de a DCS World undorito fake motion blur.
Tapasztalatobol irom van 144hzes monitorom is.
Csak hogy legyen ON is: a raytracing itt erdekes lehet mert nem mondhassak hogy vegyel 4*2080 Ti-t a quake II-hoz hanem abbol foznek ami van.
A 4k is rohejes 8k-rol nem is beszelve mert akkor nem lesz jobb a grafika, 4-szer erosebb = pont ugyanez a szint csak 4k-ban, de nem is azt irtak csak hogy tamogatja a megjelenitot.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Project Scarlett néven futó fejlesztés hardveréről rögtön az új generációs PlayStation ugrik be.
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest