Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
Vese?
Ne röhögtess, azért jó ha 200k-t kapsz. Maga az S2 is milliós nagyságrendbe fog kerülni. Nem mondom, én is elfogadnék egy ilyet, habár a váz önmagában semmit nem ér. A hozzávaló obik fix létükre akorák, mint egy FF-es zoom obi, és akkor még árukra is lazán rátripláznak. Mellesleg ez leginkább stúdióba készült, magyarán ha nincs meg a 2 millás berendezésed, világításod, akkor szintén nem mész vele semmire, legalábbis nem tudod kihasználni a képességeit. -
brumesz
aktív tag
ha lenne ilyen gép a valóságban, a fél karomat odaadnám érte. csak az a baj hogy kevés lenne. gondolom egy ilyenért legalább egy vese kéne...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Flow
senior tag
Ami pörög, az van felül. Ha valami lényeges, biztos rajta van az első oldalon. Ha megnézed, például itt a tükrös szekcióban még 2 hónapos utolsó poszttal is van téma.
Jobb oldali sáv testre szabható. Ha jól tudom, akár 20 utolsó topicos hozzászólásod is odakerülhet, de ha ez nem elég, a "kedvencek" közé is rakhatsz linkeket. Ez elég lehetőséget ad a személyre szabáshoz, és így a keresések számát is kellően lecsökkentheted.Másik dolog pedig, hogy ha egy szekcióba menne az összes hírrel kapcsolatos fórumtéma, akkor meg ott káosz lenne. Vagy külön hír/hasonló felosztásnak kéne lennie, mint a "fő" fórumoknál? Felesleges.
Egyébként lehet ilyenekről ötletelni itt, ha jó tipp van, igyekszünk tenni az érdekében.
-
Flow
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Valami "dreamcamera" szerű elnevezése volt a versenynek, gondolom ezért írta oda a specet.
-
FoxiestFox
félisten
Fotós témakörben mikor van nem-uborkaszezon? Lassan többet lehet olvasni nem létező, de szépen fotosoppolt gépekről, (és pletykákról/fw-frissítésekről..) mint létezőkről.. vicces mikor odaírja a készítő hogy mik a technikai paraméterei.. mégis minek?
Kisiskolás önmagam juttatja eszembe, mikor rajzoltam kisautókat, odaírtam alá egy fantázianevet, és hogy hány lóerős/mennyivel megy... Nem gondoltam hogy felnőtt emberek majd engem utánoznak. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Nikon AF-P DX Nikkor 10-20mm f4.5-5.6G VR (makulátlan állapot!)
- 14000 expo - Sony A6100 megkímélt állapotban, gyári dobozában és összes tartozékával OLVASS LEÍRÁST!
- Tamron 18-400mm F/3.5-6.3 Di II VC HLD objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Fotospeed F4 Fox - Gyorskioldós fotós vállpánt + Case Logic kézpánt
- Samsung NX5 MILC váz objektívvel szettben vagy külön eladó
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ne röhögtess, azért jó ha 200k-t kapsz. Maga az S2 is milliós nagyságrendbe fog kerülni. Nem mondom, én is elfogadnék egy ilyet, habár a váz önmagában semmit nem ér. A hozzávaló obik fix létükre akorák, mint egy FF-es zoom obi, és akkor még árukra is lazán rátripláznak. Mellesleg ez leginkább stúdióba készült, magyarán ha nincs meg a 2 millás berendezésed, világításod, akkor szintén nem mész vele semmire, legalábbis nem tudod kihasználni a képességeit.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kisiskolás önmagam juttatja eszembe, mikor rajzoltam kisautókat, odaírtam alá egy fantázianevet, és hogy hány lóerős/mennyivel megy... Nem gondoltam hogy felnőtt emberek majd engem utánoznak.