- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi 3/3 Pro
Nem 3S! 3S topik erre: [link]
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met:
Évek óta úgy használom a készülékeim, hogy folyamatosan aktív a mobilnet és a wifi IS.
A készülék nagyon okosan a wifit részesíti előnyben, ha kimegyek a wifi vételi körzetéből, átvált mobilnetre.
Nincs szükség kapcsolgatásra. Persze, ha a wifit bekapcsolod, és a készülék kapcsolódik valami wifire, a mobilnetet nem használja.Orlin:
Kapcsold ki-be, ha nem segít, változtass témát, majd állítsd vissza. -
Upo
addikt
O-key tokennek használod az appot még a régi romon, belépsz vele pc-n az internet bankba. A mobilalkalmazás menüben újraregisztrálás, ott elvileg kapsz új kódot. Felrakod az új romot, és ezzel a kóddal aktiválod, nem kell sehova telefonálni. Már amennyiben az érvényességi idején belül megcsinálod a telepítést.
-
Met
nagyúr
Túrom a netet már egy ideje, mindenhol ezt javasolják. De ez nekem be van kapcsolva és a lebegő üzenetek engedélyezése is.
A másik amit írnak hogy a képernyő felbontásán kell állítani, ezt hol tehetem meg? Nem találtam ilyen menüpontot.
Global 7.1 stabil 7.1.1.0 (LHPCNCK) romom van. -
tboldi
nagyúr
Nem MIUI sajátosság, Android 5.0-től felfelé nem engedélyezett az SD-kártyára írás alapból. Menj a beállításokba, válaszd ki a telepített alkalmazásokat, görgess a legaljára, és lesz ott egy Dokumentumok nevű app, ami mellett az van írva, hogy letiltva. Bökj rá az appra és nyomj rá alul az engedélyezésre. Ezután visszamész az ES-be, és amikor írja, hogy ki kell választani a kártyát, akkor leokézod és rányomsz a kiválasztásra.
szerk.: Ha nem szórakozok a képek keresésével...
-
Met
nagyúr
Újabb PlayerPro-s kérdés.
Be van állítva a programban hogy mappa ahol a zenék vannak, ennek ellenére beleveszi a mindenféle csengőhangokat. Működik itt is az mint sima androidon hogy beteszek a könyvtárba egy nomedia file-t?
Illetve a hangerő gomb hosszan nyomásra track léptetés sem működik. -
hedgehog01
tag
Köszi, közben megtaláltam. A választható-letölthető nyelveknél lehet kiosztást állítani, nyelvenként külön. Hátha érdekes valaki másnak is.
Viszont itt az új kérdés: nem tudjátok véletlenül, hogy a Redmi 3 Pro alkalmas-e a T-Mobile HD hang szolgáltatására? A régi telefonon (Xperia SP) tudta ezt, nem kellett semmit beállítani, 3G hálózatokon működött és nagyon tiszta hangot eredményezett. Ezt az új telóval még nem tapasztaltam.
-
-
-
-
toompa
őstag
Nekem volt olyan nemrég(igaz Note3 pro-n),hogy beállítottam csörgőre,kikapcsoltam. 06.29-kor bekapcsolt a teló,06.30-kor kellett volna ébresztenie. Nem ébresztett. De amikor felkeltem és ránéztem,a lezárt kijelzőn 06.29 volt. Amikor feloldottam a kijelzőt,akkor frissítette az időt. Egyszer csinálta csak. Lehet hogy nálad is valami hasonló volt.
-
-
-
zzz03
őstag
Le lehet venni a foliat, miert is ne lehetne. Viszont ha neked is a matt folia van rajta akkor mindenkeppen huzzad le, mert az nagyon sokat ront a kijelzö minösegen es a fenyerön is. En levettem es felrakattam ra a gyari üveget amit adtak melle azzal szebb a kijelzö, jobb a fenyerö, es az erintes erzekelese is sokat javult a matt foliahoz kepest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Külpolitika
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Villanyszerelés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Politika
- BestBuy topik
- Tőzsde és gazdaság
- Revolut
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest