- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
0.7v körül ment a régebbi procimmal, ezzel ami most van(kb. 3 hete) még nem teszteltem. De ahogy írtam, a modern procik szerintem tudják ezt, még alacsonyabb feszültséggel. Viszont, hogy az IGP mit reagál nem tudom, létezik, hogy annyira beleszól, hogy nem lehet ennyire levenni? Na ja igazad van, ha nem eszik számottevőn kevesebbet(ergo nem is hűvösebb), akkor az egésznek sok értelme nincs.
-
DRB
senior tag
Talán igen, talán nem, illetve nyilván meglehet oldani, ha fizikailag korlátozzák az xx(pl.12) wattos procikat, mondjuk max 6 wattra. De innentől kezdve az egy 6 wattos proci, az annak megfelelő teljesítménnyel, és nem egy 12 wattos, az ennek megfelelő teljesítménnyel. Nevezzük nevén a gyermeket, és nem lesz félreértés.
-
DRB
senior tag
Folyamatosan SPD-t írok
, de az nyilván SDP akar lenni.
-
DRB
senior tag
Értem, viszont mi a garancia arra tabletként használva, hogy a júzer nem futtat olyan alkalmazást, melyet rohadtul nem érdekli, hogy az intel „őt” nem vette figyelembe a tesztelés során, hanem besöpörték az asztal alá az eredményt? Vagy tiltani kezdenek majd bizonyos programokat, mondjuk nem használhatok 7zippet, stb? Ráadásul, ahogy írod azért tab módban is megy a venti, ha nem menne gondolom lehetne rajta tojást sütni.
-
DRB
senior tag
Azt mondja már meg nekem valaki, hogy a zIntel kit akar ezzel az SPD bullshit-tel átverni? A tablet gyártókat nem hiszem, hogy áttudják, hiába szeretnének azok passzív tabokat gyártani, annyira nem elvakultak, hogy ezt benézzék, az egységsugarú felhasználók(akiket meg lehetne vezetni) meg nem építenek tabletet, csak megveszik a kész terméket. Gondolom a gyártók nem kívánnak „szénné éget” termékeket gariztatni folyamatosan. És ne felejtkezzünk meg a „szénné éget” kezű, meglehetősen elégedetlen, ügyfelekről sem.
(#9) naffeju: Hmm, a leírtak alapján kicsit másnak tűnik a leányzó fekvése, már amennyiben megáll amit mondasz. Ettől függetlenül azért nem változtatom meg a kérdésem, mert még az alapján amit leírtál, sem tűnik teljesen frankónak az SPD.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest